Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 71
- Artūras, 18
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Тема: kaimynas melomanas ?
turbut daugelis gyvena ar gyveno kokiame tai daugiabutyje,kur gyvena ivairaus plauko zmoniu.....ir didziausia ,turbut, problema yra ramybe,nes juk yra tokiu kur beveik kiaura para leidzia muzika ir gan garsiai as taip pat neissimtis mrgstu garsiai pasiklausyt :DDD
tai kaip jus elgiates,jeigu kaimynas klausosi muzikos tai jog savo minciu negali "girdet"?? as tj tokia problema sprendziu paprastai-pasileidziu savo muzika kad negirdeciau kaimyno :DD
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: kaimynas melomanas ?
hmm mano kaimynas dar leidze muzika tusas vyksta as nieko preis nes ir pas mane buna muzika aisku yra kaimynu kitu kurie kviece isvien musu sargus angelus naujas ystatymas truputy nervina nuo 18:00 nebegalima klausyti garsei muzigos ankciau galedavai iki 22:00 dar viskas 2 kaimynai kaip liudinkai ir musu angelai sargai ir bauda po 3 karto nuo 100 iki 1000 lt
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
gerai,kad as nuosavam name gyvenu...
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Неактивен
Artūras, 18 пишет:turbut daugelis gyvena ar gyveno kokiame tai daugiabutyje,kur gyvena ivairaus plauko zmoniu.....ir didziausia ,turbut, problema yra ramybe,nes juk yra tokiu kur beveik kiaura para leidzia muzika ir gan garsiai as taip pat neissimtis mrgstu garsiai pasiklausyt :DDD
tai kaip jus elgiates,jeigu kaimynas klausosi muzikos tai jog savo minciu negali "girdet"?? as tj tokia problema sprendziu paprastai-pasileidziu savo muzika kad negirdeciau kaimyno :DD
Artūrą vakarais įkvėpimas postus gamint pagauna.. mušam rekordus? )))
aš tai neturiu tokių kaimynų.. dar vienas klausimas.. kas tau nepatinka: tai, kad kaimynai klauso muzikos (triukšmas) ar tai, KOKIĄ muziką jie klauso? pirmu atveju geriausia įsigyt ausų kaištukus, būna vaistinėse pirkt, nebrangus dalykas, antru tenka elgtis taip, kaip kad tu elgies ;D
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
- Artūras, 18
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Martyna, 18 пишет:Artūras, 18 пишет:turbut daugelis gyvena ar gyveno kokiame tai daugiabutyje,kur gyvena ivairaus plauko zmoniu.....ir didziausia ,turbut, problema yra ramybe,nes juk yra tokiu kur beveik kiaura para leidzia muzika ir gan garsiai as taip pat neissimtis mrgstu garsiai pasiklausyt :DDD
Artūrą vakarais įkvėpimas postus gamint pagauna.. mušam rekordus? )))
aš tai neturiu tokių kaimynų.. dar vienas klausimas.. kas tau nepatinka: tai, kad kaimynai klauso muzikos (triukšmas) ar tai, KOKIĄ muziką jie klauso? pirmu atveju geriausia įsigyt ausų kaištukus, būna vaistinėse pirkt, nebrangus dalykas, antru tenka elgtis taip, kaip kad tu elgies ;D
tiesa sakant Martyna,kartais pagauna :DDD tj reik realizuoti save :DD na dar rekordu tikrai nemusu jokiu o as problemas abi sprendziu vienu veiksmu:savo muzika ir kuo garsiau
- Gediminas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Irmantas, 20 пишет:hmm mano kaimynas dar leidze muzika tusas vyksta as nieko preis nes ir pas mane buna muzika aisku yra kaimynu kitu kurie kviece isvien musu sargus angelus naujas ystatymas truputy nervina nuo 18:00 nebegalima klausyti garsei muzigos ankciau galedavai iki 22:00 dar viskas 2 kaimynai kaip liudinkai ir musu angelai sargai ir bauda po 3 karto nuo 100 iki 1000 lt
ale baik kokis dar iki 1000Lt. pirma turi būti įspėjimas(nors dažniausiai jei už save nepastovėsi nubaus), įspėjimas galioja vienus metus. po jų vėl gali triukšmauti ir turi pagal viską gauti vėl įspėjimą, bet jei triukšmausi ir toliau tai tave gali nubausti nedaugiau 100 Lt. nes didesnės baudos LR įstatymas nenumato ;D
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Неактивен
hey, papasakokit tiksliai, kaip ten su tais ispejimais ir nuo kurios val negalima klausyt muzikos??? aktualu, nes megstu pati. tiktai kad niekas man dar nebuvo nieko iskviete niekada, nes muzika gera nepiktybine. o tai jei nuo 18 negalima klausyt tai ka daryt, jei tik tada is darbo pareinam ir norim atsipalaiduot?a?
- Gediminas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Migle, 26 пишет:hey, papasakokit tiksliai, kaip ten su tais ispejimais ir nuo kurios val negalima klausyt muzikos??? aktualu, nes megstu pati. tiktai kad niekas man dar nebuvo nieko iskviete niekada, nes muzika gera nepiktybine. o tai jei nuo 18 negalima klausyt tai ka daryt, jei tik tada is darbo pareinam ir norim atsipalaiduot?a?
reikia unsidėti naušnikus(ausinukus) ir visks normalei, o šiaip tai dėl to, kad negalima triukšmauti nuo 18 val. pradedu abejoti, kad tai jau nuo dabar, kiek girdėjau tai tas bus nuo sausio 1, nors galiu ir klysti. Vienu žodžiu tupėsim kaip pelės po šluota ;D ot pliusas mano kaimynams, ot pliusas;)
- Denis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
gyveno tox narkomanas apacioj ir pastoviai kzkox **** garsiai grodavo, tai visalaik kai nusileisdavau ir paprashydavau, kad patildytu tai taip ir darydavo. ale vienasyk nepaklause, tai teko paimt uzh kupros ir trenkt su galva i duru stakta. o veliau jis ishsikrauste ir db tylu ramu
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Неактивен
su ausinukais namie. kaip kalejime kokiam, kur niekas negalima. jo, kas cia nuo tos sausio 1 bus... nei rukyt, nei muzikos klausyt, kazin ar kvepuot bus galima visa para?
siaip jei man toks pacukas trenktu galva i duru stakta del to, kad jam mano muzika nepatinka, tai parasyciau pareiskima ant jo i policija, kaip sau norit, cia jau smurtas...
- Denis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
pats tu, migle, pacukas. mes priesh moteris nesmurtaujam. netgi priesh turincias menka supratima apie etika.
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tai paziurekite zodyne ka tas zodis reiskia. lietuviu kalbos gramatika irgi perverskite.
- Gediminas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
baikit triukšmaut, jūs man trugdot ;D
- Denis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
pacukas- zhiurke. o gramatikos man nereikia, ash ja puikiai ishmanau. tai kad ash parashiau "pats" vietoj "pati" nebuvo atsitiktinumas.
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
As megstu garsiai muzikos klausyt, ateje kaimynai skundziasi, kad indai barska pas juos, bet kam siais laikais lengva...
- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Неактивен
o kodel taip parasete?smalsu gi man:)
o siaip rimtai atsiprasau, maniau, kad cia vienas is tu berniuku kur prie laiptines per nakti ruko geria kazinka, degina kaimynu masinas ir neleidzia zmonem praeiti...;)
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Gediminas, 29 пишет:Irmantas, 20 пишет:hmm mano kaimynas dar leidze muzika tusas vyksta as nieko preis nes ir pas mane buna muzika aisku yra kaimynu kitu kurie kviece isvien musu sargus angelus naujas ystatymas truputy nervina nuo 18:00 nebegalima klausyti garsei muzigos ankciau galedavai iki 22:00 dar viskas 2 kaimynai kaip liudinkai ir musu angelai sargai ir bauda po 3 karto nuo 100 iki 1000 lt
ale baik kokis dar iki 1000Lt. pirma turi būti įspėjimas(nors dažniausiai jei už save nepastovėsi nubaus), įspėjimas galioja vienus metus. po jų vėl gali triukšmauti ir turi pagal viską gauti vėl įspėjimą, bet jei triukšmausi ir toliau tai tave gali nubausti nedaugiau 100 Lt. nes didesnės baudos LR įstatymas nenumato ;D
tai juk ir rasau kad po 3 karto ir ispirmo karto nebaudze pilna suma beto turi buti du liudininkai ir musu angelas sargas tada gali nubausti jei tai tik pirmas kartas gali gaut yspejimo veliau pinigine bauda ir kylanti iki tam tikros sumos
Сообщений с 1 по 20 из 71
Страницы 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.