Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
musu kluba?tu juk nare tai klubas ir tawo o as per mob.pasijungiau..tai galesiu ir lowoj rasyt,tik parukau pries miega..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 69 70 71 72 73 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
musu kluba?tu juk nare tai klubas ir tawo o as per mob.pasijungiau..tai galesiu ir lowoj rasyt,tik parukau pries miega..
Auri as jau seniai pastebejau,kad mes panasus...:)
Vau... Rimtai? as matai toks nevaleika tik dabar te atkreipiau demesio... matyt visad buvau per daug uzsivertes papildomais darbais ir nesigilinau... :V Va va visada tos mergelikes labiau sentimentalesnes detalems Kad ir kaip mes vyriokai neigtume kad visi lygus
eee tu su tais rukymais lovoj atsargiai matei kas Sveksnui nutiko ? Zinok gali rpisizaist ce greit :DDDD
Auri as jau seniai pastebejau,kad mes panasus...:)
Julija bek,kad pusle nesprogtu,nes paskui kompa aptaskysi....;D
Nu va, jus tiek daug panasumu turit... Ar ne laikas jums poruotis butu? Mes ir pamergem, ir pabroliais, ir kunigais, ir krikstateviais pabut galesim ateity:D)
Jo jo, jau begu:D)
Danguole, 20 пишет:Auri as jau seniai pastebejau,kad mes panasus...:)
Vau... Rimtai? as matai toks nevaleika tik dabar te atkreipiau demesio... matyt visad buvau per daug uzsivertes papildomais darbais ir nesigilinau... :V Va va visada tos mergelikes labiau sentimentalesnes detalems Kad ir kaip mes vyriokai neigtume kad visi lygus
na taip del to,kad as labai pastabi esu kiekviena smulkia detale pastebiu...:)
Auris, 19 пишет:Danguole, 20 пишет:Auri as jau seniai pastebejau,kad mes panasus...:)
na taip del to,kad as labai pastabi esu kiekviena smulkia detale pastebiu...:)
pro DAnguoles akeles niekas neprasmuks nepastebetas
taip Linai teisingai ir pastebejau,kad tu protingai visur parasai...:D
nu viskas Danguolyt gal tu busi koks saugumo agentas cia atejes tirti si internetini fenomena - nedrasiuju kluba? :V
Atsiprasau, norejau pasakyti, kad per musu kluba:D)
akey ryt 2mat analo is pat ryto,poto programos gynimasis ir finale 600km darbo merkiu akis lapanakte xebra ;-)
taip Linai teisingai ir pastebejau,kad tu protingai visur parasai...:D
:-D je je as irgi je oi kaip sirdis apsalo
akey ryt 2mat analo is pat ryto,poto programos gynimasis ir finale 600km darbo merkiu akis lapanakte xebra ;-)
Saldziu Laurai;)
nu viskas Danguolyt gal tu busi koks saugumo agentas cia atejes tirti si internetini fenomena - nedrasiuju kluba? :V
viskas atsakingai pareiskiu kad as jamu sita kluba viliuosi kad mane jis irgi jams
:-)
p.s. twarka turi visur booti tai Danguolyt nenuleisk ausyciu ir rankyciu ;D
jamam jamam mes visus kas tik nori ir pasizada praturtinti musu vakarus idomiais pokalbiais Sveikas istojes i kluba Linai Pries pilnai bunant uzformintas padaryk man paslauga ir parasyk kokia eilute ar posaki kad galeciau prirasyt ka nors grazaus prie tavo anketos klubo nariu sarase :]
Auri tu isiaiskinai mano paslapti dabar tau teks mirti...
;D
mes jamam Lina....:-D
O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum ))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? ~
Beje, Auri, gali mano anketoje amziu pataisyti? Ten parasyta 19ka, o man jau 20:)
Nors siaip labiau noreciau, kad dbr butu18ka, tuomet galeciau dainuoti Simonos "O, mama, man jau 18ka" ;D
o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D
uuu je mane jama.. as tinkamas vartojimui ;D (savaitgali tranzavau tai niekas nestojo.. tai buvau prarades vilti kad as kam nors tinkamas) o tie grazus zodzia tai gal butu tokie... "zmogus ne paukstis - pasiekta aukstuma nepasitenkina.. " o daugiau taip greit niekas i galva neatejo.. :-)
Страницы Назад 1 … 69 70 71 72 73 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~