Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tiesa Linai gal as cia ne i tema,bet kur kempiniukas dingo...?jau pasiilgau...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 137 138 139 140 141 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Danguolyt>>>> gi pries 17 minuciu suejo man gi 19 tai jau visas vyras jau nebe vaikas tai ir dingo
Danguole, 20 пишет:tiesa Linai gal as cia ne i tema,bet kur kempiniukas dingo...?jau pasiilgau...
Danguolyt>>>> gi pries 17 minuciu suejo man gi 19 tai jau visas vyras jau nebe vaikas tai ir dingo
![]()
vauu SVEIKINU ir is visos sirdies linkiu visko visko visko visko visko visko.....ko tik sirdis geidzia.....

Linas, 18 пишет:Danguole, 20 пишет:tiesa Linai gal as cia ne i tema,bet kur kempiniukas dingo...?jau pasiilgau...
![]()
vauu SVEIKINU ir is visos sirdies linkiu visko visko visko visko visko visko.....ko tik sirdis geidzia.....
dekui

tai kaip jautiesi budamas senesnis...?
tai kaip jautiesi budamas senesnis...?
taip jau tikrai grabas stuksent pradejo i subine ;D
na idomus jausmas
bet kad protas tas pats
Danguole, 20 пишет:tai kaip jautiesi budamas senesnis...?
na idomus jausmasbet kad protas tas pats
tai tu ir taip protingas daugiau jau nenorek...;)
Linas, 18 пишет:Danguole, 20 пишет:tai kaip jautiesi budamas senesnis...?
na idomus jausmasbet kad protas tas pats
tai tu ir taip protingas daugiau jau nenorek...;)
na zn kad gal as jau ir susitupejes.. bet kartais prasimusa tas noras iautet tai nesusitupejes
>>>>>>labos visiems >>>>
LABOS LINUK...
su gimtadieniu Linai!
lapanakte..
Linai su gimtadieniu !
Ie ce jei kas nors nori patekt i pirma puslapi prie nariu prirasyt tai jus man pasakykite ;D Bo as cia akis isvarvinsiu jei skaitysiu visa foruma kol atrasiu kur ten jusu prasymas ;DDD zinot.. senatve gi nebe tie laikai kai gali viska perskaityt... :V
Auri nu ir kas su ta mergina nutiko papasakok;)
nu ka nu isiprasiau tos arbatos cia vat per savaitgali tipo sakau reikia pasitart darbo reikalais
tai prieme ir t.t. na bet sakau nieko nebuvo
pasnekejom darbo reikalais pagerem ta arbata
poto siaip papliotkinau ir teko eit namo... nzn net paciam kai arbatos pagereu kazkaip ta ugnele baiges ;D kazkas nito nutiko
e hebra baikit cia mano apkalbinet
as nespeju cia jusu skaityt ;D kruva reikalu turiu sakes nepatempiu jusu rasymo greifiais ![]()
Auri tu kaip barbe devindarbe...
na tada uzjauciu,kad nieko doro neisejo...sakai net paciam jau ji nelabai patinka...o del apkalbejimo idomu kas cia tave apkalbejo....

nea nu as nesusigaudau jau net pats apatinka ar nepatinka ;D pamaciau kelis minusus ir prigeso mano visos ugnys
o vat del apkalbinejimo tai pirstais nerodysiu
bet zinok prasideda is D raides ;D
na tikriausiai tik stipriai zusizavejas buvai,o jei nepaslaptis kokius ten minusus iziurejai...?
o del to D raides tai patyliu musu Auriuka apkalbinet...pazinociau tai i snuki vozciau...

Dekui zuikeliai uz sveikinimus
>>>>>Auri buk optimistiskas realistas kaip as ir nepradek nusiziuretos panos aukstint,, nes kai praregesi tai gi gali kristi lb lb lb zemai zemiau skreplio lygi.. ;D
Linuk tai niekas ir neaukstino
Tiesiog regis gera mergike ir tiek
Danguolyt, juoa sumusim mes ta apkalbinetoja ;D
Linuk tai niekas ir neaukstino
Tiesiog regis gera mergike ir tiek
![]()
Danguolyt, juoa sumusim mes ta apkalbinetoja ;D
na zn gi buna kartais kad ir perdedi..
bet jau tikrai musim liezuvautojus
;D
sakau tie liezuvautojai...ant stulpo tokius sodinti reikia...
sakau tie liezuvautojai...ant stulpo tokius sodinti reikia...
>>neprisisnekem :-)
Страницы Назад 1 … 137 138 139 140 141 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~