821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Gerai cia auri pasisakei as palaikau tavo mintis wink

822

dekui dekui big_smile~ Tobulinu savo oratorijos sugebejimus zinai big_smile reikia ruostis jau ;] jimt vyriausybe hitlerio stilium ;D ;D ;D

823

nu jo irgi nebloga mintis big_smile matau gera notaika turi gal yra kokia nors priezastis?

824

o as sakau visokiu yra...   visokiu reikia...
Evelina kartais isiskliopinusi i nepasiekiama nematai  to kuris salia..  (daznai buna net geresnis, nei susikurtas idealas)

825

bet kodel as jo nematau? ir kada pamatysiu?

826

pradek matyt to zmogaus minusus ir pamatysi svetimu pliusus smile pasiziurek i ji kritiskai, kas pas ji vis delto blogai smile

827

Evelina, 17 parašė:

nu jo irgi nebloga mintis big_smile matau gera notaika turi gal yra kokia nors priezastis?

Hmmm... Nea nera smile tiesiog crazy nuotaikos nes nespeju namu darbu daryt big_smile

828

greitai galesim filosofijos tema tapt ;-)
blemba biesina per telefa rasyt..
Auri,protingos mintys..bet kitu zmoniu kalbu ir patarimu kartais werta paklausyt..juk protingieji mokosi is sawo klaidu,o protingiausieji mokosi is swetimu klaidu..
beje kur Tautvydas dinges?

829

Protingi mokosi is savu klaidu, o ismintingi is svetimu.

Taciau klausimas ar visada ismintis yra protinga ? smile CIa atviras klausimas pamastymui kiekvienam.

830

ismintis=protas imho..
o siaip kai pradejot kalbet,kad pradedi noret kazko artimo ir pastowaus salia..man tai pries nepilnai metus nutiko,del nauju jausmu patirtu wienai merginai,atsirado poreikis.bet gal duok dieve perdegs sitas poreikis ir gerokai izengus i 3ia desimtmeti nebesinores?wat kaip Daivai ir Ginai.jom uztenka siaip pasiseliojimu ir jom smagu wienom but..as noriu,kad ir man taip butu..

831

o kodel tu taip nori? Juk pats jauti, kad toks gyvenimas ne tau. Kam tau klausyt kitu "isminties", kad ale reik issilakstyt tipo. Nesamones! Gyvenk savo gyvenima, o ne kitu. smile

832

Auris, 19 parašė:

o kodel tu taip nori? Juk pats jauti, kad toks gyvenimas ne tau. Kam tau klausyt kitu "isminties", kad ale reik issilakstyt tipo. Nesamones! Gyvenk savo gyvenima, o ne kitu. smile

matai fiziologija ori vieno, o sveikas protas nori kito.. wink vnz cia galima be tikslo daug diskutuot.. wink nes kiekvienai filosofijai ir ishminchiai galima surast diskutuotina priestara wink mano sugalvota teorija cia wink

833

kiekvienam savas, bet kodel tada  taip  norisi i lysti i kito gyvenima pazeti kaip jie gyvena pakontroliuoti? as pav dar nepasiruosi  gyventi ir dalintis savo su kitu, nusileisti ir ieskoti kompromisu.  paprasciausias pavyzdys: mane kviecia i meeta draugai o mano vaikinas nenori eiti.. gincas: kam nusileisti, ar pasilikt su juo   ar eiti tusintis? o dabar viena noriu einu noriu ne..
kai jau  atsiduksiu visuose klubuose  kai paliks neidomu tada  manau jau galima seima kurti ir pan.. nes jau noresis kazko seslaus bus nusibodes surmulys..

834

Gina 23 > Tai eini be vaikino, jei jis nenori. Pats poto grausis ir pavydes, kad nejo wink kita karta eis. smile bet tiesa pasakius, tai cia pacio vaikino trukumas - jis nepritampa prie savo antrosios puses poreikiu. Pora turi sutapti, vienas kita papildyti ir turet panasu laisvalaikio leidimo buda. Jei to nera - tai anokia cia ir pora.

Lauras 20 > Stai ir pats priejei isvada, net man taves nekrutinus smarkiai. Kiekvienai isminciai galima surast priesinga tiesa. Tad isgryninus sita posakiuka gauname isvada: Ismintis <> Protas, nes kiekviena ismintis turi savo tiesos priestara. Kadangi ismintis nevisada teisi. smile

835

manau gina lab. teisingai pasake, kad izpradziu reikia visa energija tusose palikti o poto jau galvoti apie seima ir t.t. turiu seseri jai 24 turejo ji vaikina norejo toktis  pries 2-3 metus, poto susiginciojo ir dingo tas noras, o dabar iki siol nenori seimos o tik linksmintis taigi manau  kaip ir gina ispradziu reikia pasilinksminti o poto jau ateis laikas kitiems dalykams wink

836

nui jei zmogui tikria norisi linksmybiu tai ner cia ko saves panciotis seimomis wink issilakstys kada kai pataps senmerge prades ieskotis seimos big_smile~

837

vienu zodziu ir dziaugtis gyvenimu ir sukrti seima reikia ,auri taip geriau? big_smile

838

evelina, taves visur pilna

839

Evelina, 17 parašė:

vienu zodziu ir dziaugtis gyvenimu ir sukrti seima reikia ,auri taip geriau? big_smile

Neteisingai. Reikia daryti TAI ka pats nori. Jei nori buti laisvas ir tusintis - PIRMYN! Jei nori kurt seima - PIRMYN!

Jauciu uzuojauta tiems, kurie sako: "Sako, kad reik issilakstyt ir issidukt, kad veliau nelakstytum... Tai ir lakstau" Mano nuomone, tai yra baisi blogybe. Gyvent savo gyvenima taip, kaip kazkas kitas sako. wink

840

tai aciu tada uz uzuojauta !!!!