Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jau daug geriau...;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 74 75 76 77 78 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jau daug geriau...;)
aisku nu o as tiek daug negeriau kad man blogai butu bet vat siandien visko gali buti
man bloga nebuvo tik troskino labai...:)
aaa kai as paskutini karta per daug isgeriau(kai ranka suzalojau :=) ) tai nakvojau pas drauge tai mane irgi taip troskino ir negalejau del rankos miegoti tai visa nakti gulejau ir laukiau kada ji atsikels kad vandens atnestu tai buvo siaubinga. ne noriu tai dar karta patirti
o man tai isvis "gerai" buvo...as miegu antram aukste,o tulikas virtuve pirmam aukste...tai nakti atsikeliu laiptais zemyn atsigeriu,vel i virsu paskui i tulika uzsimanau vel i apacia,vel i virsu...uz kokios valandos vel gert vel i apacia ir t...t ir panasiai visa nakti migravau.....;D;D;D;D;D;D;D
nu ka retkarciais pabegioti yra sveika ;D
Aha, juk sportas-sveikata;D
Bliam, jums fainai, jus visi vakar geret, o as ne laselycio i burna nepaemiau... Nu nieko, gal siandiena laipsniuku pavyks paskanauti:D
Evelina, 17 пишет:Apie miega... tai irgi turiu problemas tai turiu 2 zadintuvus bet retkarciais irgi nepadeda
![]()
o apie Tiolkas tai galima ir mandagiau;)
na as tik pasakiau ka pazodziui reiskia nors negyvenu dideliam mieste bet rusiskai neblogai kertu
![]()
tai kaip 5dienio vakras jums praejo :? >>>>
man tai lb jau skaniai starka vaisinomes ;D
>>>tai db zandukai taip erotiskai iraude kaip mano avatare ;D
Uj, kaip zaviai skamba tie zodziai:"erotiskai iraude zandukai..":D
Evelina, 17 пишет:
bet tik ne nakti kai miegas ima...
;D
Julija, 20 пишет:Evelina, 17 пишет:
bet tik ne nakti kai miegas ima...;D
Nu jo, naktimis geriau kitokiu sportu uzsiiminet, jei turi su kuo..;D ;D ;D
nu jo sportas..sweikata..
sorry del tiolku..zhoskai pawarges buwau..wakar dirbau nuo 7iu iki 23ios po 3u wal miego..
Danguole, 20 пишет:Julija, 20 пишет:Evelina, 17 пишет:
bet tik ne nakti kai miegas ima...;D
Nu jo, naktimis geriau kitokiu sportu uzsiiminet, jei turi su kuo..;D ;D ;D
va va cia tikra teisybe.... tai rasti su kuo nera problema;D;D;D
nu jo sportas..sweikata..
sorry del tiolku..zhoskai pawarges buwau..wakar dirbau nuo 7iu iki 23ios po 3u wal miego..
na tu ir darbstus...pailsek bent savaitgali....
pasistengsiu..warau i gimtine kuriam laikui
pasistengsiu..warau i gimtine kuriam laikui
o siaip faina gyventi kitame mieste?
Lauras, 20 пишет:pasistengsiu..warau i gimtine kuriam laikui
o zinai siuo metu as pats nesuprantu kur gyvenu.. pastoviu namu nebeturiu.. ten kur gimiau ir uzaugau, tai tu namu nebera.. o vat del sunkumo, tai iprast sunku.. vat tauragej ish vieno galo i kita gala nuvykt uztenka 5iu minuciu (masina), o vilniuj ~2val (viesuoju transportu) ~1val (masina be kamsciu) taigi prie to sunkiausia iprast man buvo.. na ir dar namu keitimas ir t.t.
kai turesiu pastovius namus vilniuje, tai galesiu pasakyt ar smagu kitas miestas..
ai vnz daug sakiau ir nieko nepasakiau.. smagu krc.. vilniaus zmones man labiau patinka..
sakes zmones ka tik grizau is oficialios prezentacijos klaipedos nevyriausybiniu jaunimo oganizaciju muges... :V issikroves nerealiai... tik atejau parasyk kad gyvas viskas gerai ir kad einu miegot... labankt
sakes zmones ka tik grizau is oficialios prezentacijos klaipedos nevyriausybiniu jaunimo oganizaciju muges... :V issikroves nerealiai... tik atejau parasyk kad gyvas viskas gerai ir kad einu miegot... labankt
garai,kad pasakei jog gyvas...:) labos...
Danguole, 20 пишет:Lauras, 20 пишет:pasistengsiu..warau i gimtine kuriam laikui
o zinai siuo metu as pats nesuprantu kur gyvenu.. pastoviu namu nebeturiu.. ten kur gimiau ir uzaugau, tai tu namu nebera.. o vat del sunkumo, tai iprast sunku.. vat tauragej ish vieno galo i kita gala nuvykt uztenka 5iu minuciu (masina), o vilniuj ~2val (viesuoju transportu) ~1val (masina be kamsciu) taigi prie to sunkiausia iprast man buvo.. na ir dar namu keitimas ir t.t.
kai turesiu pastovius namus vilniuje, tai galesiu pasakyt ar smagu kitas miestas..![]()
ai vnz daug sakiau ir nieko nepasakiau.. smagu krc.. vilniaus zmones man labiau patinka..
neisivaizduoju ka reiskia taip vazineti is vieno miesto i kita...dar neteko... man Kaunas taip patinka,kad neisivaizduoju saves gyvenancios kitame mieste...:) o as maniau,kad Vilniaus zmones kaiptik nekokie,nes kiek teko palygint su Kaunu tai kazkokie nemandagus pvz.jei atsitrenks niekada neatsiprasys,arba ilipo i autika senute ir niekas Vilniui jei vietos neleido,o Kaune iskarto uzleidzia...ir dar daug tokiu visokiu pavyzdziu...nzn gal man tik pasitaike tokie zmones,kad susidariau nuomone,kad nekokie...:) tik neisizeisk vistiek ten tau kaip namai...;)
Страницы Назад 1 … 74 75 76 77 78 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~