Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na ir kur man zinoti...:) Auris musu atsisake...
ps.Diana nieko baisaus jau gali islysti...
joa visi sukilsim ir ji musim nes jis mus baisiai gedingai apleido.... :}
GEEEDA GEEDA
>Diana nesislepk
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 153 154 155 156 157 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na ir kur man zinoti...:) Auris musu atsisake...
ps.Diana nieko baisaus jau gali islysti...
joa visi sukilsim ir ji musim nes jis mus baisiai gedingai apleido.... :}
GEEEDA GEEDA
>Diana nesislepk
oi musim musim mes Auriuka musim... tegu tik pasirodo...numausim kelnes pirma,o paskui tai jau bus berzines koses...
oi musim musim mes Auriuka musim... tegu tik pasirodo...numausim kelnes pirma,o paskui tai jau bus berzines koses...
na leisim pasirinkti ar dirzu ar kokia tapke ji bausim ;D ;D
jo gaus lupt kai didelis...
ai gana pie juos nes tada nebeateis nes bijos.. na kaip snd diena praleidai?
>>>>>> reikia mum neissememos temos..
o diena prasidejo "liuks" vakar velai atsiguliau...tai siandien zadintuvo,net negirdejau....atsibudau truputi veliau...atsisedau ant lovos ir sededama usmigau(!) tai ziauriai velavau.... darbo davelnia kaip niekad dar i utika nespejau keikiau save ir gyvenimabet paskui viskas vyko ore...po savaitgalio buvau istroskus bendravimo... su visais plepejau...ir dienike fainai praejo...dar paskui vakare padirbet variau...:)miestu grozejausi...;) na tau kaip?
o diena prasidejo "liuks" vakar velai atsiguliau...tai siandien zadintuvo,net negirdejau....atsibudau truputi veliau...atsisedau ant lovos ir sededama usmigau(!) tai ziauriai velavau.... darbo davelnia kaip niekad dar i utika nespejau keikiau save ir gyvenimabet paskui viskas vyko ore...po savaitgalio buvau istroskus bendravimo... su visais plepejau...ir dienike fainai praejo...dar paskui vakare padirbet variau...:)miestu grozejausi...;) na tau kaip?
na man ir kazkaip smagiai.. va zaidem su draugais boulinga ir poola tai atsigavau :-)
o kiek boulingas pas jus kainuoja?
o kiek boulingas pas jus kainuoja?
ai mes cia prasisukom nemokejom.. bijau sumeluot bet gal valanda tai 20 diena o vakare 40 bet tiksliai nzn..
Danguole, 20 пишет:o kiek boulingas pas jus kainuoja?
ai mes cia prasisukom nemokejom.. bijau sumeluot bet gal valanda tai 20 diena o vakare 40 bet tiksliai nzn..
sekasi kaikam... pas mus ir panasiai kainos...aisku nuo klubo priklauso;)
Linas, 19 пишет:Danguole, 20 пишет:o kiek boulingas pas jus kainuoja?
sekasi kaikam... pas mus ir panasiai kainos...aisku nuo klubo priklauso;)
jau stumi tai biasiai ;D ;D na joa as kaime gyvenu bet nors pietuose
ir kame tu ta stumima iziurejai?:) as tikrai stumti nenorejau...;)
ir kame tu ta stumima iziurejai?:) as tikrai stumti nenorejau...;)
"kaimam sekasi"
taigi Alytus ne kaimas...:) as patikek tokioj vietoj gyvenu ir kaip kaimas atrodo...
matrica...
Ne zmones, pagalvojau palyksiu as si kluba vistiek jusu dabar nebuna kai as cia bunu:( o su savim kalbetis nenoriu......
na Evelina tik nesumanyk musu palikti... nes vel sugrazinsim:) ka mes darysim be taves...;)
na pas tave viena valanda maziau tai mes cia tradiciskai bunam nuo kokiu 5 (musu laiku ) iki velumos
>>>neik mum taves reikia
vaje vaje kokie mes naktibaldos...
reikia patvarkyti merginas pirmajame puslapyje !!! nerodo ju foto ir jokio as mens info !!!
Страницы Назад 1 … 153 154 155 156 157 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~