1

Тема: The Best Kiss Ever!

kur, kada, kaip, su kuo, kodėl ? Išvenkim tokių pasisakymų, kaip "jei myli žmogų visi bučiniai patys geriausi" ir pan. Na tai pasakokit ! wink

2

Re: The Best Kiss Ever!

zinok... geriausias bucinis buvo man - pats pirmas..........))))
su vaikinu, kurio vardo net nezinou)))))))
buvau maza))))
bet man toks ispudis liko, tik todel, manau, kad jis buvo labai netiketas))))))
poto irgi vskas super)) tiesiog pirmas - man liko kaip geriausias kazkodel tai))))))

3

mano pirmas irgi buvo netiketas...sedejom ant sofos jis mane staiga prisitrauke ir pabuciavo...vau kaip buvo faina...net galva svaigo...;D

4

patinka agresyvumas? :] staiga taip pritrauki padarai ka reik ir numeti? big_smile:D:D:D:D

5

na numesti nebutinai...o visa kita visai nieko...:V

6

big_smile o jeeezaw tai tau rek tada agresyvaus kokio treninginio ;D busi laiminga iki zemes graibymo;D

7

agresivus buna nebutinai treninginiai...beja agresivumas cia nieko detas...:D

8

netiketumas - cia groja vaidmeni))))))))))

9

jo kazkas panasaus...:)

10

agresyvus visi zmogenai big_smile bet treninginiai pagal vidurkio desni visada agresyvus :DDDD

na o kas del netiketumo taij um... :?

11

netiketumas veza...:-D

12

Auris, 19 пишет:

big_smile o jeeezaw tai tau rek tada agresyvaus kokio treninginio ;D busi laiminga iki zemes graibymo;D

Danguoles draugas, manau, buvo ne agresyvus, o tiesiog labai aistringas:D

13

O man tai geriausias buvo... Oi, net nezinau, beveik visi buvo geri. Na, bet man tai isties, kaip ten bebutu, su patinkanciu zmogumi buciniai patys fainiausi:-)

14

nu man tai ne pats geriausias bet pats isimintiniausias buvo kai as jaunensni vaikinuka pabuciavau, jis nugriuvo atsistojo ir pabego, tai iki siol atsimenu ir prisiminus juokas ima va:::353

15

jurgita?  jezau .. waikus traumuoji? big_smile

16

Tik karwes laizosi:D Zmones buciuojas,nesusiwaldziau nepakomentawes:D

17

Sorry labai:) Daugiau taip nedarysiu:)

18

But geras jai merginos taip elgtus,sedi sau kartu o ji tawe tik capt prisitrauke ir muoa y lupas buciny toky,kad ilgai dar be zado liktai:D

19

Jurgita, 24 пишет:

nu man tai ne pats geriausias bet pats isimintiniausias buvo kai as jaunensni vaikinuka pabuciavau, jis nugriuvo atsistojo ir pabego, tai iki siol atsimenu ir prisiminus juokas ima va:::353

ce taj gers:::012

20

geriausias buckis buwo nu nepamenu atrodo wisi geri buvo o lajzeks geriausias buwo ce neseniai pas drauga sedejom namuos ten buwo mergu pazystamu draugu ten.... aj geriau nesakysiu ka ten wejkem big_smile taj krc i merga tokia man lb patiko ana ten prieky sedejo ziejau i ana ana i mane smile ir bisk nusisukau vel atsisuku o ta sale stov ir tik poukst oj geras buwo :::742