3,341

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu ka eina vaikiniokai tai as kartu tiek jau to big_smile labanaktis Linai Labanaktis Laurai Labanaktis Danguolyte ;D zdz jamam mes tuos sapnus smile iki ryt wink

3,342

labos Linuk;)

3,343

labos Auri;)

3,344

visiem dar karta labos wink

3,345

nu miegalai wink pats laikas keltis ! Pabudome ir kelkimesss ! big_smile~ nu kiek galima miegoti gi jomajo, puse gyvenimo pramiegosit ! :]

3,346

o as jau net1.5val kaip atsikeles..nusprendziau snd wistik aplankyt uniwera

3,347

nieko sau kaip jums gera kelates taip velai man tai 5:30 keltis reikia.....

3,348

Sweikuciai visi wink

>>>>>>>>na o kodel taip anksti Evelina keliesi? i mokykla lb baisiai toli vaziuoti reikia :?

3,349

nu nelabai bet autobusai daznai nevazineja...:(

3,350

tai tada vargas hmm

ok nepyk palieku einu atiduosiu duokle komunalininkams.. sad mokesiu uz buta oi kaip sunku su pinigais issiskirti...

3,351

big_smile heh alia nepavydziu evelinai big_smile as tai vat sian pramiegojau pirma paskaita ir nenuejau i sociologija ;D ot ... nu bet i visas kitas bent spejau hehe ;D

3,352

nu kodel tureciau pykti? jau pripratau cia vienisai buti,
o del pinigu tai suprantu visiem taip;)

3,353

big_smile nu nea evelinuk nieks tau cia neleis vienisai sedet big_smile mes pakaitom vienas kita pavaduosim smile va linas eina komunikabilizuotis big_smile o as pakeisiu jo pareiga big_smile

3,354

"pramegojai" Auri ane?:D
nu va, o man tenka poto visa diena vaikscioti ir skustis kad pavargusi:(

3,355

big_smile:D:D:D nu pramiegojau rimtai big_smile skaityk isijunge tas zadintuvas, norejau snooze paspaust kad dar 5 min pamiegot, ir kazka per miegus sumakliavojau bet speju wapse netycia isjungiau big_smile tei taip sociologijos ir nebeliko mano dienotvarkej ;D

Tai tu nevaiksciok ir nesiskusk o isgerk Red Bullio big_smile jis suteikia sparnus ;D

3,356

tai matau labai nusiviles kas socialogijoje nebuvai:D
nu gal ir suteikia sparnus bet nemanau kad su jais mokykloje patogu bus big_smile

3,357

;D ai nu bus tu sociologiju zinai dar ne paskutine paskaita ;D ;D

O vat del tu sparnu sparneliu tai juo jei par daug uzvartosi tai dar tokie gauruoti uzaugs ir dideli... big_smile fee...;D

3,358

nu aciu, dabar sumanei is manes neaisku ka padaryti:D
beja kas su ta mergina buvo manes cia seniai nebuvo taigi nezinau ar rasei ar ne;)

3,359

rasiau bet siandiena isviso suzinojau tokiu pribloskusiu naujienu kad visai rankytes nusviro... ech. Anksciau rasiau, kad ji mane kviete tos arbatos vien is draugiskumo nes skoloj tipo buvo ir pan nieko daugiau. Nuveikiau keleta labai svarbiu projektu, kartu su ja, ir nepastebejau jokiu zenklu ar isskirtinio papildomo demesio nei turetu buti darbo santykiuose tai as kaip ir tiesiog buvau nuleides rankytes ir laukiau siltesniu laiku...

Niu o dabar visai neseniai suzinojau is jos pacios kad ji pasirodo turi vaikina, seniai ar neseniai su juo draugauja nzn, bet kad turi tai faktas.. eh. Niu o blogiausia kad baigiu isikliopint visiskai nors ir zinau kadn ieko gero man is to nebus, o va kaip atsikratyt savo jausmu neismanau... Gal kas turi geru patarimu kaip nelyst i beda? :?

3,360

Nu Auri as tai tau nieko negaliu patarti nes pas mane tokia pat problema...Nu bet kam jai reikeju visu situ zaidimu su tavim? o tu nezinai ar pas ja geri santikiai su jo?