Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Laurai, sutinku su Danguole, reikia tinkamos merginos
o kodel sakai, nei mergina, nei vaikinas esi?
man tu labiau panasus i vaikina... ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 87 88 89 90 91 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Laurai, sutinku su Danguole, reikia tinkamos merginos
o kodel sakai, nei mergina, nei vaikinas esi?
man tu labiau panasus i vaikina... ![]()
Linas, 18 пишет:kodel prisirisimas? na yra siok toks, bet jei yra noras gali laisvai gyventi kai yra noras galima suderint daug ka
gal jai dabar neatrodo, kad noras toks bus
aisku, kad viskas imanoma norint
na as ziuriu i realu pavyzdi.. mano viena mokytoja po vidurines tapo drauge
jai 32 ir ji lb liberali turi 2 vaikus ir gerai labai sutaria su vyru ir laksto ji su draugais su vyru o kartais ir viena arba su mum kur i koki kabaka
Danguole, 20 пишет:
as siaip isvis tuoktis neplanuoju,nes as esu labai laisva,nepriklausoma,ka noriu ta darau,sauna i galva einu ten... sauna einu kur kitur...o jei bus seima tai jau prisirisimas kazkos...na gal ir kvailai skamba...:)ne dabar vaikino neturiu...
taip gyvenk ir toliau.. patikek manim nenusivilsi.. jei kartais viduj pabus jausmas ir noras kanors turet ishgerk- tikek manim tai geriau nei vargt su antraja puse.. (as cia kalbu apibendrines kitu patirti.. juk yra posakis mokykis ish kitu klaidu)
na pvz mano sese kuriai 23 jau apie vaika masto ir apie vestuves suokia
![]()
Danguole, 20 пишет:
as siaip isvis tuoktis neplanuoju,nes as esu labai laisva,nepriklausoma,ka noriu ta darau,sauna i galva einu ten... sauna einu kur kitur...o jei bus seima tai jau prisirisimas kazkos...na gal ir kvailai skamba...:)ne dabar vaikino neturiu...
taip gyvenk ir toliau.. patikek manim nenusivilsi.. jei kartais viduj pabus jausmas ir noras kanors turet ishgerk- tikek manim tai geriau nei vargt su antraja puse.. (as cia kalbu apibendrines kitu patirti.. juk yra posakis mokykis ish kitu klaidu)
Laurai zinok as vyrais uztai ir nenusivylus,nes bijau ka nors per arti prie saves prisileisti...tikrai daug pavyzdziu esu prisiziurejus...aisku gal taip ir negerai...
mano vaikino tevai irgi tokie pat, kartais jie gali net nezinot kur vienas ar kitas yra, taciau jie pasitiki vienas kitu, taigi gerai sugyvena ir pvz man ju seima patinka ![]()
Danguole, 20 пишет:
as geriau vargsiu su antraja puse, nei gersiu ![]()
ko gero vargsas auris skaito ka kalbejom... ![]()
Diana: tu gerk tokiu mixus kaip ash tu netik sau nebebusi panasi i mergina, ar vaikina, bet ishvis nesuprasi kas esi..
Danguole: jo.. o kas tau sake, kad as merginom nusivyles? tipo ish akiu skaityt moki? as jom visai nenusivyles beje.. jos nusivyle manim...
Laurai, as manau, akd tu tiesiog dar nesutikai tos, kuri tau tiktu ar kuriai tu visapusiskai tiktum su savo privalumais ir ydom. pvz mane tai atgrasintu tavo gerimas...
Lauras, 20 пишет:Danguole, 20 пишет:
Laurai zinok as vyrais uztai ir nenusivylus,nes bijau ka nors per arti prie saves prisileisti...tikrai daug pavyzdziu esu prisiziurejus...aisku gal taip ir negerai...
Danuogyt kai priderge man i sirdi as lb ilgai buvau vienas ir bijojau ka nors prisileist, bet kada nors suprasi kad buvim as kartu niekada neatstos tos laives (kad ir kokia ji viliojanti) ir susils ir tavasis akmenelis krutinej
sekmes ![]()
Laurai sprendziu pagal tai,kad tu kalbi apie merginas lyg jos kokios harpijos butu...:) ir kodel sakai,kad merginos tavim nusivyle?juk nepazysti visos Lietuvos merginu...:)
O jei Lietuvoj merginu neuztenka, yra kiti krastai ![]()
Danguole, 20 пишет:Lauras, 20 пишет:Danguole, 20 пишет:
Danuogyt kai priderge man i sirdi as lb ilgai buvau vienas ir bijojau ka nors prisileist, bet kada nors suprasi kad buvim as kartu niekada neatstos tos laives (kad ir kokia ji viliojanti) ir susils ir tavasis akmenelis krutinej
![]()
sekmes
kaip Linuk grazei pasakei...ai pazistu as save sutiksiu koki vyruka ir pamirsiu ta laisve....tikiuosi....:)
pamirsi visi pamirsta
na po to ja vel prisimena bet gi tuo ir idomus tas psaulis ![]()
Danguole, gali nesitiket, duodu 90% kad taip ir bus ![]()
Lauri kaip savijauta?? ![]()
Danguole, gali nesitiket, duodu 90% kad taip ir bus
Diana tu sakai tu zinai...;D
Diana, 17 пишет:Danguole, gali nesitiket, duodu 90% kad taip ir bus
;D ;D
na gal ji kokia uzsislaptinus ragana pranase ir bureja
o kaip tu agente buvai ar ne tu?? :?
Diana, 17 пишет:Danguole, gali nesitiket, duodu 90% kad taip ir bus
oops... negi prisisnekejau? :V kad tik taip ir butu
gausi po kokiu 10 metu pasakyt kaip tan reikalai, nes nerasiu sau ramybes ;D
Lauri kaip savijauta??
o su tavim tikrai reik sugert.. tu jau nuajuti kad savijauta prie galo.. antro tokio kokteilio neatlaikyciau.. alu damusu ir esiiu lovosna.. nes jau amen.
Diana.. gerai, kad mano gerimas atgrasintu, reiskias tu neesi tokia, kuri noretu kontroliuoti mano gerima
at whatever.. joooooo..dabar man nieko nereikia... malonumo receptoriai pas mane jaucia pertekliu
o rasau as dabar ishvis uzsimerkes
Страницы Назад 1 … 87 88 89 90 91 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~