1,901

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu joa kiek mes galim aplink juos sokineti ;D skundziasi mat nedrasus kuklus mazdau matot kokie mes vargseliai jusu demsio stokojam big_smile o ka as galiu pasakyti: norint gaut ka nors- reik kazka ir duoti tongue

1,902

gerai, nori is vaikino sulaukt demesio, tai parodai jam demesi, o jei is jo negauni demesio atgal? big_smile gi ne visada pasiteisina kazko davimas kitam wink

1,903

O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.

1,904

Julija, 20 пишет:

o is ju daug demesio gauni?

1,905

jeee viska paskaiciau ka buvau praleides.. namo parsibeldiziau big_smile

>>sveikuciai wink

1,906

labas, Linai smile o kur buvai? smile

1,907

Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:

Pakankamai. Tik gaila, kad tas demesys dazniausiai buna nuo tu bernu, kurie manes nedomina
:{}

1,908

xe as vienam kzk dawau lb daug demsio smile bet jis neparode to pacio nes manim nepasitikejo..taigi dbr as ir nerodau demsio bet jo daug gaunu nors ir is kitu vaikinu smile taigi uz ta vieninteli karta gaunu as su kaupu to demsio big_smile

1,909

Linas, 18 пишет:

jeee viska paskaiciau ka buvau praleides.. namo parsibeldiziau big_smile

>>sveikuciai wink

Sveikas Linuti:::344

1,910

Julija, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:

Pakankamai. Tik gaila, kad tas demesys dazniausiai buna nuo tu bernu, kurie manes nedomina

nu tai sitas kiaulystes desnis manau daugkam buna big_smile

1,911

Vilma, 20 пишет:
Julija, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:

ir tiem patiem vaikinam, juk ne visada juos kabina merginos, kurios jiems patinka big_smile

1,912

buvau as lauke su drauge pasivaiksciot seniai maciau tai susirasem ir pakalbejom smile nes pana darbais apkrauta ir prie pc vargsta :}

1,913

;D kazkodel prisiminiau kaip mes su draugem kaip pacukes buvom tiesiog persekiodavom  vyresnius vaikinus big_smile budavo tik uztewnka kad jie pakalbintu, tai tuoj sakom varom kabinti ;D ir visur paskui juos ;D

1,914

Linas, 18 пишет:

buvau as lauke su drauge pasivaiksciot seniai maciau tai susirasem ir pakalbejom smile nes pana darbais apkrauta ir prie pc vargsta :}

o tavo mergine ner pavvydi? big_smile

1,915

Diana, 17 пишет:
Linas, 18 пишет:

na sweiko pawydo  turet reikia bet mes vienas kitu pasitikim smile

>>>>Vilma tai ar pasiteisindavo toks budas?? big_smile oi tos pacukes ko tik nesumasto ;D ;D

1,916

Diana, 17 пишет:
Vilma, 20 пишет:
Julija, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:

ir tiem patiem vaikinam, juk ne visada juos kabina merginos, kurios jiems patinka big_smile

As tai kazkaip niekad nekabinu vaikinu, laukiu kol jie mane ims kibinti:D Na, nebent bare kokiam sededama ant prikolo kokiems nors bachuriukams (nesvarbu, patinka man jie ar ne) pamirksiu akutem, pasisypsau:D

1,917

Linas, 18 пишет:
Diana, 17 пишет:
Linas, 18 пишет:

na sweiko pawydo  turet reikia bet mes vienas kitu pasitikim smile

>>>>Vilma tai ar pasiteisindavo toks budas?? big_smile oi tos pacukes ko tik nesumasto ;D ;D

Nezinau, kaip Vilmai, bet mums su draugemis (mes irgi budamos sketkos, kibdavom prie vyresniu:D  ) niekad nepasiteisindavo. Tie vyresni bachurai ant bajerio kurioms nors pasakydavo, kad jas isimylejo, tai jau mums laimes pilnos kelnes budavo:D Tada juk mes galvodavom, kad jie rimtai sneka:D

1,918

Bliam, zmones, kaip as prisivalgiau... Net negera... Jauciu, kokius penkis kg iskart priaugau;D

1,919

Linai, labai saunu, kad jusu draugystej nera nesveiko pavydo big_smile
Julija, man atrodo, kad as pati to nesuprasdama kartais kabinu vaikinus big_smile nes siaip niekada nejau specialiai vaikinu kabint... :V o iniciatyva dazniausiai is manes pasireiksdavo big_smile

1,920

Julija, 20 пишет:

Bliam, zmones, kaip as prisivalgiau... Net negera... Jauciu, kokius penkis kg iskart priaugau;D

as viena karta per kucias dariau bandyma big_smile pasisveriau pries pradedama valgyg, o po kuciu vakarienes jau sveriau 4 kg daugiau big_smile o atsikratyt ju zymiau sunkiau buvo... :V