Re: Reikia jusu nuomones!!!
tikrai tai nesamone. pasakyciau, jog ne mano kalte, kad jos tarpusavy nesutaria ir toliau bendrauciau su abiem.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Reikia jusu nuomones!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tikrai tai nesamone. pasakyciau, jog ne mano kalte, kad jos tarpusavy nesutaria ir toliau bendrauciau su abiem.
ka jus manot kai dwi geriausios drauges prieina prie tawes ir pasako: rinkis arba as arba ji?ka tada daryt???
vadinasi tai ne tikros drauges! tikros drauges kompromisu nekelia... o visu pirma pabandyk issiaiskinti situacija, del kurios iskilo toks reikalavimas!
palauk savaite dvi ir susitaikys nereiks jokiu rinkimu daryti
lb aciu wisiem..uz patarimus..:[
2 IN 1 GERIAU NEGU NIEKO
niu kad tokius ultimatumus skelbia..
suprantu as pagalvojau gal jos norejo paziureti kuri tau labiau patinka(kaip drauge )
nea ne del to...
Na ir kaip pasielgei? Kuria pasirinkai?
As tai buciau nesirinkusi nei vienos nei kitos. O jei nors viena protinga suprastu kad draugu nereikia rinktis. Jie tiesiog yra
arba su abiem,arba ne su viena
tai tada nereikia ne vienos.. nes jos tau nedrauges :}
Na ir kaip pasielgei? Kuria pasirinkai?
As tai buciau nesirinkusi nei vienos nei kitos. O jei nors viena protinga suprastu kad draugu nereikia rinktis. Jie tiesiog yra
na as su abiejom lb atwirai pasikalbejau..pasirinkau wiena is ju o su kita likom geros drauges nes ji sake jog kazkuriam laikui nori sudelioti mintis y wietas ir t.t....tai wa niekas lb nenukentejo..tai atsitiko ir wiskas nzn.. :-)
Nesirinkti nei vienos... nebent jau kuri is ju labai patinka... bet turek omeny,kad tu gali sugadinti dvieju merginu draugyste. O del vaikinu gadintis santykius,o dar tokio amziaus tai man atrodo neverta... Niu bus tau dar daug peneliu...
ka jus manot kai dwi geriausios drauges prieina prie tawes ir pasako: rinkis arba as arba ji?ka tada daryt???
mazule, nedaryk nieko :-) Viskas ishsispres savaime. Mano galva, kvepia pavydu. Esi vertinga, ta prasme gera drauge, jei kazkam kyla noras tave privatizuoti.
nepasakyciau akd su kiat likot geros drauges
Dvieju geriausiu draugu negali buti, todel gerai pamascius, suprasi kuria pasirinkti
nepasakyciau akd su kiat likot geros drauges
nu a tai mes pysktames?
bet neamnau ..kad ir bendraujat ... sijtiek tio ne mano riekalai
nesirink...mazvaikiskuma tik ju parodo...
kiek jom metu kad tajp shneka?????:D
nesirink...mazvaikiskuma tik ju parodo...
pritariu!:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Reikia jusu nuomones!!!