Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tyro kaip zaliagyrio vanduo ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 169 170 171 172 173 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tyro kaip zaliagyrio vanduo ?
vo vo kazko panasaus ir i mano avatara daugiau neziurek...
Auri tu geres?jei as buciau geres,bent uzsiminciau ko noriu
na Danguolyt ir tu vel tik parsizioji ir poshlybes is burnos lenda ;D
o ko tu nori? as tai negeres bet svajojantis buti geres :DDDDDDDD ypac sidro ir geroj kompanijoj viusai nieko manau butu jimciau toki darba.
va as siandien geriau...uztai ir nusisneku...
va as siandien geriau...uztai ir nusisneku...
ka gerei? :}~
na Danguolyt ir tu vel tik parsizioji ir poshlybes is burnos lenda ;D
pas mane?
Danguole, 20 пишет:va as siandien geriau...uztai ir nusisneku...
dainavos trauktine...
JEZAU KRISTAU kaip noriu!bet gal ryt aprims norai ;-)
Auris, 19 пишет:Danguole, 20 пишет:va as siandien geriau...uztai ir nusisneku...
dainavos trauktine...
ee... feee kazkokias chemijas vartoji visai jau nebesirupini savim... Bus tau vat kaip ten kad kibirais liaudis geria vot ! gereu gertum sidra ir vat as jau zinau su kuo tai gali padaryt zinokis ;D
>>>>>>>Auri o sidrai tai ne chemija :? ;D
>>>>>>>Auri o sidrai tai ne chemija :? ;D
nia jie is obouliu daromi surauginami ir daromi kaip ir alus tik kad sidra dar bisq O2 pasotina ir fsio :D:D:D
sidras man per silpnas,ji tegul vaikai geria... JEI GERTI TAI GERTI...
alus vodziara brendis wiskis ir t.t. o kai abstinencija kankina tada bet koks etanolis aka sidras,trauktine,shampas..
tai buwo alkogoliko zodis
sena kandziulnyke ;D gerai kad man ryt i paskaitas reikia tik po 10 tai ir as galeciau gerti tik nera noro einu geriau parukyt jau visa diena nerukiau
Danguole, 20 пишет:sidras man per silpnas,ji tegul vaikai geria... JEI GERTI TAI GERTI...
sena kandziulnyke ;D gerai kad man ryt i paskaitas reikia tik po 10 tai ir as galeciau gerti tik nera noro einu geriau parukyt jau visa diena nerukiau
senas prasirukelis...
nu ce tai sakes... nemaniau kad kada isgirsiu is merginos tokius zodzius klausyk gal tu ten uz ekrano apsimetineji ri visai esi kitos lyties ? :D:D:D
Danguole, 20 пишет:sidras man per silpnas,ji tegul vaikai geria... JEI GERTI TAI GERTI...
nu ce tai sakes... nemaniau kad kada isgirsiu is merginos tokius zodzius klausyk gal tu ten uz ekrano apsimetineji ri visai esi kitos lyties ? :D:D:D
>>Auri dar cia nieko o as maciau kai pana alum balta uzsigeria tai net nupurte kai pamaciau.. :-) kaip tau ? :? ;D
na nedrasieji matau jau vieni is drasiausiuju.. ir vos ne i pastoviuju degustatoriu puse traukiat? !!
Страницы Назад 1 … 169 170 171 172 173 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~