Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ar bailus tas kaciukas yra?
begalo bet toks faaaainas :] baltux toks eh pamilt galima... visada nroejau augint koki kaciuka tai daba paziuresim ar lemta man tokie triukai hehe ~
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 204 205 206 207 208 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar bailus tas kaciukas yra?
begalo bet toks faaaainas :] baltux toks eh pamilt galima... visada nroejau augint koki kaciuka tai daba paziuresim ar lemta man tokie triukai hehe ~
Diana, 17 пишет:ar bailus tas kaciukas yra?
bent jau geras variantas issiaiskint.. o kai kurie nenaudeliai paaugine kaciuka ismeta i gatve, kai nusibosta...
Nikita, 16 пишет:Danguole, 20 пишет:ohoho pleciames ir dar karta pleciames...
na sian tik 5 puslapiukus prirasem visi kartu
manau ji apie zmoniu rata.. :V
oj srry tada
nu brac hebra jus man papasakokite kas cia per nesamone. Paraso pati mergina pirma ir isgiria ten kad graziai atrodai ir pan tipo sypsena man sukelei... tada pats atrasai kad oi labai aciu ten tam param... ir mergina atraso: "Xe... "
Pamacius toki atsakyma nervai sukyla ir TRINTI mygtukas netycia pasispaudzia :? :V
mergina bando uzkalbint, taciau, kadangi jai pasirodei saunus, nebesumasto ka parasyt, kad ir tau atrodytu sauni
nu brac hebra jus man papasakokite kas cia per nesamone. Paraso pati mergina pirma ir isgiria ten kad graziai atrodai ir pan tipo sypsena man sukelei... tada pats atrasai kad oi labai aciu ten tam param... ir mergina atraso: "Xe... "
Pamacius toki atsakyma nervai sukyla ir TRINTI mygtukas netycia pasispaudzia :? :V
tai gal flirtuoti nori,bet neiseina...
nea nu ka as zn... bent paklaustu tada banalaus klausimo ka veiki ar kaip sekasi vietoj to Xe...
cia per ieskoka ka tik toki ivyk ipaturejau
taip ir spejau, kad ieskoke na siaip nieko nepadarysi del to xe... tokio mastymo zmogus ar berasei jai ka nors?
na man kartais panasiai atraso... pvz smile koki uzdeda ar da ka nors.. tai sugalvoju ka nors banlaus ir parasau.. kartais iseina geri pokalbiai
xe skamba kaip pasityciojimas (mano akymis)....
trinti mygtukas pasispaude visai netycia :D:D:D nzn kodel sakes kaip cia taip... ghmm :D:D:D:D
beja, rodos sakei kad yra du mrginu tipai, kurie tau tiktu. tai gal ji is to "buitinio" tipo?
jei pagauni apie ka as cia... ;D
nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD
auri jeigu netycia?;D gali siuksliadezeja istraukti laiska;) ;D
nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD
na gal jai reik tik perlipt per save, kad galetu laisvai ir idomiai su tavim bendraut gal ji nera drasi mergina ir todel nesugeba tinkamai pristatyt saves
Auris, 19 пишет:nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD
na gal jai reik tik perlipt per save, kad galetu laisvai ir idomiai su tavim bendraut gal ji nera drasi mergina ir todel nesugeba tinkamai pristatyt saves
kaip as vienu zodziu
man atrodo,kad ji pafliurtuoti norejo,bet neisejo...kitaip pirma juk nerasytu...
Diana, 17 пишет:Auris, 19 пишет:nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD
kaip as vienu zodziu
tai vat reikia mokytis..
Auris, 19 пишет:nu tai jei buitinis tipas tai dar nereiskia kad nemokantis bendraut :DDDDDDD
ant kiek supratau cia buov ieskoke... kaip galima ieskoke konors geditis? suprantu tikrajame pasaulija:) bet jug ne internete.
Страницы Назад 1 … 204 205 206 207 208 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~