2,541

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 18 пишет:

na cia taip sumalei kad nieko nesupratau big_smile

tarkim pasakau iseinu, ji galvoja, kad kaip ir visada i sokius einu, neesme, kad ten gal jau pora met nesilankau ;D jei pagautu, kad i sokius neinu sugalvociau ka nors kita ka pasakyt, kad galeciau nemeluodama varyt kur noriu ir man nerupi ka ji galvoja.
e... ar dabar bent kiek aiskiau? ;D

2,542

aciu kad nors ir trumpai papasakojei reikes paieskoti;) nu zinai apie zeminima tai galiu tave suprasti pas mane panasi situacija;)

2,543

Evelina, 17 пишет:

aciu kad nors ir trumpai papasakojei reikes paieskoti;) nu zinai apie zeminima tai galiu tave suprasti pas mane panasi situacija;)

o dabar ar bezemina?

2,544

nu rodos netaip kaip anksciau tik pas mane istorija su pamote

2,545

kad mano mama kaip pamote ;D
pati augus pas pamote, tai taip ir temoka auklet ;D tik lb abejjoju ar ja jos pamote zemino... jos pamote nebuvo svlni ir vis del to...

2,546

Diana nu tu ir apsvitinai mane net apakau ;D ;D

2,547

nu ka zinau mano pamote ispradziu buvo irgi gerair pan. o po metu arba biski daugiau prasidejo....viskas

2,548

Linas, 18 пишет:

ar butina dergtis? big_smile

2,549

Evelina, 17 пишет:

nu ka zinau mano pamote ispradziu buvo irgi gerair pan. o po metu arba biski daugiau prasidejo....viskas

mano nuomene yra tokia kad lb retas zmogus myli svetimus kaip savus..

lb gaila kad taip yra.. :}

2,550

Evelina, 17 пишет:

ne taip jau daug beliko... gi isvarysi mokytis kurnors...?
o su mano mama nepamenu tokiu laiku, kad butu gerai ;D turbut nuo tada kai vaiksciot ismokau tai netrukus valkata ir pradejo vadint... megau is namu iseit smile

2,551

Diana, 17 пишет:
Linas, 18 пишет:

nea bet as jautoks esu.. kai kas nors paklausia  koks as esu visada atsakau: "as esu arogantiska kiaule nezinanti ko nori" situose zodziuose yra tiesos.. bet moku ir paprastas ir mielas  but..

2,552

Linas, 18 пишет:
Evelina, 17 пишет:

mano nuomene yra tokia kad lb retas zmogus myli svetimus kaip savus..

lb gaila kad taip yra.. :}

pvz as svetimu vaiku nemegstu, taciau jei gauciau vyra su kraiciu, tai pasistengciau gerbt ir neskriaust vaiku.... su meile sunkesnnis reikalas... ziurint kokio amziaus gaiciau juos...

2,553

Linas, 18 пишет:
Diana, 17 пишет:
Linas, 18 пишет:

nea bet as jautoks esu.. kai kas nors paklausia  koks as esu visada atsakau: "as esu arogantiska kiaule nezinanti ko nori" situose zodziuose yra tiesos.. bet moku ir paprastas ir mielas  but..

tai turbut paprastas ir mielas dazniausiai tebuni, kai mergina salia.. ;D

2,554

na chebra jus cia ir pasiiret i prieki...:::044:::044:::044

2,555

;D kaip ir visada, Danguole smile

2,556

Diana tikriausiai toks ir bunu wink

>>>Danguolyt sweikut sweikutele wink

2,557

zn, as pradedu galvot, kad padariau klaida nevaziuodama pas Igna...  dabar biski susirasinejau, sake, kad labai myli, bet tuo paciu ir ne negali pagalvot apie mane... klausiau priezasciu, tai sakosi ne nezinas nuo ko pradet... (o jei buciau nuvarius, siaip ar taip nuo kazko butume pradeje kalbetis...) sakosi jis dar neapsisprendes... dar reikia jam pagalvot... taciau yra vienas labai blogas dalykas - jei jis supras, kad jam per sunku su manim, tada as jau net neteksiu progos pasitaisyt.. sad

2,558

tikiuosi jis pamstys ir pasitars su tavim.. svrabiausia Diana, psaikalbeti ir isikalbet wink

2,559

sveikas Linukai ar referatas gatavas...?;)

2,560

Danguole, 20 пишет:

sveikas Linukai ar referatas gatavas...?;)

o tai apie baigima tik sapnuosiu dar.. nea spjoviau ir nedariau, dingo upas.. :} o as saves neprievartauju.. jei klasu kodel dar neatsiunciau tai pasakysiu tiesiai sviesia kad dingo noras daryt o pareigos jasumas dingo.. gi psichologe tai supras wink