Tema: Ką alkoholis daro su tavim?
Tikriausiai esi kadanors per daug isgeres taip kad negalejai prisiminti ka ka esi padares ir poto teko klausitis ka draugai ir visi kiti pasakojo apie tave, tai labai idomu paskaititi ka esi tokio padares
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką alkoholis daro su tavim?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tikriausiai esi kadanors per daug isgeres taip kad negalejai prisiminti ka ka esi padares ir poto teko klausitis ka draugai ir visi kiti pasakojo apie tave, tai labai idomu paskaititi ka esi tokio padares
hmz gerai kad man niekad taip nebuvo jog prigerus atminti prarasciau tik tiek kad kita diena zinai jog kazkam perdaug visko prisnekejai...
va va cia ir beda , jei jau gerai paemi , tai jau toks atvirumas tai baisu , tik poto galvok o nzfik as tokias nesamones snekejau
agu kaip ten sakoma "kas blaivam galvoj, tas girtam ant liezuvio" ir tai gryniausia tiesa
as sia temu sukuriau nes vakar buvau su draugais koncerte o mano drauge nenorejo tai ji nuejo su kitais draugais gerti o sian man visi papasakojo ka ji pridare tai ten ir juokiousi ir verkiau bet didziausias sokas buvo tai kad ji su viena mergina vakar visa vakara laizesi, va
tai matai tavo drauge ant lezbietiskumo traukia tai va pasisaugok su ja sugersi tai su tavim puls laizytis
vo alkoholis tikra veida parodo ;D
o tau vilma taip ir butu pasirodytum visu grazumu
labai idomu buna kai ryte nevelnio nepameni ir apziurineji preitos pjankes nuotraukas atrodo lyg ir as bet ne as
Alkoholis tai zingsnis i asmenybes degradacija Alkoholika tik supras alkoholikas.....
Alkoholis tai zingsnis i asmenybes degradacija
Alkoholika tik supras alkoholikas.....
pala, pala, tai išeina, mane supras tik AŠ??? ;D
tai matai tavo drauge ant lezbietiskumo traukia
tai va pasisaugok su ja sugersi tai su tavim puls laizytis
nu visdelto gal ne nes ji gi nezinojo ka daro :?
tai mes va pries ta vakara kai ji prisigere dar norejom isgerti"biski" tai dabar baisu
nu nieko atostagos tai reikia naudotis
kaj gyrtas taj ir skausmo nejauti... jauties kaj guminis
cia tai jau tikrai kai krenti tai atrodo kad i lova
skausma jauti tik netoki stipru
Gi daug kieno tevai sako ... Nori pazinti savo busima vyra - nugirdyk ir paziurek, kaip elgsis:D
Gi daug kieno tevai sako ... Nori pazinti savo busima vyra - nugirdyk ir paziurek, kaip elgsis:D
na va, dėkui už informaciją, turėsim omeny..:D)
nieko jis nedaro ;D
va cia tai aukso zodziai , tikra tiesa
tikdar reik paciai neprisigert
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką alkoholis daro su tavim?