Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
neduotum? o jei ji pati noretu tau malonuma suteikti?[/quote]
Na jeigu pati noretu tai visai kitas reikalas. Kaip ir sakiau, man svarbu merginai suteikti malonuma
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
neduotum? o jei ji pati noretu tau malonuma suteikti?[/quote]
Na jeigu pati noretu tai visai kitas reikalas. Kaip ir sakiau, man svarbu merginai suteikti malonuma
man tai netgi labai labai labai patinka... ir koks skirtumas ka kiti apie tai galvoja
O galboot merginoms lygiai taip pat slykstu kaip ir vaikinams?:) Tik kazkodel dauguma vaikinoo mano, kad merginos privalo "padirbeti loopytemis":)
viesai niekas nedrista pripazinti to kad daro oralini:) nors visi...pasitaisysiu dauguma ta daro:)
kol nepabandysi..........NESUPRASI;D
tokios temos su tokiais klausimais kyla tik vaikam arba sunkia vaikyste apturejusiem zmonem.. kur kaip pvz nuogas kunas nera grazu ar padoru ir t.t..... aplamai, du suauge zmones lovoj gali daryti viska ka tik ismano!! kas jiem trukdo? o kreipti demesi i tuos kurie sako tu taip nedaryk taip negrazu ir slykstu.. dieve.. prades man dar kas aiskint kaip su savo mylymaja lovoj elgtis.. o gal manji butent tik tokiu budu orgazma patiria? tai ka? del mylimo zmogaus sito nedarysi? mesi vien del to? .. ech.. kaip is vis cia vargstu ir aiskinu
ai, ai, ai aldi... turbut labai pavargai ir sumenkinai save, kad cia parasei... apgailestauju...
ai, ai, ai aldi... turbut labai pavargai ir sumenkinai save, kad cia parasei... apgailestauju...
niu tu tik nesinervuok pripazink, kad tau ne tiek aktuoali si tema kiek seip paplepet norejai
beje kur cia ta sumenkinima iziurejai... idomu... as tave 8 su dviem pliusais ivertinau... o tu cia.. nedekinga!
manai daug, dabar esu tau skolinga?:D man neaktuali si tema tam turiu savo nuomone, bet tu ir vel kaip visuomet teisus norejau pasireiksti ir sukurti tema, ji man buvo pirmoji:)
teisingai Simona pastebejo,niekas jiems nera dare,gaila ju.......................
o kas cia nuostabaus as net nesuprantu oralsex taj juk nuostabu )) nematau nieko nuostabaus
o kas cia nuostabaus as net nesuprantu oralsex taj juk nuostabu )) nematau nieko nuostabaus
kokioje blaivumo stadijoje tu ti rasei?
Vaidutis, 18 parašė:o kas cia nuostabaus as net nesuprantu oralsex taj juk nuostabu )) nematau nieko nuostabaus
kokioje blaivumo stadijoje tu ti rasei?
whahaha
Vaidutis prisinarkasines:DDDD
Vaidutis rase uzsimerkes... tiksliau oralsex dare uzsimerkes ir nieko nemate... ;D
arba galva per giliai ikises buvo:DDDDDD
arba galva per giliai ikises buvo:DDDDDD
Na nieko sau, tai apie kokia mergina snekam?
Erika, 26 parašė:arba galva per giliai ikises buvo:DDDDDD
Na nieko sau, tai apie kokia mergina snekam?
na gal apie save sneka...
noretum. Tai jei zmogus po tokios extazes liejasi...tai ka gali pagalvot? Nu as nekalbu is savo patities, baikit jus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?