Тема: Muzonas
Kas jusu manymu yr tikrai geras gabalas? mano manymu gera muzika yra ta kuri orginaliai ir kokybiskai atlikta, kuria klausantis nukrecia surpuliukai ir ka nori mum perteikti gabalo kurejas... o gal jus manot kitaip?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kas jusu manymu yr tikrai geras gabalas? mano manymu gera muzika yra ta kuri orginaliai ir kokybiskai atlikta, kuria klausantis nukrecia surpuliukai ir ka nori mum perteikti gabalo kurejas... o gal jus manot kitaip?
tik taip ...ir niekaip kitaip;)
Labai tiksliai apibūdinta - pritariu!
Siap tai lb teisingai isireiksta tiesiog ok
geras gabalas tai kai ji isgirsti norisi iskart garsiau pasidaryti,pakyla nuotaika,kuna uzlieja kazkokia siluma,norisi trypti dziaugtis ir to gabalo klausytis be galo,be krasto...jei jo neturi ir isgirsti kur nors,net kvapa uzima...na cia bent man taip buna,nes dievinu muzika...
As ir dievinu muzika ... omg kaip be jos gyvenciau sauniai apibudinta siurpuliukai rrr... pazystami jusu paibudinti jausmai
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться