Тема: KALEDOS,stebuklu metas
Ka jums reiskia Kaledos,jei isvis ka nors reiskia.....?????Vis dar tikites,kad aplankys kaledus senelis?????Ir su kuo asocijuojasi pats zodis Kaledos???:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KALEDOS,stebuklu metas
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ka jums reiskia Kaledos,jei isvis ka nors reiskia.....?????Vis dar tikites,kad aplankys kaledus senelis?????Ir su kuo asocijuojasi pats zodis Kaledos???:D
kaledos faina svente neskaitant to, kad smarkiai susiaureja pinigine kai tenka but "seniu salciu" ir ta kaledine naktele pasati, kai dukra praveria landa, kad seniui salciui butu pro ka ilyst
paprasciausiai jauki seimos svente
ir ne Kaledu seneliuose visas dziaugsmas
... kai gyvenau viena... per kaledas, o dar ir priesh jas, ruoshiau seneliui uzsakyma, kad man reikia draugo, rimto vyro..ir t.t. juokas juokais, uzsakyma jis ishpilde, turiu....:-)
..aishku tai nerimta, bet...
Alia kazkaip tikejausi tokios temos...
Kaledos man tik svente ir kuri kartojasi kas met, anksciau buvo smagu labai, taciau dabar tai tik paprastas dalykas kuris vis tesiasi...
fkjtf
labas
labas
labas
vaikeli,tau truputuka pries kaledas reiktu pasigydyti,bet cia tik tarp kitko.....;)
tai va nestabdykim ir pasisakykim:D
... kai gyvenau viena... per kaledas, o dar ir priesh jas, ruoshiau seneliui uzsakyma, kad man reikia draugo, rimto vyro..ir t.t. juokas juokais, uzsakyma jis ishpilde, turiu....:-)
..aishku tai nerimta, bet...
bliam,kaip faina,kad dar yra tokiu zmoniu,kurie nors ir juokais dar tiki Kaledu seneliais,taip ir toliau Jolanta!!!!!!:D
as ir njoriu kaledom draugo
Kaledu seneis bejegis... ;D ;D pati ji turi rasti.. vaikinas tai ne pliusinis meskis
Sandra, 14 пишет:as ir njoriu kaledom draugo
Kaledu seneis bejegis... ;D ;D pati ji turi rasti.. vaikinas tai ne pliusinis meskis
nju joa sejp zn ,gal ir pasiseks,turiu ce toki sexiuka nusiziurejus taj tikiuosi su kalediniu dvasiu pagalba pasiseks ji pajamt
kaledu diena man labai niuri.. nors siaip patinka kaledos... pasvajoju... bet tokiu pasakiski kaledu dar nesu turejus...
Kaledos- seimos svente..si svente neleidzia pamirsti kas Tau yra brangu..
eik eik... tau tik kaledom jo reik, o po to jau ne nebent naujiem metam dar ar kitom sventem
Sandra, 14 пишет:as ir njoriu kaledom draugo
eik eik... tau tik kaledom jo reik, o po to jau ne nebent naujiem metam dar ar kitom sventem
nea ne tajp suprataj,noriu drauga per kaledas susirast,o ne vien kaledom ilgam lajkuj
panos jus visai ne i tema cia
panos jus visai ne i tema cia
aj nju joa bisky nuklydom,taj va kaledos yra geraj
Kaledos- seimos svente..si svente neleidzia pamirsti kas Tau yra brangu..
bliam,kaip fainai pasakyta,ziuriu cia daugumai tos Kaledos nera jau tokios svarbios,kaip isivaizdavau,kodel visi toki pesimistai?????
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KALEDOS,stebuklu metas