Re: sexas neto deka
Migle.. po 101 pasimatymo?? as as.. as nz.. .. spuogais visa veida per ta laika nubertu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sexas neto deka
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Migle.. po 101 pasimatymo?? as as.. as nz.. .. spuogais visa veida per ta laika nubertu
aldi, cia tave spuogais bertu nuo pernelyg dazno medaus kopinejimo pasonej, belaukiant to 101-ojo pasimatymo:?:p
Teta migle, tikrai nene.. jus ne velnio manes nepazistat! I sonus nevaikstau!
visalaik einant tiktai tiesiai gali kilti siokiu tokiu keblumu, dede Aldi:p
da a a a a
nieko gero apie situos internetinius pasimatymus negaliu pasakyti... esu susitikes su keliais zmogais, su kai kuriais bendrauju dar iki dabar ir dziaugiuosi. Bandziau taip ir susirasti partnere bet tekdavo nusivilti nes zmogu manai jau pazysti, bet kada susitinki... tai viskas pasisuka savaip.
reikia i tokius pasimatymus eiti visiskai nieko nesitikint,kaip i autobuso stotele.. tada dazniausiai ir iviksta tai ko nesitiki :pp
kazkada ir as maniau kad netu nieko rimto negali buti -pradedu abejoti...
visko pasitaiko :PP
na yra teke dar gan neseniai ir yra merginu kurioms tai domina tik priejimas ir bendravimas turi prasme aisq ne visom norisi susipazinti su kaskuo is neto ir eiti pabendrauji pasneki ir pan gan smagu buvo net nesitikejau kad taip gali buti bet kaip atsitiko taip
Buvo ir dar bus idomus dalykas tas netas
na man panasiai buvo, tik tiek, kad su tuo zmogum iki dabar bendrauju... net ir po visko...
man buvo, bet dabar su juo jau nebendrauju, bet ir nereikia
as su nieko nebendrauju ,kur su kuo man taip buvo
nu visuomenes atzvilgiu internetas tik siaip bet jau amzius kitoks ir technologiniai isradimai po truputi ima virsu delto gali buti kad ispopoliares tie internetiniai susipazinimai, kitiems internetas padeda susirasti ta vienintele laime bet tai kolkas gana iskirtiniai atvejai
nera bus buvo noresi dar bus
aga yra man taip buve,paskuij po pusmecio netiketai susitikom ir vel sugulem,bet ta kart jau kitaip viskas buvo...
grazus ir malonus reikalas,seksas be jokiu isipareigojimu,,jei abu nori,,,,
buvo, manau ir bus dar
ira buve pora karttu:) bet gal gereu viena tureti visam gyvenimui:D
Internetas visagalis ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sexas neto deka