Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu ka eina vaikiniokai tai as kartu tiek jau to labanaktis Linai Labanaktis Laurai Labanaktis Danguolyte ;D zdz jamam mes tuos sapnus iki ryt
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 166 167 168 169 170 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu ka eina vaikiniokai tai as kartu tiek jau to labanaktis Linai Labanaktis Laurai Labanaktis Danguolyte ;D zdz jamam mes tuos sapnus iki ryt
labos Linuk;)
labos Auri;)
visiem dar karta labos
nu miegalai pats laikas keltis ! Pabudome ir kelkimesss ! ~ nu kiek galima miegoti gi jomajo, puse gyvenimo pramiegosit ! :]
o as jau net1.5val kaip atsikeles..nusprendziau snd wistik aplankyt uniwera
nieko sau kaip jums gera kelates taip velai man tai 5:30 keltis reikia.....
Sweikuciai visi
>>>>>>>>na o kodel taip anksti Evelina keliesi? i mokykla lb baisiai toli vaziuoti reikia :?
nu nelabai bet autobusai daznai nevazineja...:(
tai tada vargas
ok nepyk palieku einu atiduosiu duokle komunalininkams.. mokesiu uz buta oi kaip sunku su pinigais issiskirti...
heh alia nepavydziu evelinai as tai vat sian pramiegojau pirma paskaita ir nenuejau i sociologija ;D ot ... nu bet i visas kitas bent spejau hehe ;D
nu kodel tureciau pykti? jau pripratau cia vienisai buti,
o del pinigu tai suprantu visiem taip;)
nu nea evelinuk nieks tau cia neleis vienisai sedet mes pakaitom vienas kita pavaduosim va linas eina komunikabilizuotis o as pakeisiu jo pareiga
"pramegojai" Auri ane?:D
nu va, o man tenka poto visa diena vaikscioti ir skustis kad pavargusi:(
:D:D:D nu pramiegojau rimtai skaityk isijunge tas zadintuvas, norejau snooze paspaust kad dar 5 min pamiegot, ir kazka per miegus sumakliavojau bet speju wapse netycia isjungiau tei taip sociologijos ir nebeliko mano dienotvarkej ;D
Tai tu nevaiksciok ir nesiskusk o isgerk Red Bullio jis suteikia sparnus ;D
tai matau labai nusiviles kas socialogijoje nebuvai:D
nu gal ir suteikia sparnus bet nemanau kad su jais mokykloje patogu bus
;D ai nu bus tu sociologiju zinai dar ne paskutine paskaita ;D ;D
O vat del tu sparnu sparneliu tai juo jei par daug uzvartosi tai dar tokie gauruoti uzaugs ir dideli... fee...;D
nu aciu, dabar sumanei is manes neaisku ka padaryti:D
beja kas su ta mergina buvo manes cia seniai nebuvo taigi nezinau ar rasei ar ne;)
rasiau bet siandiena isviso suzinojau tokiu pribloskusiu naujienu kad visai rankytes nusviro... ech. Anksciau rasiau, kad ji mane kviete tos arbatos vien is draugiskumo nes skoloj tipo buvo ir pan nieko daugiau. Nuveikiau keleta labai svarbiu projektu, kartu su ja, ir nepastebejau jokiu zenklu ar isskirtinio papildomo demesio nei turetu buti darbo santykiuose tai as kaip ir tiesiog buvau nuleides rankytes ir laukiau siltesniu laiku...
Niu o dabar visai neseniai suzinojau is jos pacios kad ji pasirodo turi vaikina, seniai ar neseniai su juo draugauja nzn, bet kad turi tai faktas.. eh. Niu o blogiausia kad baigiu isikliopint visiskai nors ir zinau kadn ieko gero man is to nebus, o va kaip atsikratyt savo jausmu neismanau... Gal kas turi geru patarimu kaip nelyst i beda? :?
Nu Auri as tai tau nieko negaliu patarti nes pas mane tokia pat problema...Nu bet kam jai reikeju visu situ zaidimu su tavim? o tu nezinai ar pas ja geri santikiai su jo?
Страницы Назад 1 … 166 167 168 169 170 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~