Re: plona ar stora?
turejau stora mergina nu zinokit kad lewai
Tai kad kartais su normalia mergina "lewai" buna... Ka tuo norejai pasakyt?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → plona ar stora?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
turejau stora mergina nu zinokit kad lewai
Tai kad kartais su normalia mergina "lewai" buna... Ka tuo norejai pasakyt?
manau turi buti viduriukas nenoreciau kad vaikinas apkabintu mano kaulus ar riebaliukas tdl esu patenkinta kad esu normali.
per dauk stora negerai juk baisu kai per juosmeni negali apkabinti merginos niu ir per dauk liesa negerai dazniausei jos visai neturi krutines tai geriause normalei lieknos ar vidutines
o čia jau kvepia stereotipais... "storuliai = bevaliai" nejuokinkit! juk viską lemia genetika, ar kažkokie sveikatos nesklandumai (pvz., sutrikusi skydliaukės veikla). Ir apskritai Lietuvoj yr kažkoks nesveikas kūno kultas. Kaip kažkas gerai pastebėjo, merginų tobulos išvaizdos reikalauja dažniausiai tie patys ne super atrodantys pilkuoliai...
lol genetika... smagiai pasijuokiau
polinkis tukti yra paveldimas, čia gali juoktis nesijuokęs
Deni, Martyna teisybe parase ...
nera storumo geno. stori vaikai dazhniausiai buna pas ka? teisingai, pas storus tevus. jie patys ryja kilogramais maista ir vaika sheria taip pat. o kai vaikas paauga ir pradeda kreipt demesi ne tik i zhaidimus, bet ir i savo kuna ir paklausia "o kodel ash toks?" tevai jam pakisha pasakele apie genus, kad nereiketu teisintis uzh tai, kad kiti vaikai ish jo shaiposi (visi mes puikiai zhinome, kad vaikams tai budinga) ir kad ju atzhala nepradetu ju nekest. daug lengviau visa kalte suverst genams
nu nelabaj:P tturiu drauga:P tevai normalus o jis stambus:PP ir nevadinam storas stora:PP stambi arba stambus:P nekorektihska is jusu puses ir nekulturinga:PP nors forume bukym kulturingi :-D
apgailetina... argi galima zmogu vertinti pagal tai, kiek jis sveria?
Yra labai patraukliu apkuniu zmoniu... Manau, kad ir patys esate su tokiais susidure...
na o "sakaliai" kartais net neprivercia i juos zhvilgtelt...Neturi sharmo..
storumas nera ir nebuvo nei liga nei genai tai paprasciausei apsileidimas ce nieks nesako kat turi buti kaip dratas juk vidutinis kuno sudejimas grazu bet jau gerokas ansvoris neeeeeee:D paprasceusei del tingejimo pajudet kaltina genus ir vadina tai liga o istikruju tai tik apsileidimas
nu man tai patinka tokios merginos kur yra uz kur pagriebti nu tik kad nebutu perdaug atliekamu riebaliuku o pas tas kur galima sonkauliais groti irgi netraukia manes
tai jai pana kas minute kemsa saldumynus tai tikrai verta pazvenkt is josgal tada susiprastu
Normali kad to ir to po truputuka:D
hmm.... jei jau pasitaiake proga pasikartosiu grozis nyksta, o stai protas, individualybe, charakteris islieka ar nezymiai kinta:) dievuleliau kas gi nores bendrauti ar testi pazinti su IQ 60 lelyte? ogi niekas(esama isimciu)! sugebekime patraukti zmones vidumi galu gale isties nuostabaus vidinio pasaulelio savininkas zavi, turi tam tikra charizma.... tu tiesiog negali neatsisukti! galbut asmuo nera isvaizdus ar simpatiskas..taciau tave traukia jo zvilgsnis, gera nuotaika, pulkas zmoniu, susispietusiu apie ji!
siaip ar taip pamenu, kuomet vaikinai buvo "ivare" man storos kompelksa.... as su tuo gyvenau, galu gale tai tapo mano liga, jauciau begalini diskomforta... o db... neesu grazuole, taciau tvirtai isitikinusi, jog isore nera pagrindinis aspektas vertinant zmones! jei kas mano kitaip... pamastykime ar jie nera primityvus... galbut as ir klystu, bet...
kaip gera matyt protingą 15metės komenatarą..
bet tikrai kiekvienas žmogus turi rūpintis savo kūnu. nes, kaip sako: "gražiame kūne, graži siela". ir tame daug tiesos. Ir skatint reikėtų ne dietas, o keist požiūrį į mitybą, keist gyvenimo būdą, pradėt sportuot. pati nesu liekna, bet parduotuvėje išmokau apeit saldumynus, nevalgyt riebaus maisto(nors jo ir nemėgau), daugiau pajudėt. pagerėjo ne tik fiziniai duomenys, bet ir savijauta.. ir nereikia teisintis, kad neturiu laiko sveikai maitinitis ar sportuot. reikia tik noro!:)
svarbeusiai vidus.Kaj kurie zmones buna apkunus taciau be galo nuostabus zmones.Siaip geriausiai viduriukas. neesu tox zmogus kuris prizuri savo svory imu kas pakliuna ir daug.
svarbeusiai vidus.Kaj kurie zmones buna apkunus taciau be galo nuostabus zmones.Siaip geriausiai viduriukas. neesu tox zmogus kuris prizuri savo svory imu kas pakliuna ir daug.
bet ar stambus žmogus gali jaustis gerai fiziškai? čia net kalbu ne apie kitų žmonių požiūrį į stambius žmones, o pačio žmogaus požiūrį į save. aišku, nulemia ir genai, bet kažkiek juos pakoreguot įmanoma
wat cia paskaiciau wisokiausius jusu atsiliepimus,su kaikuriu nuomone ash pati sutinku,kiti man rodos yra per daug priklausomi nuo wisuomenes pozhiurio,kitaip sakant turi bandos jausam,dar kiti ish jusu remiasi faktais kalbedami shia tema
tad wisak perskaicius supratau jog shia tema neimanoma priimti wieningos nuomones,kaip sakoma kiek zhmoniu,tiek nuomoniu,tad manau kaip tokiam paskutiniam akcentus,oo gal kas man ir paprieshtarau9na cia jau jusu walia rinktis)pasakysiu kokia man kilo mintis-nuomone
taigi pirmiausia pakalbesiu apie sweikata,wat bunant lb akuniu yra nesweika,bet per plon utaip pat nera gerai buti,manau kad waikinams patinka widutines merginos,oo merginoms widutiniai waikina,na bent daugumos tox stereotipas,tad manau jog reiktu wis delto prisizhiureti,na genai ne genai,bet shiais laikais wiska imanoma pakeisti,tad norint buti sweikesniam ir idejus truputi pastangu tikrai kiekwienas,tiek storas ar per plonas sugebes pasitaisyti sweikata
na wat kaip kazhkas sake kad waikinai ieshko idealiu,oo patys apsileideliais esa,tad manau welgi truputi diskriminacija jauciama,na bet juk buna ir ishsimciu,na waikinu kurie yra tikrai rpisizhiurintis;]
na ir manau pabaigai pasakysiu tokia gera minti"kiekwienas ish musu jaudinasi del perdidelio kuno sworiu,bet smegenu sworiu niekada"
tad wa manau shio mano komentaro puiku butu uzhbagti pasakymu,jog jei protongai galwosime ne ti kapie ishwaizda bet ir gilesnius dalykus,nekils bedu del ishwaizdos;]]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → plona ar stora?