Re: Ar nori zinoti kiek tau liko gyventi?
man ramu dar apie 70 metu gyvensiu:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar nori zinoti kiek tau liko gyventi?
man ramu dar apie 70 metu gyvensiu:D
krc.. ;] bullshit man o ne web. pasak jo, jeigu rukychiau gyvenchiau ~25-30 metu ilgiau.
nu gali but kad viena diena uzsimanysi parukyt parukysi ir nespesi i autika keliom sek kiek sugaishai prisidegdamas...o tas autikas sprogs...oOOOoo koke istorija...va ir prasitesia gyvenimas...:D
o geras gyvensiu iki 79 metu
niu ka gyvensiu 80 metu...:Vjei kokia masina nenutrenks rytoj...:D)thu thu thu barkst barkst barkst...:-]
saunu, dar 80 metu gyvensiu
nesamone viska lems dievas ar tavo likimas
man parase kad iki 88 metu
Bet ant durniaus idomu paziuret ka pranasauja o gal ir bus taip is tikro..kas ten zino
as tikiu i dieva o ne i kazkoki kureja kuris sukure si puslapi kaip lems lemtis
ir ash tikio dieva...bet paprikolu galima pazet...neuzk taip vaike...
as neuziu o gal tai ir tikra is kur zinot ???
nemanau akd tiesa...intike dalyku tokiu nieks nededa jej ce butu tiesa bent 50% tai uz tai labai didelius pinigusjimtu nes kas nenori zinot kada mirs nu daukas...:D
bsk nesamone man rodo kad givensiu 156 metus... nesuprataw
tai ten pastovei rodo nesamones
yaaaaaaaaaaaaaa!!!! as givensiu 103 metus ir mirsiu likus 2 dienom iki gimtadienio...:D:D:D:D
Geras as tureciau mirt tik 2093 metais:D
oi dar daug..
Nenoreciau zinot, kiek man liko gyventi, nes tas nieko nepakeistu, juk vis vien gyvenciau taip kaip gyvenu, taip pat prasidetu rytas, nuo to pasaulis neapsiverstu ir nemanau, kad kas nors tiksliai galetu pasakyti, kiek is tikruju liko gyventi...
aciu nenoriu zinoti...jau geriau nezinot ir gyvent kaip gyvenai...o ne gyvent su mintim kad va po kokiu 2 metu jau mirsiu.....nervu tampymas ir tiek....geriau nezinot...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar nori zinoti kiek tau liko gyventi?