Тема: meilė
ką manot apie meilę?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
ką manot apie meilę?
**** dalykelis as uz
nera tokio dalyko kaip meile
meile **** o sex dar zajibiskesnis
nera tokio dalyko kaip meile
o kas yra?
Irmantas, 20 пишет:nera tokio dalyko kaip meile
o kas yra?
prisirisimas prei kito zmogaus laikinas ysiziurejimas aistra
nera tikrai nera
galbut yra,bet ne visi zmones ja apdovanoti...
galbut yra,bet ne visi zmones ja apdovanoti...
o gal no jos nudege pristus va kur dar paslaptis
o kur temoje paminėta apie kokią meilę kalbama? visokių jos rūšių būna.. ne vien joniuko onytei. Meilė daro žmogų geresniu, va ką manau
Danguole, 20 пишет:galbut yra,bet ne visi zmones ja apdovanoti...
o gal no jos nudege pristus
va kur dar paslaptis
arba bijo isimyleti,kad ju nenudegtu...:)
Irmantas, 20 пишет:Danguole, 20 пишет:galbut yra,bet ne visi zmones ja apdovanoti...
o gal no jos nudege pristus
va kur dar paslaptis
arba bijo isimyleti,kad ju nenudegtu...:)
tai aju taip
o kur temoje paminėta apie kokią meilę kalbama?
visokių jos rūšių būna.. ne vien joniuko onytei. Meilė daro žmogų geresniu, va ką manau
sakai geresniu drysciau ir nesutikt gali yvairiu zmogu paverst is meiles gali ir nuzudyt visko gali nutik meile gali zmogu ir paversti aklu zverimi
bet kokiu atveju verta mylėt. Visi geriausi dalykai brangiai atsieina... o geresniu padaro bent jau tam žmogui (jei jau apie tokią meilę kalbam), kuris yra mylimas
bet kokiu atveju verta mylėt. Visi geriausi dalykai brangiai atsieina... o geresniu padaro bent jau tam žmogui (jei jau apie tokią meilę kalbam), kuris yra mylimas
oi patikek gali taip buti yvairei gali vienas but lb pavydus ir lb mylet ir jy ir jis ja mylet gali bet pavydas prei gero nepriveda
na tegu sau ir būna, kas man darbo... jeigu dabar pradėsim aptarinėt visus įmanomus atvejus, tai čia galo nebus.
Kalbam konkrečiai aš pasisakiau, kaip mane veikia, dabar tu gali
( nepatikėsiu, kad netiki meile, nes pats kalbi, kas būna, kai myli
)
na tegu sau ir būna, kas man darbo... jeigu dabar pradėsim aptarinėt visus įmanomus atvejus, tai čia galo nebus.
Kalbam konkrečiaiaš pasisakiau, kaip mane veikia, dabar tu gali
)
va matau perpranta martyna jau mane
Martyna, 18 пишет:na tegu sau ir būna, kas man darbo... jeigu dabar pradėsim aptarinėt visus įmanomus atvejus, tai čia galo nebus.
Kalbam konkrečiaiaš pasisakiau, kaip mane veikia, dabar tu gali
)
va matau perpranta martyna jau mane
žinau aš tuos "meilės nėra"... už jų visad slypi "mane paliko"
na mane irgi paliko.. ir ką? Pražliumbiau n valandų, pasigailėjau savęs iš širdies ir toliau gyvenu, toliau myliu
istikro nera..(ir manes nieks nepaliko:))yra susizavejimas:silpanas,vidutinis ir stiprus(pastarasis trunka lb ilgai o kai kas tai vadina meile)
istikro nera..(ir manes nieks nepaliko:))yra susizavejimas:silpanas,vidutinis ir stiprus(pastarasis trunka lb ilgai o kai kas tai vadina meile)
na gerai, o jei kalbėtume apie meilę, tarkim, šeimai? ar ir tokios nėra?