2,561

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 18 пишет:

tikiuosi jis pamstys ir pasitars su tavim.. svrabiausia Diana, psaikalbeti ir isikalbet wink

tik as zinau, kad jei jis jau bus nusprendes, kai su manim kalbesis, tai jau bus per velu... (jei bus nusprendes skirtis)

2,562

gudriai cia sumastei...:) o tu psichologija studijuoji...?

2,563

Linas, 18 пишет:
Danguole, 20 пишет:

sveikas Linukai ar referatas gatavas...?;)

o tai apie baigima tik sapnuosiu dar.. nea spjoviau ir nedariau, dingo upas.. :} o as saves neprievartauju.. jei klasu kodel dar neatsiunciau tai pasakysiu tiesiai sviesia kad dingo noras daryt o pareigos jasumas dingo.. gi psichologe tai supras wink

;D gerai cia sugalvojai! o su visais mokytojais taip pat tu? smile

2,564

Danguole, 20 пишет:

gudriai cia sumastei...:) o tu psichologija studijuoji...?

noreciau bet mano smegenys matematikos nevelka.. :} tai studijuoju marketingo vadyba.. na zn gi susije reikia moket preke zmogui ikist o psichologija paskaicius tikrai ismoksi wink big_smile oi geras zulikas busiu ;D

Diana>>>>>>nea ne su visais. smile

2,565

o tai psichologijoj matiekos reikia...nezinojau...idomu kur stoti,kad matiekos maziau butu...?:::041 nes be jos niekur neapseisi....

2,566

gali but pradinuku mokytoja, ar koki socialini darba dirbt, t. y. studijuot, taip pat socialine pedagogika, emmmmm, gal dar kokioj kosmetologijos nereik.... arba kalbas studijuojant :? nu nelb zinau smile

2,567

jauciu trauksiu i lovike... SALDZIU VISIEMS...

2,568

jau mokytoja ir dar pradinuku tikrai nepabuciau...jei jie mane uzknistu...ragai butu...:::044

2,569

Labos Diana....:::608

2,570

Danguole, 20 пишет:

o tai psichologijoj matiekos reikia...nezinojau...idomu kur stoti,kad matiekos maziau butu...?:::041 nes be jos niekur neapseisi....

na joa reikia mates nes is karto daryti smile kai klausia zmogaus wink

2,571

Diana >>>>sladzoiu smile

2,572

Danguole, 20 пишет:

jau mokytoja ir dar pradinuku tikrai nepabuciau...jei jie mane uzknistu...ragai butu...:::044

man tai kantrybes ruktu big_smile

2,573

Linas, 18 пишет:
Danguole, 20 пишет:

man tai kantrybes ruktu big_smile

man irgi...
:::044

2,574

jau tik mudu likom.. kur gi vaikinukai ?

Julija tai uzsiziurejo i ta banalu realybes show ;D

2,575

tai turbut visi ji ziuri....:::044:::044:::044:::044:::044 kai paziures ateis i cia...

2,576

>>>>Danguoyt, kad jau jo neberodo big_smile jau cia juos kokios paneles persieme ir nepaleidzia big_smile

2,577

na tada gerai tegul pasidziaugia....malonumais....:::034 bet is kitos puses irgi negerai gris nustekenti kompo mygtuku nepaspaudys...ir nepabendraus su mumis...:::044:::044

2,578

na joa kai as per skype susirasineju su kuo nors tai niekada pirstai manes neklauso ir raso ka nori ;D ;D

2,579

o tai kodel jau tie pirstai taip neklauso...?:::042:::042:::042:::042:::042:::044

2,580

Danguole, 20 пишет:

o tai kodel jau tie pirstai taip neklauso...?:::042:::042:::042:::042:::042:::044

na zn kai buna kad viena pagalvoji o kita parasai tai buna kad pirstai isdaiga padaro  ;D arba klaidu primalu kai koks tamsuolis :}