3,641

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 пишет:

galiu skirti spec skilty klubui savo organizacijos puslapy wink idet jusu nuotraukas ir pan big_smile busit izimybes :]

tik nesakyk,kad man fotkintis reikes:::034kam vargsus zmones gazdinti...:::034

3,642

tai juo man vargsui irgi fotkintis reiks ir vargsus zmones gazdint... vaje sakes makes ne ? :?

3,643

Auris, 19 пишет:

tai juo man vargsui irgi fotkintis reiks ir vargsus zmones gazdint... vaje sakes makes ne ? :?

tavo neisgazdins,o mano jo...:::034

3,644

nu jei mano neisgazdins tai tada niekas daugiau neisgazdins big_smile nieko baisiau nebuna uz aristokratiskai atrodanti piemeni ;D

3,645

Auris, 19 пишет:

nu jei mano neisgazdins tai tada niekas daugiau neisgazdins big_smile nieko baisiau nebuna uz aristokratiskai atrodanti piemeni ;D

na ko tu cia taip ziauriai,jei tu ant saves varai tai man isvis tik pasikart belieka...:::044

3,646

Auris, 19 пишет:

galiu skirti spec skilty klubui savo organizacijos puslapy wink idet jusu nuotraukas ir pan big_smile busit izimybes :]

as cia skaiciau skaiciau ir kazka turbut praskaiciau... apie koki kluba cia kalba eina? :V

3,647

musu nedrasiuju kluba wink

3,648

em... o kam to reikia, kokia sios minties potekste, ar kaip cia pasakius..? big_smile

3,649

nu tipo skleist musu klubo ideja platesniu kalibru :DDDD

3,650

bet cia jis isliks?

3,651

a... dabar aisku big_smile na ideja tai gera, bet kad kazin kiek mes tiem nedrasiem padedam? :? tik tiek kad visi galetu burtis i kruva...

3,652

nu tai vat susibure i kruva ir ugdosi :] mokosi, tobuleja ir tampa normaliais smile AIsq cia jis liks big_smile cia musu klubo serdis visada per amziu amzius big_smile

3,653

tai cia butu taip, kad rasom cia ir automatiskai pildosi ir ten ir jei kas ten raso, iskart matom ir cia?

3,654

chebra as jum viena dalyka pamelavau...ir dabar mane sazine grauzia...:::017:::017:::017:::002:::002

3,655

tai pasakyk tiesa...

3,656

na as cia sita anketa taip kaip ant sutkos kuriau tai va mano vardas ne Danguole visai...:::003

3,657

Diana nia ten tik butu zinai kaip reklama ir mazdaug musu fotkes ir musu principas klubo :] o cia visas veiksmas :] jeigu kas nores prisijungt tai nuorodos i si puslapi iskart blinkt :]

3,658

danguole... yikes tai kaip dabar tave vadint? yikes

3,659

na cia as Danguole taip ir vadinkit...:::034

3,660

o tai... :? Koks tavo tikras vardas? o tu atvaziuosi i vilniu alaus inkalt su nedrasuoliais? :?