1

Тема: Geriausia drauge issikrenda ka daryt....?

zodziu viena diena pasake isskrendu i londona....gywent..abi apsiwerkem werkem apie 3walandas...gywenimas pasidare nebeidomus ir nespalwotas....nezinau ka daryt kad ji neskristu...kaip reikia jos isprasyt..tokio drauges daugiau tikrai neberasiu labai prasau padekit... :*

2

Re: Geriausia drauge issikrenda ka daryt....?

niu lauriuk neliudek taip..niu negalima as neleidu tau:::046

3

leidziu as patji saw .... ;(

4

nieko nepadarysi... kaip tu is vis gali pagalvot jog ji pasiliks cia? manau jos tevai ten ir jie turi but kartu... o jei tu ketini jos zyst, kad neskristu, tai esi lb didele egoiste... juk jei ji noreetu ir galetu likt, tai liktu. taip kad belieka su tuo susitaikyt ir palaikyt rysius kitais budais..

5

;( sad

6

bet jinai gyweno iki siol su mociute ir jai buwo gerai .....o dabar kas???

7

bet tai vadinas yra kazkokios priezastys kodel ji isvyksta.

8

nu iskris ir ka smile po kiek metu galesi nulekti aplankyt smile

9

o tu jai poto mokesi atlyginima? ne taigi tegul skrenda, jei ten geriau bus... ne dabar tai po keliu metu, kai supras kas prie ko... ir ne galvok pati apie save, pagalvok ir paie kitus...

10

aciu...

11

Laura palaikyk santykius su drauge paprasciausiai tiek laiskais tiek gali web cam vadinama prie kompo tokia kamera matytumete viena kita.

12

Aga mergyte nenusimink smile Toks gyvenimas... bet zinok pasaulis labai mazytis  wink tik neliudek wink Na va ir Laimis manau labai teisus... wink

13

Zinai, man irgi teko isvykti ir palikti savo geriausia drauge. Nezinau ar tave tai paguos, ar parodys, kokia yra realybe, taciau gyvenimas nestovi vietoje ir man lankant pora dienu lietuva, ji net laiko su manimi telefonu pasneketi neturi, jau nesneku apie susitikima, o buvau 11m kartu...
Zmones kinta, galu gale, ja visada turesi savo sirdyje ir prisiminimuose. Niekas juk netrukdo jai rasyt ar skambinti smile Auksciau nosi - neprazusi.http://forumas.ieskok.lt/imgload/1568

14

Tave palieka drauge? Lix jos draugas..:D Cia kaip is Utenos alaus reklamos..:D

15

Tai skrisk kartu su ja,ir nebereiks po tris valandas verkti... smile

16

aha, as ir manau, kad varyk kartu:D va as gailiiuosi kad su savo drauge neisvariau i UK, nes jei buciau prilipus prie jos kaip slapias lapas, tai ne tik UK buciau pabuvojus, bet ir Indijoj, ir Egipte, ir Tibete, ir Izraely (per pati smaguma sia vasara), klausyk pasauli buciau ismaisius:D:D:D svarbiausia zinoti su kuo susizenyti neatplesiamai;)

17

aciu jum labai zmones ... smile labai man padejot..... smile siek tiek gyvenimas prasvesejo ...

18

man ir rejkejo palikt wisus pries 6 metus iswaziawau i vokietija bet su lajku susitaikisi suprantu kaip tau sunku man tas pats buwo ir as susitaikiau:::002:::002:::809:::809:::014:::851:::851:::851

19

uzjauciu tave andreja ... ;( ;( ;( ;( ;( ;(

20

nieko Tu cia ir negalesi padaryti, juk turbut su savo tevais isskrenda