Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo Auris vejasi po prakaito ir pavyti negali...;D o mes begedziai rasom ir rasom...;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 91 92 93 94 95 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jo Auris vejasi po prakaito ir pavyti negali...;D o mes begedziai rasom ir rasom...;D
as tai bandau mamka prizadint eit paruukyt kartu.. kazin ka man ji ryt sakys... ;D bet ****..paskutinis 0.5iu alaus pripiltas.. ir beje ne viena mane nuvyle, o cielos dvi.. ir neatsisakau siandieniniu savo minciu kad kuklumas esti keliu pakopu.. kur as turiu kukluma tik su naujom merginom bendraudamas, nes nepasitikiu savim tais klausimais..
mane jau trys, ne... daugiau vaikinu nuvyle ir vis tiek man i tai nusispjaut. as tai laikau patirtim ir gyvenimo pamokom. ir is tikruju is kiekvieno bendravimo sio to ismokstu...
tai jau tikrai pilam kaip is to gausaus rago
na pasakokit ka weikiat as tai lekiu stebuklinguju pomidoru sulciu ikalt
>>Laris mama megins zadint ir rukyt..
>> o as tai meginu mest rukyt ir nerukau jau net 3 dienas ;D na tikiuosi kad pavyks mest nes lb jau brangus nuodijimosi boodas...
keites ir miestai ir veidai shaukiau tave bet tu manes neisgirdai metai nuskendo tolumoj bet tavo meile velei shaukia grizt namo.. laime man dar nesvetima nesvetima dar sirdyje nesutema nesutema nesa greiti zirgai mane ten kur lingavo ryto vejose vysnia
vsio ales end kaput de finito einu spat baigesi alus tik dar parukysiu.. aciu jum uz si vakara.. nepamirsiu
labanaktis ![]()
saunuolis Linai, kad bent stengies mest!
susirask drauga, kuris irgi noretu mest, tada turetu but lengviau... as tai pazistu du tokius kvailus draugus, kurie nesusitaria mest rukyt ir kai vienas bando, tai kitas ruko, todel taip niekad ir nemeta...
keites ir miestai ir veidai shaukiau tave bet tu manes neisgirdai metai nuskendo tolumoj bet tavo meile velei shaukia grizt namo.. laime man dar nesvetima dar sirdyje nesutema nesutema nesa greiti zirgai mane ten kur lingavo ryto vejose vysnia
vsio ales end kaput de finito einu spat baigesi alus tik dar parukysiu.. aciu jum uz si vakara.. nepamirsiu![]()
labanaktis
labos nakteles dainoreli ;D
ir gero ryto
manau tau jis bus nekoks.. ![]()
labos Laurai...saldziu sapnu...
ziurek Laurai tikrai nepamirsk ir saldziu tau ![]()
saunuolis Linai, kad bent stengies mest!
susirask drauga, kuris irgi noretu mest, tada turetu but lengviau... as tai pazistu du tokius kvailus draugus, kurie nesusitaria mest rukyt ir kai vienas bando, tai kitas ruko, todel taip niekad ir nemeta...
na as agituoju uz sita akcija atrakcija
viena drauge ir viena drauga.. bet kad nepasiraso.. kad koledze lb nera ka veikt per pertraukas tai einam parukyt
bet reikia susijamt uz kokios vietos ;D ir..... mest!!!
tai lazinkis su kuo nors is ko nors, kad mesi, tada nenoredamas pralost ir noredamas irodyt, kad gali mest, ti gal ir mesi? ![]()
as pradedu galvot, kad mes neivarysim iki 2000... ![]()
kazkaip temos issiseme...:D
aga... gal einam draugiskai miegot? ![]()
jeee liko man miegot faktiskai kokios 4 valandos
bet nieko as isgyvensiu
db klausau dainuojamaja poezija jega man lb lb patinka.. o ypac zodziai..
>>>>>
"Tarp traukinių bėgių aguona žydėsiu,
Akliems mašinistams skirsiu dainas.
Giedosiu, giedosiu, giedosiu, giedosiu,
Nors jie niekada nesupras.
Tarp traukinių bėgių aguona žydėsiu,
Ramybėje saugosiu kates numuštas.
Linguosiu, linguosiu, linguosiu, linguosiu,
Kol rudeniai plyšaus ir verks į balas."
turbut as prie tu aklu masinistu, kurie niekada nesupras ![]()
grazus zodziai...
ir liudni...bent man...
parasysiu Dnguole nuoroda i privata
nes cia negalima nes paskui mane atbaus moderatoriai ![]()
as kazkaip nebennoriu sivakara kanors galvoti... tuolab apie liudnus dalykus, kol paciai nepaliko liudna... rodau pavyzdi ir einu miegot, labanakt ![]()
turbut as prie tu aklu masinistu, kurie niekada nesupras
nepatinka??
man tai net labai patinka ![]()
Страницы Назад 1 … 91 92 93 94 95 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~