Тема: Raketa - Rugpjutis 2006
Manau, kad ne vienam zmoguciui iskilo klausimas: kodel, kokiom aplinkybem buvo sukurta si daina...
Bet man svrabiau issiaiskinti: ka jus isskaitete tarp eiluciu sios dainos...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Raketa - Rugpjutis 2006
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Manau, kad ne vienam zmoguciui iskilo klausimas: kodel, kokiom aplinkybem buvo sukurta si daina...
Bet man svrabiau issiaiskinti: ka jus isskaitete tarp eiluciu sios dainos...
siaip labai grazus zodziai dainos, manau kad daugelis suprato kas buvo uzslepta...
paslepta buvus meile mirsim kartu bla bla konkretu savizudziu krastas savizudziu dainos jei tiekvienas prades cia del nelaimingos meiles su britvom y furas dauzytis tai ka zinau kas liks is musu to 3 milijonu vo
nesamone ta daina- nei prasmingo teksto, nei normalios muzikos. ir tarp eiluciu ten nieko neiskaitysi, nes ji yra totaliai primityvi
man ta daina praein
savizudziu muzika ar tie kurie kuria del meiles ir nori nusizudyt siaip yra labaj idomi .... bet idomi ne paprastas rockas popsas o elektronjine muzika:) tokie kaip psy-goa trance ar progressive house nu tokio stiliaus;)
Prasmingumo ieškojimas Raketos dainose tolygus demokratijos paieškoms Rusijoje
Na , bet vistiek grazi dainike visai ;]
Visiska nesamone!sutinku su Denis
kad ta daina lygtais pagal tikrus faktus, kazkas lygtais pasakojo, bet gali buti ir prisimastymas... cia jau ne man zinot... kaip tik baige pas mane skambeti si daina ;D o siaip, daina kaip daina, eilinis raketos kurinukas. siaip esme mano manymu yra ir cia jau buvo issakyta... nelaiminga meile, noras nesiskirti ir avarija... po kurios teoriskai veikejai turetu buti amzinai kartu...
kad ta daina lygtais pagal tikrus faktus, kazkas lygtais pasakojo, bet gali buti ir prisimastymas... cia jau ne man zinot... kaip tik baige pas mane skambeti si daina ;D o siaip, daina kaip daina, eilinis raketos kurinukas. siaip esme mano manymu yra ir cia jau buvo issakyta... nelaiminga meile, noras nesiskirti ir avarija... po kurios teoriskai veikejai turetu buti amzinai kartu...
ta daina ir yra pagal tikrus faktus tik skiresi nuo tikroves tuo kad tikrove uzsimuse tik baxuras buvo rasyta straipsnei gal aks pamenat vaikinas su mergina vazevo britva dideliu greiciu dar tikslei neatsimenu greicio ir mergina sake jam leciau jis sako ka padarysi del manes sako pabucuisi amne ji atsake taip baxuras parase nujimti jam salma pabucuot jy apkabint ir merginai uzsidet salma nes baxuriukas buvo suprates pusiaukele kad jo stabdzei neveike tai paaukojo savo gyvybe atiduodamas salma merginai jis mire vietoj ji liko gyva va jum ir daina
ta daina ir yra pagal tikrus faktus tik skiresi nuo tikroves tuo kad tikrove uzsimuse tik baxuras buvo rasyta straipsnei gal aks pamenat vaikinas su mergina vazevo britva dideliu greiciu dar tikslei neatsimenu greicio ir mergina sake jam leciau jis sako ka padarysi del manes sako pabucuisi amne ji atsake taip baxuras parase nujimti jam salma pabucuot jy apkabint ir merginai uzsidet salma nes baxuriukas buvo suprates pusiaukele kad jo stabdzei neveike tai paaukojo savo gyvybe atiduodamas salma merginai jis mire vietoj ji liko gyva va jum ir daina
juokiaus iki asharu, aciu, antradienio rytas prasidejo nuostabiai
Man si daina primena mano rugpjuti 2006.... daina gera!
Irmantas, 20 пишет:
juokiaus iki asharu, aciu, antradienio rytas prasidejo nuostabiai
pritariu,5 balai!
tai kad tokios dainos net negirdejusi nes...siaip girdejau tik alinkiniu diskusijas..kad keleta panikiu asaras liejo per sia daina
nesamoninga daina , siaip nepatinka
vieną kartą girdėjau šią dainą. Raketos dainų nelabai mėgstu, bet žodžiai šios dainos leido šiek tiek susimastyti.. kad 2006 metai man buvo laimingi.. aš dar gyvas
;D nu joa tu dar gyvas
Vaikinas ir jo mergina važiavo motociklu apie 200 km/h. Mergina: Sulėtink,aš bijau. Vaikinas: Nebijok, tai smagus žaidimas. Mergina: Prašau, padarysiu viską, kad tik sulėtintum. Vaikinas: Gerai, apkabink mane labai stipriai. Mergina: Gerai gerai tik sulėtink greitį. (Mergina jį apkabino) Vaikinas: Ar galėtum nuimti mano šalmą, nes jis man trukdo, ir užsidėti sau. (Mergina nuėmė šalmą ir užsidėjo sau) Vaikinas: O dabar pabučiuok mane, ir pasakyk, kad myli. Mergina: Myliu tave. (Mergina jį pabučiavo) . Kitą dieną laikrašty: Vakarykščiam dviejų jaunuolių įvyky, kuris įvyko mieste žuvo vienas asmuo. Pasirodė, jog motociklo vairuotojas kelionės vidury sužinojo, jog jo stabdžiai neveikia, tad davė savo merginai savo šalmą ir paprašė jos pasakyti, kad jinai jį myli ir pajausti paskutinį mylimosios bučinį, kuriai atidavė savo gyvenimą...
va ir istorija ta
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Raketa - Rugpjutis 2006