781

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Evelina, 17 parašė:

Aisku kol Daivos ner tai spesiu gal ji irgi kaip ir tu ir visi kiti sio klubo nariai yra ne drasi ir kukli :?

nesu kuklumo isikunijimas,bet drasia saves taip pat nepavadinciau:D..visko turiu po truputi:D

782

jei rimtai,tai parasiau cia,nes patiko sis forumas:D..cia tiek daug mokytoju,tai,sakau,gal ir as ko ismoksiu:D..be to kiek supratau cia priimimos ir merginos:D

783

chehehe...=]]] labai teisingai supratai mieloji ! :-D Priemam visus kas yra kuklus ir nori issigydyti ;D Aisku pas mus cia yra ir tokiu kurie yra kuklus ir nori dar labiau pasikuklinti ;D nu bet cia jau kiekvienas pagal norus.. big_smile

Viskas aisku su jusu ydomis wink Zinokit nieko nera neisgydomo siais laikais ! tik ne viskam zinoma yra vaistu:D O tai sakykit ar daznai jum istinka taip, kad pamatot grazu vaikinuka, bet neisdrystat jo uzkalbinti, m?:)

784

p.s. idejau i pirma puslapi tavo anketele, tikiuos nesupyksi ;D bet cia jau tokia visu kukluoliu dalia big_smile~

785

xixi as Daiva uzmaciau, kad mano profily perziurejo... taip norejau pakalbint, bet nesugalvojau kaip uzkalbint, nes dabar iki vakaro blaivas turiu buut.. tai kazkokia nesamone uzklausiau apie viena ish jos nuotrauku.. wink
o snd judu cia daug prikalbejot...
Evelina- geriau gailetis del to ka padarei, nei del to, ko nepadarei..
Auri- man jau geriau tarp uzsienieciu merginu turbut butu, nei taip kaip pas mane grupej 0is merginu.. nors kartais tai i nauda isheina..
Daiva- patarsiu savo stilium jei konors nedristi- ishgerk.. jei nieko nesigauna ir ishgerus tai ishgerk daugiau.. ant tiek daugiau, kol bus vienodai, kad nepavyko smile

tema diskusijai:
grupiokas man uzpasakojo, kad dauguma siuolakiniu merginu- materialistes.. neturi masinos, pinigu laisvesniu neieskok merginos ir nesidairyk i jas.. kai paklausiau kokiu trukumu turim mes- vaikinai. tai man uzpasakojo, jog vaikinai egoistai- jiem ruupi tik jie patys..;)
pritariat sitom mintim, ar nea?

786

hehe Daivut neklausyk tu to chroniaus big_smile jei visos merginos dabar valkiosis gatvemis prigerusios nugi jezau kas dedis Lietuvelej big_smile pagalvok kiek koju vaikai tures gime big_smile

Laurai > kad musu merginos materialistiskeja tai gryna teisybe. Nesakau, kad visos, bet jerguteliau... Jei tik nori grazesne nukabint, tai patikek manim. Visos grazios merginos zino savo verte, tai prisiziurejusios visokiu serialu, tokiu kaip Rube, jama fronta tik turtinguju... smile O jei tu nesi toks, tai i tave isviso net kaip i zmogu neziures sad

Alia, bet Mulen Ruzas labai graziai buvo parodes tokia situacija, ir vis del to irode, kad Meile gali prasilauzti pro materialistini kiauta... taciau, jei mergina materialiste, ji visada eis materialistisku keliu... Kaip su pagrindine heroje ir nutiko. Paauskojo savo meile del sloves ir pinigu, o pabaiga... mire, nepasidziaugus nei pinigais nei slove.. nei meile;)

Tad hebryte... Neverta aukot savo gyvenimo del pinigu, nes niekada negalit zinot, kada mirsite ! Dziaukites meile ir graziu gyvenimo kol galit wink

787

Daiva, nu bet vistiek beveik atspejau smile
Laurai, manau toesa pasakei (tai ka tuman pasakei), o apie merginas ir vaikinus isdalies tai tiesa o isdalies ne, nes kaip mes visi zinome yra skirtingu zmoniu.
Auri, nu ka cia tai tikrai taip kaip sakei daug merginu iesko tik naudos pas mus cia vokietijoje negeriau daug merginu iesko vaikinu su pinigais grazios tai laukia is vaikino kad jis turetu PUMA batus D&G rubus papuosalus vienu zodziu kad gerai atrodytu ir kad dar merginai pinigu liktu taigi cia jau nieko nepakeisi tokios jau merginos siame amziuje sad

788

ogo kiek cia priraset.... !!!! netinginiaujat ziu o  vos ne globalines problemas sprendziat smile xi xi xi

789

Gina >  Niu va va netinginiaujam, kaip nekurie ;D jamam problema nuo pat saknu ir raunam ! big_smile Ogi priejom vat tokia matai delikacia situacija, kai galim tiesiai sviesiai teigt, kad tikroji bernioku kuklumo priezastis yra merginu pasikelimas ! big_smile Bo mes bijom kad mus palaikys bomzais ir atstums smile))))))))))

790

PS: sakes hebra... sitos temos jokia kita tema gyvenime neaplenks ;DDDDDDD paziurekit kiek zinuciu jau... big_smile nauji zmones pamate tokio dydzio tema net neatverai nes per baisiai atrodo :DDDDDDDDDDDDD

791

durdomas zmonems:DDDD Nu jo gerai sako" is neturejimo ka veikt"i:DDDD

P.S bet man cia buvo krutai:DDD

792

Erika, 26 parašė:

durdomas zmonems:DDDD Nu jo gerai sako" is neturejimo ka veikt"i:DDDD

P.S bet man cia buvo krutai:DDD

nelb supratau,ka norejai pasakyt..

793

na nereikia jau taip deti ant tu paneliu... na jei is tikruju vaikinas nepatinka.. tai nei sakysi oj tu toks fainas??

794

nu taij ziurint pagal ka jos vertinti ta vaikina pradeda big_smile nes zinai patinka nepatinka nelygu kam... wink Patikt tai gali patikt bet jei pinigine plona, tai jau gali ir nebepatikt poto big_smile

795

Auris, 19 parašė:

O tai sakykit ar daznai jum istinka taip, kad pamatot grazu vaikinuka, bet neisdrystat jo uzkalbinti, m?:)

Visu pirma tai dekui,kad priemet i savo rateli:D

Niu kad pamatau grazu berniuka,taiu TAIP labai daznai tas nutinka, o del neisdrysto uzkalbinimo,tai ..50/50 big_smile

796

jo as irgi graziu nekalbinu isvis retai ka kalbinu, nes nepasitikiu savimi.. nors siaip tai prie manes grazus ir nekimba.. tokia maty dalia.. grazus vaikinai ne man:)

Auri- protingos i pinigines turi neziuri, protingos i zmogaus vidu ziuri:) o  kvailos vat isnaudojamuju asileliu iesko..

797

Lauras, 20 parašė:

Daiva- patarsiu savo stilium jei konors nedristi- ishgerk.. jei nieko nesigauna ir ishgerus tai ishgerk daugiau.. ant tiek daugiau, kol bus vienodai, kad nepavyko smile

tema diskusijai:
grupiokas man uzpasakojo, kad dauguma siuolakiniu merginu- materialistes.. neturi masinos, pinigu laisvesniu neieskok merginos ir nesidairyk i jas.. kai paklausiau kokiu trukumu turim mes- vaikinai. tai man uzpasakojo, jog vaikinai egoistai- jiem ruupi tik jie patys..;)
pritariat sitom mintim, ar nea?

Laurai- aciu uz patarima:D,bet tokiu problemos issprendimo budu vengiu:D

mintys temai: niu nezinau,ko merginos tikisi is tu vaikinu,kurie plaukioja piniguose ir pan..tiksliau zinau ko jos tikisi:d bet klausimas, ar ilgam joms to viso uzteks..esu is tu,kurios vertina jaunuolius(konkreciai vaikinus),kurie savo jegom,pastangom ir apsukrumu uzsidirba sau masiniuka, pasitaupo kelis litus, zodziu nepatinka tokie,kuriems viska parupina teveliai ar turtingi dedes is amerikos:D
o del egoizmo,tai yra visokiu zmoniu:D

798

hey o tai gal kaip tik protingos tos mergikes kurios iesko storo maiko ;D t.y. bachuro big_smile Kam cia kankintis pacioms kai galim va pasigaut koki turtinga ir numelst? big_smile:D:D

799

Auris, 19 parašė:

hey o tai gal kaip tik protingos tos mergikes kurios iesko storo maiko ;D t.y. bachuro big_smile Kam cia kankintis pacioms kai galim va pasigaut koki turtinga ir numelst? big_smile:D:D

Auri nenukabink noses ne visos merginos tokios nors dabar pagalvojau kad gal as neteisi tos merginos kurios jums patinka gal tik pinigu ir iekso :? bet buna visokiu zmoniu

800

Eij tai nenukabinu as ka jau cia ;D kam lengva gi siais laikais nu? big_smile~ Pagyvensim siek tiek metuku ir paziuresim jei vis dar nesiseks ka nors gero atrast sioj zemelej, taij jimsiu gumine tokia is sexshopo big_smile:D:D