161

Re: seksas automobilyje

ko cia teisiniesi smile as **** dejau ka tau vercia ,paziurek i ka tu panasi tai pagalvosi gal ar nuo taves kazko vemt nevercia,**** stopudof arsigules su tavim apsivemciau,jauciu silkem dvoki nes ir snukis kaip silkes.. ai **** ner bazaro su tavim ,smarvute big_smile apgailetinai atrodai patikek

162

na automobilyje tai yra labai faina kaip automobilis yra labai erdvus toks kaip reno big_smile tada gali atsipalaiduoti ir dirbti ka svajoji

163

na as su tavimi sutinku:) o ko jus ten pykstates neturit vietos kur pyktis mes cia susirinkom padiskutuoti o ne paziureti kas daugiau keiksmazodziu moka

164

Diana, 19 parašė:

sasi xui

bet tu merga tai tikra klaune ir dar burnos nesiplovus ..  geda man nuo taves .. tipo rusiskai moki? kiekviena suka tokia kaip tu moka .. sukaramtyk geriau sita...
Te voy a hacer la sopa
hacer la  paja

165

ir dar Vaya al diablo carajo!

166

nu ziauru cia pas jus!!

167

von nafik ruske prasrutele !! isiplauk burna nes balta biski ir smirda kazkuo

168

ai nu eina sikt sexas auto yra ner tik gerai bet ir suteikia kazkokio zavesio.. vat pabandyki sustot pakeleje nakti ir svelniai pradekite masazuot mergina.. kas be ko jei tai gerai pavyks sexas privalo but geras ir super nerealus... as pabandziau buvau nustebintas iki pats nervu galu TAI NEREALU...

P.S. tik mokekit save ten realizuoti kitaip BATAI!

169

niu ziurau ce du gerai susibendravo big_smile tai gal ir eikit abudu pasikrusti i automobili ce nep... proto

170

tirkai nesamone,ypac kai dideli zmones,o masina maza big_smile

171

masinoje melyniu galima lengvai gauti:)) paskui su sijonuku negali vaiksciot ( cia merginoms)

172

Solveiga, 18 parašė:

tirkai nesamone,ypac kai dideli zmones,o masina maza big_smile

o as mekstu mazas dvidures masinikes ir man jose gerai big_smile matyt del to kat nesu didelis vaikystei per mazai koses valgiau :?

173

Gina, 23 parašė:

masinoje melyniu galima lengvai gauti:)) paskui su sijonuku negali vaiksciot ( cia merginoms)

o tu taip smarkei ten masinikei neisijausk big_smile juk ne lovoje randiesi ramiau reikia ir santuriau big_smile

174

;D;D;D;D;D nu as jau  nuo dusios!!!!  kad ir man ir jam gerai butu:))

175

o apie masinike nepagalvojet nuo tos dusios ir sulauzyt kanors joje galima big_smile

176

koks tu atsargus.... kad tik ko nesulauzyt, kad tik nesusizeist...  tongue:D)

177

niu jop nematei tu mano masiniuko ne karta as ji lauziau big_smile bet vis prikeliu big_smile mano masinike su didelia patirtim turiu omeny ir bandima medi isverst is koto big_smile o ka tu susizeis meksti :? patinka skausmas sexso metu:::223

178

ne tai as ne ant tiek... as apskritai sakiau kad masinoje melyniu lengvai galima gauti.  NEs ne lova o masinos sedynes su stovejimo stabdziu ir durimis ir stogu.. nu ir pan. O savo masinyte as pasaugau dar kiek pavyksta:)

179

seksas lengvoje masinoje gruzas nes nepatogu:(

180

Mindaugas, 19 parašė:

na automobily dar neteko bandyti... bet but neprosal big_smile

Tai pabandom tada... pamokinsiu