1,281

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

jais sninga Airijoje... yikes

1,282

Auris, 19 пишет:

jais sninga Airijoje... yikes

Idomiai, kogero, atrodo, kai is dangaus kotletai krenta;D

1,283

Draugas Nikita gyresi kad isizioji ir patys krenta i burna... :V

1,284

Auris, 19 пишет:

Draugas Nikita gyresi kad isizioji ir patys krenta i burna... :V

Bet, Auriuk, cia kazkokia nesamone... Kijevo kotletais turetu snigti Ukrainoje, o ne Airijoje. Kodel jie sumaste i ta Airija nukeliauti?:?

1,285

Importas brangioji importas siais laikais valdo pasauli. Importuoji Lietuvi smile importuoji Kievo Kotleta :] Lietuvis + Kievo Kotletas = laiminga pigi darbo jega ;D Vis geriau uz musulmona ar dar koki nors istvirkeli ;D

1,286

as kazkada bandziau gamint kotl.is 600gr mesos 3ys kotl gawosi..wirai dienai uzteko..
del miego..tai gal stresa koki turit?ar blaiwus atsigulat?man ?sgerusiam buna,kad nustojus alkoholiui weikt prabundu..o gal baisiausias stresas-meile kankina?arba gyw.wieta pakeitei?

1,287

Lauras, 20 пишет:

as kazkada bandziau gamint kotl.is 600gr mesos 3ys kotl gawosi..wirai dienai uzteko..
del miego..tai gal stresa koki turit?ar blaiwus atsigulat?man ?sgerusiam buna,kad nustojus alkoholiui weikt prabundu..o gal baisiausias stresas-meile kankina?arba gyw.wieta pakeitei?

Va va kame visa problema, pasirodo... Viskas, nebegersiu daugiau, nes nuo to gerimo pas mane ir spuogeliai atsiranda, ir nemiga vystosi...

1,288

na chebra kam idomu as moku kievo kotletus gaminti jei ka...:V Laurai tikriausiai tik is mesos kepei todel ir mazai gavosi...;)

1,289

Danguole, 20 пишет:

na chebra kam idomu as moku kievo kotletus gaminti jei ka...:V Laurai tikriausiai tik is mesos kepei todel ir mazai gavosi...;)

Nu, Danguole, mane irgi mokysi tuos populiariuosius kotletus gaminti:D

1,290

tai aisku Julija... siaip tikri kievo kotletai darosi:D ir susuktos nemaltos vistienos ir i vidu reikia ideti sviesto gabaliuka...bet dazniausiai daro netikrus vistiena sumala is i vidu sviesto ideda...kaip paprastus kotletus...:D

1,291

Danguole, 20 пишет:

tai aisku Julija... siaip tikri kievo kotletai darosi:D ir susuktos nemaltos vistienos ir i vidu reikia ideti sviesto gabaliuka...bet dazniausiai daro netikrus vistiena sumala is i vidu sviesto ideda...kaip paprastus kotletus...:D

Nu va, vasara reikes su visais klubieciais i kokia Palanga nuvykt. Mes su tavim, Danguole, ir su Evelina kepsim bernams ant lauzo Kijevo kotletelius ;D ;D ;D

1,292

Beje, labai miego uzsimaniau, tai ir pamiegojau. Katik pabudau. Isivaizduojate, prabudusi ant voko, prie pat antakio, aptikau nemaza guza. Niekaip nedaeina, is kur tas bradiaga galejo atsirasti..:?

1,293

na Julija gal per miegus nakti vaiksciojai?;D jai butu vasara sakyciau koks vabalas ikando...;D

1,294

sorry ne nakti,o i vakare...;D

1,295

Matau cia mokina kotletus gaminti hm idomu... big_smile
Julija jo prie juros butu hmm smagumelis..... beja gal nuo lovos nukritai:? big_smile

1,296

o jau Evelina atsirado...:)kazkaip as cia siandien neuztaikau kai prisijungiu visi jau isgarave is cia...;D

1,297

tai nieko nepasikeite nes as dabar einu big_smile nu nieko gal rytoj, o tu cia kolkas Danguole issipasakok o mes rytoj aptarinesim big_smile

1,298

ujjjjjj sunkus vakaras... galetu kas nors mane mikroekonomikos pradmenis ishmokt padet? big_smile as galeciau suprogramuot kanors atsilygindamas.. wink

1,299

ir vel teks su savim kalbetis...:( gerai Evelina palik jau mane likimo valei...:D

1,300

Lauras atsirado:-D sorry Laurai,bet as tai savsiem nesusigaudau tokiuose dalykuose...:)