61

Re: Liemenele: su ar be?

apsisprendziau.... Nereikia liemeneliu man ! big_smile

62

Osvaldas, 19 пишет:

apsisprendziau.... Nereikia liemeneliu man ! big_smile

nu tau tai tikrai ju nereikia, nu nebent megsti persirengti moteriskais rubais:D

63

oj tu liemeneliu visokiu yra smile bet ziuriu jos forma suteikia tikrai..

64

ir dar buna su visokiais aksesuarais tai ir pazaist buna su kuo smile

65

ooo nemaciau dar big_smile

66

smile

67

bus proga branguti manau pamatyti jei per 20 metu nesugebejai:P

68

su liemenele patogiau, nepatogu ir taip begti, o jau be liemeneles katastrofa!!!Na nebent kokiame ezere ar juroje be wink

69

... as tai liemenuko nemegstu, tad nesioju gorsetus (aisku priklausomai nuo oro) vesesniu oru puikus dalykas, o kai karsta-maudomukas i trasa eina :=)

70

Vaiva, 17 пишет:

o siaube tik ne jos...kanciu kancios ....vos ne kryziu keliai su liemenele oi kaip nemegstu tokiu dalyku tai dazniausiai esu be jos:)

Nu as tai nesuprantu, kaip panelei gali buti be liemeneles patogiau... Nebent krutine super mazyte

71

Ruta, 20 пишет:

bus proga branguti manau pamatyti jei per 20 metu nesugebejai:P

visa gyvenima bus naujoviu kurias bus idomu pamatyt big_smile

72

Su su su...liemenele ;}

73

aisku, kad su. nors, zninoma, vaikinams patraukliau, kai mergina be, bet man pvz tai nepatogu, ir diskomforta jauciu

74

Nemanau kad visiems patrukliau :} aj nzn ma b liemeneles tj kazkaip :}

75

siaip tai su liemenele tai patogiau taciau vasara jos visai nesinori tad buna labai gerai be jos:-D

76

su liemenele kazkaip keista man be jos...:D

77

kaip ir temoje apie seksualius rubus, atsakau - vyrams labai patinka, kai damos be liemeneles. bet tai velniskai nepatogu. tad nedeviu jos tik kai noriu kam nors malonuma suteikt. o kad to panoreciau, vyras turi labai pasistengt smile

78

na patogiau su liemenele...bet miegu be jos big_smile  pacios geriausios kur per prieki atsisega big_smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/1485

79

jei krutine grazi galima ir be, jei iki kelieniu vaizdo nebus... priklauso kaip apsirengi, jei audinys persvieciamas ar labai plonas, tai savaime suprantama, kad be neisi, o siaip kodel ne, jei del to nejauti diskomforto:::608

80

diena su , nakti be...:D:D:D arba buna ir isimciu:Dddd