2,581

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

jo man ir taip buna...arba uzkabinu salia esanti klavisa jei nagus ilgesnius uzsiauginu...:)

2,582

oi vargas jum su tais nagai big_smile
as einu maudytis
jau kai grisiu manau kad jau tu saldziai miegosi >>>>  saldziu saldziausiu wink

2,583

LABANAKTUKAS LINUKAI...:::731

2,584

lrytas!pas ka dar sniegas uzsilaikes?wkr sunki diena buwa tik teperskaiciau ka kalbejot,-parasyt neturejau jegu.. dar wienas klausimas pasistojo:ar negerianciom merg.labiau nepatinka geriantys waikinai,ar negeriantiem waik.lbiau nepatinka geriancios merginos?

2,585

Laurai>>> sveikutis,  manau,  kad nei gerianciam vaikinui nepatiktu negerianti pana ir vatvirksciai, jei gert tai tik kartu abiem big_smile o tada jau i dugna.... :-)

2,586

sveikuciai :::608 Kaune ir sniegucio buvo...:)Lauruti idomus cia tau klausimas pasistojo...:::041 net susimasciau...manau cia priklauso nuo zmogaus poziurio ir jei isimyli gerianti vaikina nesamone butu ji atstumti vien del to,kad jis geria...dar priklauso nuo to kiek jis geria jei nuo ryto iki vakaro ir daugiau niekas jam nerupi tai net nzn.ir manau poroje vienas turi vistiek maziau gerti tada prilaikys negerenti...vnz.as cia nusisnekejau tikriausiai...:)

2,587

labukas...
Laurai, ne nezinau ka tau atsakyt i toki klausima big_smile

2,588

emmm......... kas nors gyvas? :V

2,589

na as gyvas... oi brolycia ir sesutes i koki vakara aptureaju.. et .. smagu geriau... sawu broliais ir sesem is Latvijos big_smile myliu ta sali.. jega zmones wink big_smile lb faini oi oi jega.. ok kokia jusu diena buvo? :?
as tai kai pedas girtas mygtukus spaudau.. big_smile

mano 5 dienu nerukymo diena nuejo suniui ant uodegos sad rukiau snd 3 kartus.. sad

na o kaip jusu diena :? parasykit ryte wink

saldziu wink

2,590

as geriau gimtinej su senu draugiuku ir dar vienu zmogum.. beje sianakt pirma karta siais metais pradejo snigt gimtinej, tai ejom prasivaiksciot nakti.. ech.. tik db biskuti nesveika.. bet buvo jega! baigem 5a ryto.. wink
Danguole, minejai kad jei geria nuo ryto iki vakaro tai jau blogai.. smile tai ash geriu tik vakarais.. tai pasijutau toks dar geras ir beveik abstinentas, nes buna retkarciais vakaru, kai negeriu wink

2,591

heh... big_smile nu as tai nei geriau nei kur smaginaus big_smile kruva reikalu buvo net nespejau akda big_smile nu bet nieko siandiena nusimato tusiukas pas drauga, tai jimsim fronta ;D

2,592

na o as su dar besisukancia galva sedziu ir rasiau gi savo referata big_smile oi as genijus ;D

>>>Auri gerai pasiautek big_smile

2,593

jo,o as vakar grizau nusikalus...nieko veikti nesinorejo....jums kai matau geriau buvo...:::002
vau Lauri isivaizduoju kaip faina buvo... as taip megstu nakti pasivaiksciot ir dar kai sniegas lauke...:::024

2,594

Danguole, 20 пишет:

jo,o as vakar grizau nusikalus...nieko veikti nesinorejo....jums kai matau geriau buvo...:::002
vau Lauri isivaizduoju kaip faina buvo... as taip megstu nakti pasivaiksciot ir dar kai sniegas lauke...:::024

siengas yra stebuklas.. mmm o man tai kai dovana .... wink

2,595

Linas, 18 пишет:
Danguole, 20 пишет:

siengas yra stebuklas.. mmm o man tai kai dovana .... wink

jo kai pamaciau snieguti net linksmiau pasidare...kazkaip kaledom pakvipo...:)

2,596

lekiam eglute puost ;D o kokiios labiau patinka dirbtines ar is misko? man tai gyvu gaila.. :-) :::a39

2,597

Linas, 18 пишет:

lekiam eglute puost ;D o kokiios labiau patinka dirbtines ar is misko? man tai gyvu gaila.. :-) :::a39

man ir gyvu gaila,bet gyva kazkaip fainiau...eik mes su broliu pernai ejom eglutes vogt ir eigulis suciupo...ir mes ten taip isisukom gudriai...:::044 :::044:::044

2,598

man ir gyvu gaila,bet gyva kazkaip fainiau...eik mes su broliu pernai ejom eglutes vogt ir eigulis suciupo...ir mes ten taip isisukom gudriai...:::044 :::044:::044
[/quote]

na ir kaip jau teisinotes :? big_smile

cia kazka sumaliau tai taip keistai gavosi ;D

2,599

[/quote]
mes buvom su suniuku ir buvo tamsu kai pamatem kai zibintai artinasi broliui daviau pjukla ir jis pabego...o suniukas soko ant eigulio as ji ramint jis mano brolio nemate...ir klausia ar pjoviau eglute sakau ne juk pjuklo neturiu...jis ieskojo aplinkui nepamate kur pjauta...dar karta klausia ar pjoviau sakau ne juk pjuklo neturiu...tai ka cia veikiat klausia sakau suni vedzioju...ir paleido pasku...bet isivaizduoji buvo sekmadienio vakaras apie 20 val.ot kantrybe pas zmones...:::044:::044:::044

2,600

Danguole, 20 пишет:

mes buvom su suniuku ir buvo tamsu kai pamatem kai zibintai artinasi broliui daviau pjukla ir jis pabego...o suniukas soko ant eigulio as ji ramint jis mano brolio nemate...ir klausia ar pjoviau eglute sakau ne juk pjuklo neturiu...jis ieskojo aplinkui nepamate kur pjauta...dar karta klausia ar pjoviau sakau ne juk pjuklo neturiu...tai ka cia veikiat klausia sakau suni vedzioju...ir paleido pasku...bet isivaizduoji buvo sekmadienio vakaras apie 20 val.ot kantrybe pas zmones...:::044:::044:::044

na jau ir suktumas tavo wink saunuole tongue bet as visitek uz dirbtines smile