Тема: Pykstu :( nejaugi nera nuosirdaus vaikino jokio?
Kiek turejau,tiek visi paliko,o jau as tikraimokuelgtis su vaikinais.Nejaugi per daug baisi esu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Pykstu :( nejaugi nera nuosirdaus vaikino jokio?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kiek turejau,tiek visi paliko,o jau as tikraimokuelgtis su vaikinais.Nejaugi per daug baisi esu?
15 metu o jau sakai KIEK TUREJAU.... tai kiek cia imanoma tureti
Paguodos laiskas: nu istikro esi faina panele kiek nuotraukuose matosi o tau dar 15 metu kol sulauksi 18 dar daugiau isgrazesi ir tada tie katire paliko gales griauzti nagus...
Tai zinai Tomai tas mano tiek tai jau yra kokie 8...vat ir visi buvo labai skirtingi,bet nebuvo tokio,kuris elgtusi normaliai.. beje aciukas
aj kad is tu vaikinu nieko gero negalima ir noreti
nu nzn man kai 15 metu buvo tai tikrai elgiausi nenormaliai paseles buvau
taip tik su metais pasenau jau troleibusui usus atkabines nespeciau pabegti
Vilma>> zinau,man 15,bet tiek suprantu,kiti stebisi,kad man tik 15 kalbu kai bobute jau
Tomai>> dekui,kad atsakei,bet visi pasele buvo tavo amziaus ir dabar taip yra,tik va kad beveik visi sukuriais draugavau buvo 17-20 metu
nu tai pakeite brazius BK ir lytiniai santykiai tapo legalus nuo 16, pries tai buvo nuo 14, uztai ir paliko matyt. dabar matai prarasi igudzius kol 16 sueis, vel is naujo reikes mokytis elgtis su vaikinais.... uzuojauta
tai gal biski perdauk metu skirtumas nemanai ?
Saulius>> as greitai mokausi
Tomas>> Nemanau man pats tas
nu tau o jiems?
irgi nemanau 5 metai visiskai ne daug yra
Tj kodel tjp jau nusivylusi tais berniukais???
penki metai tai viso labo trecdalis tavo gyvenimo, kaip suprantu turiningai laika leidi, tai turetu gana daug but
gaila kad as nemoku gincytis bo ir as prisijungciau prie jusu pasnekesiu
tai gal kaip tik nemoki elgtis jei visi paliko. nemanai?
valius>>vat...nusivylus,nes nuviliat
Saulius>>as labai aktyviai dalyvauju savo gyvenime,gali neabejoti tuom
Tomas>> laikas ismokti
Karolina>>Nemanau,nes as elgtis moku,tik vaikinai nemoka,kai as ne tokia kaip visos fyfute,kuri viska daro,ko papraso ir p.n.
o nemanai, kad ne pati, o tie vaikinai, su kuriais draugauji, turetu sprest ar tu moki su jais elgtis, ar ne?
Nedavei, tai ir paliko..paprasta juk..:D
savo 15-kos labai del tu vaikinu nepergyvenk, tau dar tiek pries akis o ypac nauju ir ydomiu vaikinu su kuriais mokesi elgtis tad cia as jokios problemos nematau...
<<<Tomai ar visada butina duoti kad vaikinas nepaliktu?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Pykstu :( nejaugi nera nuosirdaus vaikino jokio?