Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai aisku, musim!
jubiliejus! 3000 zinuciu!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 149 150 151 152 153 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tai aisku, musim!
jubiliejus! 3000 zinuciu!
va va tik uzteko apie lazdas uzsimint...
sveikas Laurai kaip laikaisi?;)
Danguole, pamirsai kad pasisveikinam gali jau ir lazdu atskautyt
oj chebra.. laikausi kaip ir visada kai sustoju gert.. lexotanil i trasa sirdis permusineja rankos dreba... reikes nesdintis nuo kompo nes tik didina depresuucha.. veliau parasysiu zmones..
aha, o ka veiksi nebudamas prie kompo? :? o tai gal tave dar ir ruoduo veikia?..
man tai kompas kaiptik nuotaika pakelia...:)
man ne kompas, o netas dazniausiai jei yra su kuo pabendraut.. ;D
o mane ir tas ir tas...:)
o ka su kompu paprastai veiki?.. kad nuotaika gerina
dazniausiai koki zaidima faina zaidziu:) patikek isijauti tai viska pamirsti...:)
na ir dienos pabaiga... lb baisiai susikta... o kaip jums??
Sveikutis >> Lauri
ai, nu jei zaidima gera zaidi tai tikrai uzsimirst gali...
Linai, o kodel tau susikta?.. man tai normaliai... ka tik is vonios, tai tingiai gera dabar
na man atrodo kad busiu su ragais...
kaip man patarimo reikia tai ant ledo lieku..
niu pasipasakok, gal galesiu kuom padet...
na situacija tokia..
ryt butu buve 2 men kai mes su pana kartu.. snd pas mane paziurejom filma ir ki iseidama pasake kad nori su manimi pasikalbet..
(o kai tai pasako panos - gero nelauk..)
ir pradejo dainele .. kads per 2 menesius nieko nepajuto ir nemano kad as esu tas kurio ji iesko..ir nzn kas ir kodel..
jau atstuma kazkoki laike nuo 5dienio.. nes turejom susitikt kavinej as jos pralaukiau ir po sutarto laiko paskambijo ir pasake kad neateis.. tai as pavelavau i vilniu.. bet nuvaziavau veliau nei planavau..
ir snd kai pasake kad ne as tas ko ji iesko.. ir dar pridure kad ji tikisi kad rado gera drauga.. :}
man taip visada kai pradeda zmogus lyg ir rupet tai kaip slapiu skuduru per veida...
na su ja jau kartu nebebusi manau... ir nebutu verta ja bandyt susigrazint... jei ji nieko nejaucia, tai jau lieka tik marint savo jausmus... bent man taip atrodo... o su tais gerais draugais.... negi tu jai sugebetum dabar but tik geru draugu ir tau tai nebutu sunku?..
na su ja jau kartu nebebusi manau... ir nebutu verta ja bandyt susigrazint... jei ji nieko nejaucia, tai jau lieka tik marint savo jausmus... bent man taip atrodo... o su tais gerais draugais.... negi tu jai sugebetum dabar but tik geru draugu ir tau tai nebutu sunku?..
oi su tais gerais draugas........
buciau gal po metu kai ja pamirsciau..
na butu basiai sunku..
as ir manau kad jau nieko nebus..
et.. sunku vel bus brist i ta upe.. :}
bent jei man vaikinas tiesiai sviesiai pasakytu, jog man nieko nejaucia, as jam netinku kaip mergina, tai palikciau ji ramybej...
o dabar...
Linai, nenusimink... brisk, net jei toj upej krokodilai plaukiotu juk verta, jei tarp tu krokodilu yra gelimybe rast mylincia sirdele...
Страницы Назад 1 … 149 150 151 152 153 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~