1,361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 пишет:

AS tai tikiuos kad tas jusu kuklumas ar tai isdidumas nerasyt pirmai tai neuzblokuoja jums smegeneliu kad atrasyt ka nors isviso vaikinui big_smile daznai buna kad parasai merginai ir ji per daug isdidi atrasyt normaliai smile Gauni atsakyma "AGA" "JO" "GAL" ir gali eit tarkot morkas is issasumo big_smile~

Nu ne, jei jau paraso, tai butinai atrasau:D Na, nebent jis man gausiai gausiai nepatiktu.

1,362

heh big_smile~ geras pasakymas "Gausiai gausiaI" big_smile alia tai saunuole kad atrasai nors ;D tai dar ne toks baisus tas kuklumo lygis! smile

PS: Ka tik supratau, kad ko gero labai daug kam gausiai gausiai nepatikau :DDDDDDDDDDD

1,363

na Auri sakyk ka nori,bet vistiek vaikinas turi pirmas parasyti...o del neatrasimo tai...gal ji tuo metu rasyti tingi...;D

1,364

Auris, 19 пишет:

heh big_smile~ geras pasakymas "Gausiai gausiaI" big_smile alia tai saunuole kad atrasai nors ;D tai dar ne toks baisus tas kuklumo lygis! smile

PS: Ka tik supratau, kad ko gero labai daug kam gausiai gausiai nepatikau :DDDDDDDDDDD

Tas kuklumo lygis pasireiskia tik su tuo vaikinu, kuris gausiai gausiai patinka:D
Kazi, ko jos tau neatrase..:? Manau, tu fains, turetu atrasyt..:-)

1,365

Tai kad vaikinas pirmas parasytu butu malonu ir merginos puses kad ji neapsimestu slanga arba sakykim stulpu big_smile ar siaip plytos gabalu, be jausmu ir be reakcijos ir parodytu ta prielankuma ir demesi ir pan ir taip toliau, kad atsirastu ta "Viltis" ir pan ir taip toliau tam vaikinui Rasyt wink

Nu o del tingejimo tai... ;D Kazi kas butu jei as su broliu tingeciua bendraut ;D

1,366

Julija, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

Tas kuklumo lygis pasireiskia tik su tuo vaikinu, kuris gausiai gausiai patinka:D
Kazi, ko jos tau neatrase..:? Manau, tu fains, turetu atrasyt..:-)

Aciu aciu big_smile bet kaip matai tas fainums tikriausiai nepadejo jom atsikratyt to tingulio ;D

1,367

Danguole, 20 пишет:

na Auri sakyk ka nori,bet vistiek vaikinas turi pirmas parasyti...o del neatrasimo tai...gal ji tuo metu rasyti tingi...;D

Joa, taip irgi buna;D Arba gal ji tuo metu kur nors baliavoja:::501:::517:::536:::535, tai nelabai iziuri telefono mygtukus;D

1,368

na Auri juk visokiu merginu yra...gal tu kabini vien tokias kurios save pasaulio bambom laiko...:D tai ir galvoja davai viniokis vaikine...:) arba su labai droviom-kompleksuotom kurios galvoja ar as jam tikrai patikau,ar neapgaus manes,ar nepasisaipys...:)

1,369

sakes nelabai as ir turiu platu priemima prie tu merginu big_smile Mat kadangi mano laiko tvarkarastis labai ribotas tai negaliu vaiksciot tiesiog per miesta ir ieskotis ;D uzimtas esu zmogus ir dazniausiai dirbu su ta pacia aplinka, tais apciais zmonemis. Retkarciais ateina nauju, kai senieji ka nors suranda demesio verto ir atveda :]

Na o del klubu ir pan, tai as ten niekada nieko nekabinau, mane irgi retokai kas ten bandydavo uzmerkt akytem ;D man klubas labiau yra issiliejimo/issisokimo vieta smile Vot. Vienintele vieta kur galeciau ka nors nusisaut, tai mano univeras. Bet beda bedele. Ten puse studenciu uzsienietes. O as ne Lietuves nenoriu ;D tai vat tokios mano tokeles smile

1,370

Auris, 19 пишет:

sakes nelabai as ir turiu platu priemima prie tu merginu big_smile Mat kadangi mano laiko tvarkarastis labai ribotas tai negaliu vaiksciot tiesiog per miesta ir ieskotis ;D uzimtas esu zmogus ir dazniausiai dirbu su ta pacia aplinka, tais apciais zmonemis. Retkarciais ateina nauju, kai senieji ka nors suranda demesio verto ir atveda :]

Na o del klubu ir pan, tai as ten niekada nieko nekabinau, mane irgi retokai kas ten bandydavo uzmerkt akytem ;D man klubas labiau yra issiliejimo/issisokimo vieta smile Vot. Vienintele vieta kur galeciau ka nors nusisaut, tai mano univeras. Bet beda bedele. Ten puse studenciu uzsienietes. O as ne Lietuves nenoriu ;D tai vat tokios mano tokeles smile

O kuo tau uzsienietes neitinka? :? Zinai, kokie paskui grazus, maisyti vaikuciai gimtu:D

1,371

Auris, 19 пишет:

likimo brolis as 95% merginu gausiai gausiai nepatinku, nes mazdaug tiek susirasineja su manim tokiais "gausiais" smsais/ar zinutem...

toliau skaiciuokim jei kaip paskaiciavom pries tai visom merginom 80% vaikinu gali but tik draugai, o as 95% dar gausiai nepatinku, tai tokiu, kuriom patikciau lieka.. palaukit tuoj paskaiciuosiu..krc jei gerai sumislijau tai ish visu merginu mano panele galetu but 25 promiles ish visu.. uj ilgai teks ieskot.. wink

1,372

Danguole, o kodel nenori savo atvarto isideti? Idomiau butu;)

1,373

velniop as ir uzsieniecio nenoriu...:)

1,374

0.0025% hmm... :? Alia daug vilties zadanti statistika big_smile Labai ryztingia ir i ateiti... big_smile

1,375

Julija, 20 пишет:

Danguole, o kodel nenori savo atvarto isideti? Idomiau butu;)

net nesusimasciau apie tai...:?

1,376

Danguole, 20 пишет:

O man tai belekoks tiktu, svarbu tik, kad patiktu:-)

1,377

Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(

1,378

Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

O man tai belekoks tiktu, svarbu tik, kad patiktu:-)

nzn julijuk... man nelabai kazkodel. Tikrai labai erzina kai matai grazia mergina bet su ja lietuviskai nesusisnekesi ir visada turi apriboti savo fantazija anglu kalba, kurios kad ir kaip benoresi vistiek neivaldysi kaip savo gimtosios kalbos. Beto pamirstum savaja kalba...

1,379

Julija, 20 пишет:

Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(

o tai kokios tu tautybes?:)

1,380

Julija, 20 пишет:

Niu jau... Lietuve per visa nyksti tu ! Lietuviskai sneki? Sneki tongue Rasyt lietuviskai moki? Moki wink Lietuvoje gyveni? Gyveni. Viskas, daugiau nieko nereikia, kad butum skaitoma Lietuve smile

ai nu dar ir Pase parasyta pilietybe svarbi big_smile na bet cia labiau juridinis dalyks :]