Тема: Gyvenimo tikslas.....
Kodel mes gyvename ? Koks tikslas ?
Gal del to kad kiekviena diena dirbtumeme, turetume pinigu valgiui, rubams, pramogoms ?
Ar yra tas vienas tikslas ? Koks jis ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimo tikslas.....
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kodel mes gyvename ? Koks tikslas ?
Gal del to kad kiekviena diena dirbtumeme, turetume pinigu valgiui, rubams, pramogoms ?
Ar yra tas vienas tikslas ? Koks jis ?
perskaityk paulo coelho knyga alchemikas, ten panasiai klausinejama... ir atsakoma...
iewa,14 -->
tokio amziaus jau galvoji koks gyvenimo tikslas?:)
perskaityk paulo coelho knyga alchemikas, ten panasiai klausinejama... ir atsakoma...
as tai ten neradau jokio atsakymo:? tik daug mastymu apie tai:V ir gale vis tiek isvadas turi pasidaryt pats skaitytojas:V
P.S. skaiciau 6 kartus ta knyga:D
iewa,14 -->
tokio amziaus jau galvoji koks gyvenimo tikslas?:)
nu tu tokio amziaus tai jau galetum papasakot apie tai:D
algirdas,24-->
dar zodis apie mano amziu dirza pasimsiu ir prilupsiu
Ieva14,Viespacio paklaus, koks Tavo gyvenimo tikslas, jis tikrai tau atsakys
Nes taip jau yra:)ir nieko nepakeisi:))
as niekada nemasciau,koks tikslas yra gyventi...tiesiog gyvenu ir tiek...ir tau patariu neapkrauti galvos tokiais klausimais.....bet zinoma gyventi reikia taip,kad veliau nesigailetum,kad kazko nepadarei ir pan;)
pagal sventaji rasta gyvenimo tikslas yra patekti i dangu..... gyventi be nuodemiu ir pan. nors ir padareme dideliu nuodemiu ar atlikome zmogzudyste mums Dievas atleidzia, bet jei tik mes tikrai gailimes padare nuodeme. tai manau, kad gyvenimo tikslas patekti i dangu su svaria sazine.... tikrai nezianu ir siaip as dziaugiuosi kad gyvenu ir tikrai nekyla kalusimas kamas esu.... as cia jums uzdaviau klausima kuriuo galite pasireiksti
aciu
Gyvename kad mirtume . O tie darbai ir t.t tik saves apgaudinejimo priemones... Kad gyvenimas nuobodus nebutu
algirdas,24-->
dar zodis apie mano amziu dirza pasimsiu ir prilupsiu
kazkodel jau labai kvailai atrodo tas amzius, nes nesiderina su nuotraukom... keisk viena arba kita:D
gyvenimas tam, kad zhinotume ka reijshkia myleti, liudeti, tiketi, jausti, bijoti, ishgirsti ir tokiu **** panashiu dalyku.. tj yra gyvenimas.. kartaijs pati pamastau ka mes visi veijkiame? kdl mes esame? bet tjp yra ir taijp turi buti
as manu kad givenimo tikslas eiti gribauti
gyventi ir kitiems irodyti kad zmogus turi dar ir nuosirdumo na gyvenu sia diena mano gyvenimo moto
Gyvenimas yra mokykla.. ir beje.. velniop Sventaji Rasta! viskas ko reik, kad suprastum Visatos prigimti - nebijoti, ir neklausyti kai kiti zmones tau bando primesti savo nuomone ( kaip ash dabar darau ) , ir NIEKADA, kartoju, NIEKADA nesijaudink del to ka kiti apie tave galvoja (zmoniu mintys yra privatus dalykas, velniai griebtu
). Ishmintis ateis pati.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimo tikslas.....