Re: saldus,soliariuminiai berniukai, baltomis kelnemis
lindimas moterim s i klyna ir viskas joms to reikia jie tai ir daro tai duoda na nevarau ant kas zino kada man gal saus i galva tokia nesamone
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → saldus,soliariuminiai berniukai, baltomis kelnemis
lindimas moterim s i klyna ir viskas joms to reikia jie tai ir daro tai duoda na nevarau ant kas zino kada man gal saus i galva tokia nesamone
niam niam pasaka )))))))
oi brangieji......sunku su jumis....vyras turi buti jautrus - sutinku, bet tikrai nemyznius, baltarankis, nusidegines subine soliariume...mano vyro idealas - apsiskaites, saikingai susitvarkes, jumoro jausmu...
leiskit paklausti kuom siejasi zmogaus apsiskaitymas, humoro jausmas ir "muznius", baltarankis, besideginantis soliariume? Be to soliariume besideginantys vaikinai tikrai buna susitvarke, o tarp nesideginanciu taip pat pilna baltarankiu
na o kai tada treninginiai nevaleikos
na o kai tada treninginiai nevaleikos
Cia tu taip pasakei
as manau, kad bet kokiu atveju vyrai turi ir privalo save ppriziureti, ir jokiu budu neatmestinai, bet kas per daug tai nesveika:), ir dar, manau, galim truputi pamastyti, kodel jie taip elgiasi ir kruopsciai rupinasi savimi, juk nebereikalo.....?beje, soliariuminaii berniukai nera gejai, kitu atveju jie neliptu prie merginu kaip prie medaus?
Grazu paziuret i grazu ir tvarkinga vyra, bet ne i kazkoki soliariumini piemburni, kuriam nosis dangu rezia...
toks soliariuminis zino savo kaina ir ne vienai is jusu jis nepasiekiamas :0 tas pats kas per tv ziureti i koki zvaigzde taigi moterai ar jums tolkas is tokio, jam po koju kristi o jis jus geriausiu atveju nepaspiria o graziai perzengia
man neteikia nei kiek zavesio saldus, issiblizgine,issizeline plaukus - "vyrai"
geriausiai normal vyras kaip turi buti
nepatinka, vaikinas turi buti vyriskas ir merginos demesi patraukti ne soliariuminiu idegiu, manikiuru, pedikiuru ir dar bala zino kuo...jau tokie vaikinai taip bobiskai atrodo..niu bet su skoniu nesigincijama, nepykit paneles kuriom tokie patinka...
teisingai judit, nereik cia atsiprasinet - tu teisi
Fui fui fui nepatinka fyfiai :}}}}}
vakar viena maciau...tai nikas nikas..... tas pats kai panos perdaug isvile tokios soliariumu aukos...vaiksto oranzines morkos ir dzin, o kai pasakai kaip atrodo tai neeee as ne tokia....
ziauru
o kad jie su savo baltom kelnem atsisestu kur :V
man tokie vyrai nepatinka,paziureti grazu,bet draugauti...tikrai ne...Vos ne tas pats kas su mergina...
saldus - gerai, tik idomu apie koki salduma shneki, jei apie shioki toki lekshtuma, vaidinima bendravime kad visi draugai - ne. soliariuminiai - NE. baltos kelnes - taip, grazhu, be to ir sedyne paryshkina, mano draugas neshioja, na man asmenishkai grazhu balta spalva.
kaip nori..o jis stringus devi, agne?
ne, jis stringu nedevi nereikia visada kapstytis ties krastutinumais, nespreskit apie knyga is virselio, niekad netaikau pavieniu zmoniu ydu visiems, juokinga
na nejau visi vaikinai su baltom kelnem "vos ne tas pats kas mergina" ? ne ne ne mergaites
jie loxai yra blyn asiolai
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → saldus,soliariuminiai berniukai, baltomis kelnemis