Re: Ka manote apie realybes sou „Stresas“?
taj kad ne lt gyvenu:P o siaip tie realybes sou taj noras save parodyt koks esi kvailas/protingas ir nori tapti zvaigzde . kaikuriems pasiseka kaikuriems ne !
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie realybes sou „Stresas“?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taj kad ne lt gyvenu:P o siaip tie realybes sou taj noras save parodyt koks esi kvailas/protingas ir nori tapti zvaigzde . kaikuriems pasiseka kaikuriems ne !
vakar pirma kart maciau.. tai patiko tik kad nelabai ziuriu laidas bet manau jei bus laiko tai paziuresiu dar
tiesa paskius temaciau tik karta ir man ta laida tikrai nepatiko...aciu ne tokioj laidoj nedalyvauciau ir is saves nezeminciau del sudauzytos masiniukes
sita „pramoga“ gali rinktis tikrai drasus zmones:) na as taip manau:)
nu tai atvyksi i laidos filmavima:) bus proga lt apsilankyt
nu taj o tu man sumokesi uz praleistas nedarbo dienas lt ??????? as dirbu ner man laiko isheit vaziuot i lt o tai bus tikraj ilgam...... o darbo prarast nesinori....
nu gerai gerai:) nevaziuok:) juk neverciu
As pritariu tiems kurie uz sia laida:) Na gal ji siek tiek iskrypusi, bet dalyviu nera ko gaileti...Ju niekas nevercia ten dalyvauti:) Na o ziurovams visai smagu paziuret:)
nu man tai cia jau 100 kart geriau nei koks baras ar ten akvariumas ar kelias i zvaigzdes ir visai tie durni show kur susirenka juokdariai ir gyvena
man tiesoig tai pasityciojimas is zmogaus, darai visokias slykscias uzduotis kad pabaigoj tavo automobili sudauzytu, kas cia per nesamone, na pagalvojus, padarai ka liepia, gauni automobili, biski apdauzyta, bet kiek reikia pinigu det kad sutvarkyt, vistik man nesamome juoda, zeminanti zmones, pati jokiu budu nedalyvauciau
visai nieko... bet ne man...:D
jo galima pasijuokti bet pats nej uz ka nejciau..:-D
vakar labiausiai sugadino automobili nei anksciau...:D
jokiu budu nedalyvauciau,nes ten grinas pasityciojimas is zmoniu :V
Dar durnesnio sou tai tikriausiai negalejo sugalvoti, nesuprantu kokie turi zmones but buki kad dalyvautu tokiam s....
siaip nesamone bet dalywaut norieciau
Dar durnesnio sou tai tikriausiai negalejo sugalvoti, nesuprantu kokie turi zmones but buki kad dalyvautu tokiam s....
jie turi labai noret automobilio. ir dar pasirodyt jegiskais pries lietuva. va.
va kaip vaikai zino viska:D o jus suaugeliai nieko;D
linksma tokia laida bet tikrai nedalyvauciau
pasityciojimas is zmoniu,o ne realybes sau!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie realybes sou „Stresas“?