41

Re: kaimynas melomanas ?

smile na neiko cia tokio tam ir yra frm akd isiaiskintum ir pasigincytum smile smile

42

jei jau iskvies man policija, as pakviesiu pareigunus uzeiti, isvirsiu jiems arbatos ir padainuosim visi kartu ir dar su mano vaiku Norah Jones;)iseis patenkinti:)

43

Migle, 26 пишет:

jei jau iskvies man policija, as pakviesiu pareigunus uzeiti, isvirsiu jiems arbatos ir padainuosim visi kartu ir dar su mano vaiku Norah Jones;)iseis patenkinti:)

cia but didziause klaida pakviest y vidu smile jei del triuksmo tau iskviete ir ten tusas o dar tu pakvieti y vidu tada jie turi teise apieksot tavo namus ir taip toliau taip apt kaip ir negalima iseit y kolidoriu kada sargai atvazuoja nes gali sikart antrakius ir isivest taip tikrai buve kalbu is patirties smile

44

pas mane nebuna tusas, mes su 5 metu dukryte garsiai muzika klausom:) dainuojam, sokam:) spalvinam ar pan;)tai jie neuzdes man antrankiu, neissives gi mamos del garsios muzikos ir nepaliks kudiki viena:)
tusa pas save namie niekada nedarau, nemegstu ir neleisciau niekam

45

Migle, 26 пишет:

pas mane nebuna tusas, mes su 5 metu dukryte garsiai muzika klausom:) dainuojam, sokam:) spalvinam ar pan;)tai jie neuzdes man antrankiu, neissives gi mamos del garsios muzikos ir nepaliks kudiki viena:)
tusa pas save namie niekada nedarau, nemegstu ir neleisciau niekam

pas mane buve ju normalei big_smile ir po ju buve dideliu pasekmiu pvz kai unitazo zuduzimas ir pan big_smile big_smile

46

oi ne, nie kada...man tusai tai siaubas, prisimenu is vedybinio gyvenimo laiku, tai brrr...

47

big_smile na buna yveirei priklauso nuo to koke smara buna smile smile

48

trumpai tariant, man patinka garsiai klausyti muzika, nes tada girdziu visus instrumentus, kiekviena balso virptelejima, visus visus niuansus. kaip suprantate, pas mane negroja nei mango, nei yva, nei 69 danguje, nei koks nors DJPacas, o dziazas, bliuzas, klasika ir pan. gal todel nieks man da nieko ir neiskviete...
o smara - kokia ji bebutu - lauk is mano urvo:D jokiu cia smaru nesirinks, ne bendrabutis ir ne klubas:Djei manot, kad per sena, tai ir jaunysteje nemegdavau nei smaros, nei muzikos, primenancios remonto garsus;)

49

na tai ka per muzika klausai ? ir leisk paklaust tusai tik jau bendrabuty ir klube gali but ? pagal tave cia taip

50

nea, buna dar pas kaimynus virs manes. bet ne pas mane bute, as ta turejau omeny
o ka klausau taigi parasiau, jei nesupranti tu zodziu, tai tema tuomet issemta:)

51

tai muzikos garasai ir pan konkreciau nera na parasei neklausia nei dj visokiu nei klasika nei lietuvisko slamsto smile

52

parasiau, kad klausau dziaza bliuza klasika ir pan;)
anksciau gyvenaukitam name, ten kaimynai turejo maza leliu. ir karta parduotuvej sutinku kaimyna (teveli to leliaus) ir jis mane klausia"ar ne pas tave kartais vakar vakare garsiai muzika grojo" sakau "taip" ir jau pasiruosiau atsiprasineti, o jis sako "gal gali man duoti ta cd persirasyt";) Van Morrisonas ten buvo:)

53

Migle, 26 пишет:

parasiau, kad klausau dziaza bliuza klasika ir pan;)
anksciau gyvenaukitam name, ten kaimynai turejo maza leliu. ir karta parduotuvej sutinku kaimyna (teveli to leliaus) ir jis mane klausia"ar ne pas tave kartais vakar vakare garsiai muzika grojo" sakau "taip" ir jau pasiruosiau atsiprasineti, o jis sako "gal gali man duoti ta cd persirasyt";) Van Morrisonas ten buvo:)

smile aha platini nelegalius yrasus piratiny yrasa padarei big_smile big_smile

54

padariau:)platinu gera skoni:D

55

Migle, 26 пишет:

padariau:)platinu gera skoni:D

uz gero skionio patinima galima ir kaluzes gaut smile smile va pakviestai angelus sargus uzeit y vidu o tie sakyto a parpdyk cd ir se tau nelegalus ir gautusi prastai big_smile

56

mano namie visi legalus:) as kolekcionuoju gera muzika ir kaip kokia durne leidziu savo sunkiai uzdirbtus pinigus ant originaliu cd;)melomane, va;)

57

Migle, 26 пишет:

mano namie visi legalus:) as kolekcionuoju gera muzika ir kaip kokia durne leidziu savo sunkiai uzdirbtus pinigus ant originaliu cd;)melomane, va;)

na sakyciau pinigai tam ir skirti kad juos leisti savo poreikems jie tam sukurti smile turi perki neturi neperki smile gerai darai

58

o tai jei as paimciau ir is kieno nors i paprasciausia irasoma cd isirasyciau muzikos, tai kaip jie gali man ka padaryt?
cia tas pats, kaip drauges diplomini isirasius i cd laikyt ir karts nuo karto ji pasiskaityt

59

Migle, 26 пишет:

o tai jei as paimciau ir is kieno nors i paprasciausia irasoma cd isirasyciau muzikos, tai kaip jie gali man ka padaryt?
cia tas pats, kaip drauges diplomini isirasius i cd laikyt ir karts nuo karto ji pasiskaityt

na bet jei tam cd orginali muzika kuri buna tik tam param pati zinai kokuose kompaktuose ir taip tolaiu o tu uz 5 lt is turgelio perki tai zinai aks butu ar dar geriau pati spazdini juos ir po 5 lt stumdai tai cia ragas butu

60

oi nea:) turgelyje niekada:)o buna po 5lt? kiek maciau tokiose vietose buna tik slamstas pardavinejamas. einamas populiarus slamstas.
ne, nu mano drauge grizta va is uzsienio atostogu, o ji turi lagamina geru cd (nes pati dziazo dainininke), tai jei as nusipirksiu tusciu cd ir viska is jos persirasysiu, tai mane uz tai i cype pasodins???:::201