Re: The sims 2 ir kiti papildymai
taj is kur ir kaip tuos sims 2 parsisiust???????????????????????????????????
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → The sims 2 ir kiti papildymai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
taj is kur ir kaip tuos sims 2 parsisiust???????????????????????????????????
neblogas zaidimas:)
pats geriausias zajdimas myliuuu simsus :>>>>
simsai tai liga. is pradziu ijungi paziureti kas cia gero, veliau uzsimanau simsui darba surasti, veliau zmona, veliau nori paaukstinimo darbe, veliau dar vaiku uzsimanai, dar veliau nama nori pasikeisti... taip ir praeina kokios penkios valandos.....
gal zinot is kur galima simsus atsisiut?
turejau si zaidima ilga laika su visais papildymais siunciausi baldu, rubu, sukuosenu..... paskui atsibodo ir istryniau dabar vel noriu isirasyt ir rupintis tais zmogeliukais
seip fain kai su ko nors susipyksta tai simsa pavadini jo vardu, padarai kiek imanoma panasesni ir badu numarini
geras bet ilgas gejmas
geras bet ilgas gejmas
jis nera ilgas,jis be galo. ;/
dekoju dievui,kad atsikraciau simsu manijos,budavo prasedziu nzn po kiek valandu prie to zaidimo...ir jie nieko gero neduodavo man,tik dazniausiai nueidavau nuo kompo siaubingai susinervinusi,kad mano "augintini"pazemindavo pareigose ar dar del kokios nors jo nelaimes....
Modestas, 13 пишет:geras bet ilgas gejmas
jis nera ilgas,jis be galo. ;/
ce taj tiesa:)
e zmones gal kas turit mano ishprotejusej sesej The sims Hot date ???
A man tai idomu bet ilgai zaisti tikrai pabosta
o is kur pvz parsisiusti tu sukuosenu rubu baldu sims 2
nu nezinau is kur juos gauti gal galit pasakyti prasau pasakykit !!!!!! bukit geri o zinau kad jie lb lb lb lb geri
as noriu sio zaidimo gal kas gali atsiusiti?
AS IRGI turiu visus ir vakar nusipirkau du pacius naujausius....wat ten taj heabra gears
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → The sims 2 ir kiti papildymai