Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Sveikutis
na ziurint ka ger,i as no starkos ir kolos kaip naujas bunu jokiu pagiriu
bet nuo alaus man buna oi kaip buna nesveika
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 157 158 159 160 161 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Sveikutis
na ziurint ka ger,i as no starkos ir kolos kaip naujas bunu jokiu pagiriu
bet nuo alaus man buna oi kaip buna nesveika
alus alus alus ir poto vodziara.. jauciuosi tik tiek kad vel norisi ishgert.. bet vakaro reik sulaukt dantis sukandus..
alus alus alus ir poto vodziara.. jauciuosi tik tiek kad vel norisi ishgert.. bet vakaro reik sulaukt dantis sukandus..
tai gyveni pagal taisykle : "as geriu - tu geri ir mes abu labai gerai ;D "
Laurai, bet bene ketinai mazint alaus vartojima? :?
neketinau lygtai.. nors gal.. beje snd nei ne alu geriu.. o vodziara+koncentruotos obuoliu sultys+vanduo.. idomokas skonis
sveiki visi...;)
na Laurai pas tave idomus exsperimentai i galva sauna...
na jau tikrai ;D
>>>>>Lauri kaip skonis :?
neketinau lygtai.. nors gal.. beje snd nei ne alu geriu.. o vodziara+koncentruotos obuoliu sultys+vanduo.. idomokas skonis
viesai gal ir neketinai t.y. viesai nesakei, jog ketini
aaa.. as tau tyliai tada minejau.. tai tyliai ir ispildziau.. snd vien vodziara gyvas esu.. myliu alkoholy.. jis mane supranta.. juo galiu pasikliaut.. jis man pakelia nuotaika.. as tikrai ji myliu..
gal kas nutiko?..
sveikuciai
na as tai ir ji myliu bet ne taip stipriai kaip Lauris
o pagirias myli, juk gana danai tai eina kartu?
na jau Lauris klause kodel jis nejaucia pagiriu ar todel kad ta ar ta geria jau nepamenu.. forume neseniai rase
na alu megstu bet su merginom nesiseka juodai as wisiska newykelis ir kodel man taip nera gywenima be alaus o kai girtas tai ir miegas ima ir ta wisa rutina nuobodu!!!!!!!!!!!!!!!! priimkit ir mane parsau gal ir atsigausiu gal ir ne o jei neatsigausiu tapsiu knygu ziurke o as to wisai nenoriu nes jau 12 metu toks esu nu **** gywenimas smirdi aciu kad sukuret si nuostabu dalyka gal nors cia galesiu issiliet
aha, bet jei tu ne taip myli alkoholi kaip Lauras, tai gal pas tave ir pagirios lankos?
jo jei zinociau kas tas lauras atsakyciau apie lankas
na pritariu laurui kad alkoholis pakelia nuotaika kai gerai prigeri tai ir wiskas sekas isskyrus merginas
sveikutis Parasyk Auriui i privata ir irasys tave i titulini lapa klubo
na o Lauris tai tas vaikinukas kuria avataras su svyturio alum
o kodel taip aie tas mokslo ziurkes.. 12klases egzai :?
jo nera nera nu einu dasimust ir eisiu miegot
na pritariu laurui kad alkoholis pakelia nuotaika kai gerai prigeri tai ir wiskas sekas isskyrus merginas
Aurimai tai va as geriu bet maziau.. bet su panom ir nesiseka.. :}
Страницы Назад 1 … 157 158 159 160 161 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~