Тема: koks jums stilius prie sirdies?
man visoks na ir gotes man grazios arba klasikinis
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → koks jums stilius prie sirdies?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
man patinka originalus zmones.....negaleciau apibudinti stiliaus,tiesiog jei zmogus turi savo aprangoje kokia originalia detale, sugeba issiskirti is minios....
Egle gerai sakai:) Pwz as turiu svelnius marskinius su armani uzrasu,su jais tikrai issiskiriu is kitu:D
deiwi,abejoju ar su tokiais marskiniais issiskirsi is minios...as turiu chanel marskinelius,bet ne per ispardavima pirktus,man jie taip pat lb patinka,bet kai juos uzsivelku,tai del to nesijauciu isskirtine....as kalbu apie kitoki isskirtinuma ir originaluma...nereikia tureti daug proto,kad nusipirktum garsaus dizainerio drabuzi...beje,tai kokio cia masto ispardavimas,kad jau armani uz 15litu pardavineja?;)
emo.
Man įvairūs stiliai prie širdies Išskyrus forsišką
Treningai skirti sportuot, o ne šiaip po miestą vaikščiot... Bet jei kam nors taip labiau patinka - tai jų reikalas
Gražus yra reperiškas stilius... Man patinka tikrai
Pati kažkada norėjau būt repere. Fainas metalistiškas ir gotiškas... Kažkada norėjau būt gote, bet man tikrai netiktų
Ai visi faini... Ir skiniškas, ir pankiškas, ir bangliškas, ir fyfiškas
) Ai, visų neišvardinsiu... čia tokie pagrindiniai vyraujantys tarp jaunimo... Daugiau kitų stilių nelabai išmanau. Pati esu jokio stiliaus
Rengiuos taip, kaip man patogiausia ir gražiausia
armani d&g tik lietuvoi ce tipo kieti drabuziai nieko ash juose nematau gariunu lygis...o mano stilius su kurio gyvenu 6 metus rap.. i love that shit...
armani d&g tik lietuvoi ce tipo kieti drabuziai nieko ash juose nematau gariunu lygis...o mano stilius su kurio gyvenu 6 metus rap.. i love that shit...
na jei gariunuose pirksi,tai ir bus gariunu lygio(vietoj prada koks nors strada ir pan)....:)bet siaip ne etiketeje esme,jei drabuzis patogus,tai ir puiku:)
nu man tai tik metalisai nepatinka o taip tai visi kiti visai prie sirdies
Pritariu,
Daugelis garsių firmų gamintojų jau seniai pamiršo ką reiškia originalus drabužis (išsiskiriantis), kažkaip originalumas pradedamas suprasti labai paprastai - pvz.: t-shirts+logo(garsios firmos)=super stilingas drabužis (firminių ženklų garbintojams)...
mano stilius man yra prie širdies
iš tikrųjų tai aš už bet kokį stilių, kuris bent kiek išskiria iš minios. Šabloninės mergaitės ir berniukai (nesvarbu, ar tai gotai, fyfos, banglai, ar dar koks velnias), kurių armijos šliaužioja gatvėm... nuobodu.
mano stilius man yra prie širdies
![]()
iš tikrųjų tai aš už bet kokį stilių, kuris bent kiek išskiria iš minios. Šabloninės mergaitės ir berniukai (nesvarbu, ar tai gotai, fyfos, banglai, ar dar koks velnias), kurių armijos šliaužioja gatvėm... nuobodu.
uj........... kaip galejau fyfas uzmirsti tu tai tikrai nekenciu ......
Junglsitai. :-)
fyfu
laisvas stilius
Laisvė stiliui!
reikia būti originaliam.
Laisvė stiliui!
reikia būti originaliam.
Pritariu, nemegstu atrodyti taip pat kaip kiti. Is dizaineriu drabuziu irgi nieko gero. Daugelis ju kainuoja daugiau negu mano viso menesio nuoma, komunaliniai mokesciai, telefonas ir internetas kartu sudejus. O pigus yra padirbti. Nemazai drabuzeliu savom rankelem pasisiuvau. Bent jau esu tikra, kad antro tokio nebus.
gotai wooot me too
neutralaj...
NA idomiausia paziureti aisku yra i neformalus Pati esu siek tiek kitokia
o patinka gotiskas,metalistu,skinu,emo stiliai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → koks jums stilius prie sirdies?