1

Тема: meilė

ką manot apie meilę?

2

Re: meilė

**** dalykelis:::744  as uz  :::021

3

nera tokio dalyko kaip meile

4

meile **** o sex dar zajibiskesnis smile

5

Irmantas, 20 пишет:

o kas yra? :::201

6

Martyna, 18 пишет:
Irmantas, 20 пишет:

o kas yra? :::201

prisirisimas prei kito zmogaus laikinas ysiziurejimas aistra

7

nera  tikrai nera sad

8

galbut yra,bet ne visi zmones ja apdovanoti...

9

Danguole, 20 пишет:

o gal no jos nudege pristus smile va kur dar paslaptis smile

10

o kur temoje paminėta apie kokią meilę kalbama? wink visokių jos rūšių būna.. ne vien joniuko onytei. Meilė daro žmogų geresniu, va ką manau

11

Irmantas, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

arba bijo isimyleti,kad ju nenudegtu...:)

12

Danguole, 20 пишет:
Irmantas, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

arba bijo isimyleti,kad ju nenudegtu...:)

tai aju taip smile

13

Martyna, 18 пишет:

o kur temoje paminėta apie kokią meilę kalbama? wink visokių jos rūšių būna.. ne vien joniuko onytei. Meilė daro žmogų geresniu, va ką manau

sakai geresniu drysciau ir nesutikt gali yvairiu zmogu paverst is meiles gali ir nuzudyt smile visko gali nutik meile gali zmogu ir paversti aklu zverimi smile

14

bet kokiu atveju verta mylėt. Visi geriausi dalykai brangiai atsieina... o geresniu padaro bent jau tam žmogui (jei jau apie tokią meilę kalbam), kuris yra mylimas big_smile

15

Martyna, 18 пишет:

bet kokiu atveju verta mylėt. Visi geriausi dalykai brangiai atsieina... o geresniu padaro bent jau tam žmogui (jei jau apie tokią meilę kalbam), kuris yra mylimas big_smile

oi patikek gali taip buti yvairei gali vienas but lb pavydus ir lb mylet ir jy ir jis ja mylet gali bet pavydas prei gero nepriveda smile

16

na tegu sau ir būna, kas man darbo... jeigu dabar pradėsim aptarinėt visus įmanomus atvejus, tai čia galo nebus.
Kalbam konkrečiai wink aš pasisakiau, kaip mane veikia, dabar tu gali big_smile ( nepatikėsiu, kad netiki meile, nes pats kalbi, kas būna, kai myli wink )

17

Martyna, 18 пишет:

na tegu sau ir būna, kas man darbo... jeigu dabar pradėsim aptarinėt visus įmanomus atvejus, tai čia galo nebus.
Kalbam konkrečiai wink aš pasisakiau, kaip mane veikia, dabar tu gali big_smile ( nepatikėsiu, kad netiki meile, nes pats kalbi, kas būna, kai myli wink )

big_smile va matau perpranta martyna jau mane big_smile

18

Irmantas, 20 пишет:
Martyna, 18 пишет:

big_smile va matau perpranta martyna jau mane big_smile

big_smile žinau aš tuos "meilės nėra"... už jų visad slypi "mane paliko" big_smile
na mane irgi paliko.. ir ką? Pražliumbiau n valandų, pasigailėjau savęs iš širdies ir toliau gyvenu, toliau myliu

19

istikro nera..(ir manes nieks nepaliko:))yra susizavejimas:silpanas,vidutinis ir stiprus(pastarasis trunka lb ilgai o kai kas tai vadina meile)

20

Laura, 19 пишет:

istikro nera..(ir manes nieks nepaliko:))yra susizavejimas:silpanas,vidutinis ir stiprus(pastarasis trunka lb ilgai o kai kas tai vadina meile)

na gerai, o jei kalbėtume apie meilę, tarkim, šeimai? ar ir tokios nėra? wink