Re: Yva ar 69 danguje,kas geriau ???
69 geriau
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Yva ar 69 danguje,kas geriau ???
69 geriau
tas pats s.... na 69 danguje gal truputuka geresne...:)
Vaikai, neklausykit tos lietuviskos popsos, geriausia is mergu - pussycat dolls
jau tokia tema kazkur buwau aptikes.. :} na bet nei tos nei tos tik papais ir pasturgaliais dainuoja na zn kad ta pareigyte is 69 spagata moka na bet cia ne i tema ;D negerbiu as ju nes jos negyvai dainuoja.. :=D
Gintarai, o tu lb jau suauges jautiesi?
Klausyk nevaikas!!! Neklausau lietuvisko popso o juo labaiau neklausau tavo tu pussycat dolls vistu!!!
niekam cia neidomu ka tu,turbut klausai, todel savo nuomone pasilaikyk sau kita karta
man 69 danguje labiau patinka
69 geriau bet ten talentinga mergina tik viena-Karina buvau konce kai panos dainavo gyvai,bet nebuvo Karinos...vaizdas-tragiskas
69 geriau bet ten talentinga mergina tik viena-Karina buvau konce kai panos dainavo gyvai,bet nebuvo Karinos...vaizdas-tragiskas
Cia kam vaizdas tragiskas..?
..tam su kuriuo issiaiskinai kas tas 69...:)
vaizdas tragiskas,kai panos dainavo gyvai be Karinos
Na ta as sakykim,zinau,nors man vienodai istikruju...
...bet tu man nepaaiskini niekaip del tu 69...
nei tos nei tos... na jei reiktu pasirinkt wiena ish dwieju tai rinkciaus 69 danguje.. tos bent jau balsus shiokius tokius turi... o apie zwonke net neshneku.. nesuprantu katra wieta ji ten dainuoja...
logishka.. jei reikia rinktis wiena ish dwieju renkuosi modernus.. ane Dariau?
69 kategoriskai geriau
oh tu jetau...:DDD kas cia dabar per durna tema?:D kaip galima lyginti tai ko neimanoma ishvis lyginti ir kazkaip vertinti?:D abidvi tos "grupes" yra baisu,graudu,tragishka! tokia muzika zmones bukina.. kaimieciu muzika!!! baisu! neduok tu dieve tokio zeuraus POPSO!!!
kiekvienam savitas stilius
visos jos sukos. susaudyt kales
jei tektu rinktis, rinkciausi 69, bet savo noru neklausau nei vienos:)
jo nera ten ka klausyti 69 zymei geraiu uz yva na o yva vopse bando subinem dainuoti 69 tai jos visos dainuoja o yva pasiemus dvi sokejas viena bando katytes vaidinti:D
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Yva ar 69 danguje,kas geriau ???