Tema: kas kokiam mieste gyvena??
!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kas kokiam mieste gyvena??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
!
pagalvojau kad tajp bus galima susirasti lietuviu draugu savam mieste....
pvz: gyvenu ash anglijoj - worcester , butu fajna su kuo nors susitikt..ishgert alaus ar pazhajst fules arba kashio...
lietuvoj kaune
Lietuvoj mazeikiuos:)
na vyrukaj su jumis fules neishejtu palosht.. )
Vilniuje )))
siauliai
Wilno
jau niekaip vyrukam NEPAZAISTI:)))) o gal cia kur kas sukciau?gal cia ko nors kito ieskojome tuose "MIESTUOSE"
>Mariau
Taip isejna, kad musu cia vietiniu dauguma, tai tau reikes pas mus atvaryt fuliko pazaist ))
o tai anketoje juk parasyta.. pasidarai filtravima ir suranda tau..
o as s.airijoje newry mariau pirk talona pas mane eisim fules zaist i ranku lenkt ihsgersim alaus i aisim is airiu prikolint prisirukysim busim balvonaj aisim su panom juokaut poto sakys profesioanlus krepsininkaj aisim rodysim kaip krepsi zaidziam:) nu poto tu vazisi namo as ir eisiu miegot
xa, plan xuligan...))) na dels hito taj rejk tik ratus nusipirkt tada galesiu atlekt, vieshajs transportajs nemegstu varynet..
Gina, negi ash dabar rashysiu kazhkokiam baxuruj i privata??? atrodys bishki netajp...bent jau ash tajp pamanychiau...na supranti apie ka ash ane? o jej ne taj ****..))
vakar nusipirkau kashio kamuoli,bet su draugu nesuradom kashio ajkshtes....pifdatas miestas...vien tik futbolo fanataj blin
nu krc as mazeikiuos mazas miestas bet geras manio manymu
labai geras linksma cia gyvent bent jau man
kedainiai
labai jau sudetingas klausimas... siuo metu laika leidziu siauliuose, savaitgalius utenoje, o vasaras Alaskoj... Talkeetnoj
marriau ratu nepirk:D yra lektuvai:D ir da . tirkai ratu nepirk geriau grybu:D nors pasijuoksim ish gliuku:D o del kasio:D pas mane yra aikshtele kasio :PP matau kartais lenkai kala bet nesugaudo kamuolio taj juokina mazus vaikus:D
sveduose
joa
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kas kokiam mieste gyvena??