3,361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na tai vat evelina kad vargu ar tai buvo zaidimai, ko gero, as pats tiesiog per daug sentimentaliai reagavau ir per daug sureiksminau viska. Ji tiesiog elgesi kaip su draugu, o as viska ne taip supratau. Nu vat evelinuk busim dabar abu tokie pat beduoliai... :V

3,362

Geriau buti dviem neigu vienam, tada tave nors kasnors gali suprasti.....
nu bet gi jus susirasinejote ir pan. ir norejote susitikti o ji tau nieko nebuvo pasakiusi man atrodo ji vistiek kazko tai bande pasekt...i

3,363

niu nea... mes susirasinejam per skaipa. Kartais susirasom ir sms. Susirasinejimas prasidejo del to kad bendrus projektus pradejo vykdyti ir reikejo pasitarti smulkmenas, poto siaip pradejom draugiskai bendrauti apie gyvenima ir t.t. Pasikviesti susitikti ji norejo ir pasikviete, bet nebuvo man nepasakiusi ar pan. As pats gi juokais buvau pasiules arbatos pas ja ismaukt tai taip ir uzkviete poto tos arbatos... nzn koks to tikslas, gal tiesiog ji galvoja kad as galiu btu geras draugas ar siaip gal idomus zmogus ir nori pabendrauti...

Del jos santykiu su vaikinu as daug nzn, bet zinau kad vaikinas labai rupestingas ir jie daznai praleidzia laika kartu. Tai vot...

3,364

Oi...Auri blogi reikalai, o tau ji labai rupi?
Jeigu jau taip buvo kaip ir pasakojai tai gal ir norejo tik buti gerais draugais, o gal jai patikai ir bande kazka su tavim pradeti, bet jeigu sakai kad su tavim elgesi kaip su visais kitais... visdelto gyvenimas yra labai sunkus:...
(

3,365

niu as tikrai negaliu pasakyti ar su manim elgesi kaip nors isskirtinai ar ne, nes as tiek te ir pazystu ja.. gal ka ir bande bet juk turi vaikina, arba visai neseniai ji susirado, nes anksciau tai skambejo taip kad jo neturi. Zdz... Nera taip kad labai jau rupetu bet nera taip kad ir nerupetu. Kartais prisedu prie darbu ir neina fokusuotis nes mintis apie ja sukasi, o tai ir yra didziausia problema... O siandiena suzinojes kad turi viakina irgi nekaip pasijutau, dingo visos nuotaikos...

Ech. Na gerai turiu as irgi jau lekti, organizacijos posedis laukia 6 valanda, o dar valanda pries koordinacinis stovi... zdz nera visai nei noro nei nuotaikos ir jegu. Gerai. Laikas Linui pavaduot mane vel smile

iki susimatymo wink

3,366

Iki ir sekmes;)

3,367

aciu aciu smile pertraukele dabar turiu iki 6 tai galiu vel papliotkint jeigu kas nors eteryje yra :V

3,368

nu as dar gyva tykiosi tu dar irgi nepabegai....

3,369

big_smile aij nu joa kazkas tokio dar gyvas smile  tai pasipasakoki kaip ten tavieji reikaliukai einasi m ? smile

3,370

oi mano reikaliukai?:? nu ka kaip visada blogai:) gyvenimas labai liudnas be meiles... o kai tokios mintis galvoja tai ir nuotaikos nera ner noro kazka daryti ir pan. manau supranti apie ka as...

3,371

sveikuciai;)

3,372

labas labas

3,373

Evelina na kada tu kankintis baigsi...:::003

3,374

oi jau atidaviau duokle komunalininkams... :::819

sveikuciai dar karta.

as tai atsikeliau ir net lb lb sunkiai .. is vakaro destytojai parasiau i one kad ateitu mum paskaitos destyt kad vakare nereiketu sedet ;D tai ji labora mikro-ekonomikos liepe daryti.. ot varna.. :-) na bet parasem mes ji big_smile

>>>Auri as sociologija mokiausi mokykloj 2 metus lb lb patiko :::916

3,375

aciu visiems kad mane palikot :-)

3,376

Danguole>>> hm? geras klausimas tik gaila kad ne galiu atsakiti....
Linai>>> ner uz ka su malonumu paliekame vienas kita:D

3,377

oo sitas pokstas visada suveikia cia telepatiskai suveikia ir kas nors pasirodo big_smile

3,378

Nu jo as sedejau tv ziurejau ir pajutau kad Linas vienas musu klube sedi big_smile

3,379

vargseliai jus cia vieni esat...na dabar as su jumis...:::034

3,380

manau cia tik as su tavim esu:)