3,721

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 пишет:

gal po truputi ir tvarkosi... bet labai gerai butu susitikt... nes sms nenori pasakot smulkiau, kas ten kaip pas ji. biski susirasinejom. siaip nenoriu jo spaust ten su susitikimais ar pan. gi zino kur gyvenu big_smile be to, kad buvo jis penktadieni ylkiuos ir man nesake, tai as pateisinu, nes gal paprasciausiai norejo vyriskoj kompanijoj pabut, nes ir su draugu jau santykiai kaip ir pakrike buvo, prie ko galejau netiesiogiai ir as prisidet...

taip nespausk geriau jo...;)

3,722

Auris, 19 пишет:

ai Ignas... big_smile sorry apsiniaukes rytas :}

tai,kad gerbiamasis jau nelabai rytas...:::044

3,723

man rytas :] sian tingejimo diena tongue big_smile :]

3,724

o man vakar buvo tingejimo diena...:::034

3,725

o man vias savaitgalis tingejimo diena ;D

3,726

apsikeitem pareigom hehe big_smile

3,727

jo tikrai,bet uzknisa taip nieko neveikti:::034 paskui ir darbo pasiilgsti...:::034

3,728

nieko turiu kruva namu darbu sian :]

3,729

pvz.indus plauti...?:::044:::044:::044

3,730

oi zmones kaip norisi miegoti sad ,bet saule svecia +18° taigi reikia lauk eiti big_smile

3,731

eik tu sau kaip pas tave Evelinuk ten silta :] net pavyds sueme nu big_smile

ot vat del tu namu darbu tai Danguolyt suklydai tongue turiu univerui kruva namu darbu pridaryt vat :] ka tik baigiau literatura rasliavot, tik nzn ar gerai parastliavojau, bet dar turesiu laiko pasitikrint wink dabar reik akademiniui rasymui taisyt savo research paper :} eeeeeeeh... na ir ant deserto laukia business mathematics namu dzarbeliai big_smile zdz. Tiek tu manu tu atostogu big_smile nu bet issimiegojau bent jau soooociai ir skaniai big_smile

3,732

uch pikciausia tai kad mano tas researchas apima 11 puslapiu smile reik visas gramatines anglu kalbos klaidas dabar istaisyt, citatas taisyklingai sudeliot ir saltinius surusiuot, bei bibliografija prideti big_smile nu zdz nepyragai wopse big_smile o kur dar statistines lenteles gaut... :? Ir viskas turi buti angliskai big_smile nu krc... galva nusoks big_smile parasyt tai parasiau bet dabar vat uzbaigt kaip big_smile

3,733

uij, tikrai darbelio turi...
zinai, iskilo vienas klausimas... barake ar bute gyveni (ir ar su tevais)? big_smile

3,734

beja, o tau wordas klaidu netaiso? :?

3,735

na zinai Auri gili tau uzuojauta...:::034

3,736

Sweikuciai vyrukai ir merginos wink

gelbekit.. ir patarkit... sad nzn kas man darosi.. plet snd visai nemiegojau... 9 tik viena valanda nusnaudziau ir vel akys stulpu galva pilna minciu visokiu.. net draum&bassas man ju is galvos neisbelde.. o dainuojamoji poezija nenuramino.. net lopsines leidau per pc bet jokio efekto..

reikes i vaistine gal kokiu migdomuju nusipirkti.. pas psichiatra neisiu nes darbo daug koledze turiu ir tie takai biurokratiniai daug laiko atima..

ka daryt ?  hmm

3,737

na taip buna kai pervargimas kankina pabandyk anksciau siandien atsigulti...;)

3,738

Danguolyt kas is to jei vistiek iki 4 vartysiuosi lovoj.. :? stogas vaziuoja

3,739

jei anksciau atsigulsi gal nesivartysi...tikriausiai tave kazkas grauzia is vidaus...

3,740

Linai, gal susirask kam issipasakot visas tas mintis?.. na, as dar ant popieriaus surasydavau kas galvoj, tai po to labai saldziai miegodavau.. :::d82 bet rasydavau tik nakti.. butent tada kai negaledavau uzmigti, nes kitaip zymiai mazesnis efektas budavo... jei turi laiko, gali pabandyt ir be jokiu psihologu i save pasigilnti.. pagalvok apie ka dazniausiai galvoji kai negali uzmigt, kas tau neduoda ramybes ir kodel... maziau trankykis su draugais.. pasistenk pabut vienas su savim ir tikrai pageres... nesakau, kad per viena diena...