Re: ilgai trunkantis sex
4 val? be sustojimo? tada kreipkis i kostia!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ilgai trunkantis sex
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
4 val? be sustojimo? tada kreipkis i kostia!
ir vapsie kokia nors pana galtu ji isbandyti ( is cia dalyvaujanciu forume ) ir tada paskelbtu kaip ten kas is tikro yra.. ar 4 val ar 4 min!
As ir vos nenukritau nuo kedes perskaicius:DDD SEX 4val, sueityje?hahahaha Tai blin sakyk, kad nesugeba vaikinas patenkint ir viskas, keisk vaikina.Arba ismokink ji kur tave liestu.Patirsi po 5sek.
visiskas absurdas.. bet koks veiksmas, kad ir kaip jis domintu ar intriguotu per keturias valandas totaliai pabostu.. including sex..
vien jau galvojant apie technine puse, neisivaizduoju, kad mergina galetu sitiek laiko jaustis sujaudinta ir pakankamai sudrekusi, kad mylejimasis teiktu malonuma.. ir jeigu mergina sako, kad man gana jau, o jeigu dar ir kad skauda.. tai jeigu ji pries tai ir jaute tuos penkis orgazmus - tai visi jie jau seniai pamirsti ir toki pasimylejima ji gali prisiminti tik kaip pacia baisiausia patirti savo gyvenime..
o siaip pasakyciau, kad vaikinas turi lytines funkcijos sutrikimu ir tuo ne didziuotis reikia, o gydytis
Vilija, cia gi ne taip supratot.Merginos vaikinas nesugeba patenkinti va kame esme:D Tai aisku gali kaisioti jis jai ir 5val, jei nepaliecia erogeniniu zonu:D Kas dar per mastymas leist, jei nepatenkina?
Vilija, cia gi ne taip supratot.Merginos vaikinas nesugeba patenkinti va kame esme:D Tai aisku gali kaisioti jis jai ir 5val, jei nepaliecia erogeniniu zonu:D Kas dar per mastymas leist, jei nepatenkina?
ne, cia tu netaip supratai.. jis kaip tik patenkina, tik va negali baigt be keturiu valandu! skaityk nuo pradziu!
aa ne ten paziurejau:) Nu bet vis tiek as gerai manau, tai ka jo merga dusauja apie 4 val?Kas ji trenkta?:) O kad vyras nebaigia taip ilgai, tai tegul bobulytei papasakoja:))taip kaip vienas cia baigia nespejes uzsimaut gumytes:DD Ale dar ir zemeje tokiu atsiranda besmegeniu?
kodel tu sakai kad nera vyru kurie nebaigia greitai,aisku yra.Pv:vaikinas kuris daug masturbuojasi,ji netaip ir jaudina pats aktas,jis gali baigti tik kai pats tai daro,juk taip yprates,ir jam taip tiesiog daugiau sansu save patenkinti,juk jis save pazysta,delto suejimo metu,gali pas ji ir leciau viskas vykti
Austeja, tokius dalykus galima taikyti 22 metu vaikinui?
na, Kostai manau laikas pas apylinkes daktareli uzsirasyti. problema grynai psichologine.
na, Kostai manau laikas pas apylinkes daktareli uzsirasyti. problema grynai psichologine.
na nereikia man tu daktaru:) gerai kaip gerai...panoms su kuriomis buvau patiko o ir man visai nieko...geri galai buna:)
jei taip istikruju toks variantas(4val) imanomas tik parukius zoles ar siaip kokiu tableciu pririjus, tai isvada tokia arba tu norkomans arba freaksas, man taves gaila
o gal tu Kostai taip nori prisitraukti panas i savo lovyte?:D tipo merginos as galingiausias:DDDD
o gal tu Kostai taip nori prisitraukti panas i savo lovyte?:D tipo merginos as galingiausias:DDDD
turiu as tu panu....nesu ir koks narkasa...ir siaip man gerai ir zinau kam irgi gera ir andrius tu man labiau panasus y narkata....dub
Kostai. tu ka nori apdurinti? Cia visus susirinkusius? Nepyk, bet rimtai tu kliedi:D
Kostai. tu ka nori apdurinti? Cia visus susirinkusius? Nepyk, bet rimtai tu kliedi:D
tu to nepatyrus ir nepatirsi...netau buti optimiste...as visa gyvenima optimistas...man viskas sekasi ir lytinis gyvenimas tikrai sekasi...tiesiog neturiu kuo skustis...o tavo komentaru gana...gal buk tamsiajame kambariuke ir kimatink adyos!
Daugelis moteru ir merginu svajoja apie toki vyra,kad greit nebaigtu.As visai rimtai.Bet jei kas nakt po 4val,neliktu laiko issimiegot.Koks merginai idomumas,kai baigia greit.Dauguma nedrysta atvirai pasakyt,nenori izeist,bet...joms buna mazai.Tik ,jei mergina baige kartu ar kiek anksciau,galima sakyt ,kad tam kartui vaikinas ja patenkino.Svarbu ir izanga ,glamones.gal net svarbiau,nei pats aktas.Buna ir merginu greit baigianciu.O skauda merginai dazniausiai todel,kad per sausa,gal per grubiai viskas vyksta.Gali but vaikino penis per ilgas ar.gimda arciauSekmes vyruciai.
saunu kad ilgai
Daugelis moteru ir merginu svajoja apie toki vyra,kad greit nebaigtu.As visai rimtai.Bet jei kas nakt po 4val,neliktu laiko issimiegot.Koks merginai idomumas,kai baigia greit.Dauguma nedrysta atvirai pasakyt,nenori izeist,bet...joms buna mazai.Tik ,jei mergina baige kartu ar kiek anksciau,galima sakyt ,kad tam kartui vaikinas ja patenkino.Svarbu ir izanga ,glamones.gal net svarbiau,nei pats aktas.Buna ir merginu greit baigianciu.O skauda merginai dazniausiai todel,kad per sausa,gal per grubiai viskas vyksta.Gali but vaikino penis per ilgas ar.gimda arciauSekmes vyruciai.
viskas tiksliai pasakyta!
Manau, daugelis vaikinu supranta ir zino, kad greitas baigimas merginai neydomus, taciau taippat galimas ir pratesimas, kuris daznai buna, nebent vaikinas pervarges ir pratest jau negali, o gal seip kokios kitos priezastys kliudo...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ilgai trunkantis sex