Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ulialia skamba graziai...:)
zinai as kaip pradejau cia su jumis bendrauti,tai maniau,kad tu manes nemegsti,kodel tikrai nezinau...dabar jau pakeiciau nuomone...;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 219 220 221 222 223 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ulialia skamba graziai...:)
zinai as kaip pradejau cia su jumis bendrauti,tai maniau,kad tu manes nemegsti,kodel tikrai nezinau...dabar jau pakeiciau nuomone...;)
xixii cia del one taip galvojai? kazkodel visi 1on1 su manim pabendrave keicia nuomone.. i hate that!
ne ne cia daug anksciau taip maniau...na tu cia kazkada kazka grazaus pasakei ir pakeiciau nuomone...sorry bet taip pasirode buvo...;) na nekreipk demesio man daznai vaidinasi...
zinai paraminsiu.. pasauly yra 2-3 (del vieno dar neapsisprendziu) zmones kuriu nemegstu...taip kad labai reik pasistengt kad pradeciau nemegt taves.. neuzmigaidar sorri uztrukau.. alu vogiau
ne kur as tau miegosiu... nuraminai... o is ko alu vogei?a?
is saldytuvo, bet kad namiskiu nepazadinciau..
bandziau i mirc uzeit, senus laiksu prisimint, bet kad naktim ten tik ishtvirkusios melages susirinke.. thats unfair.
negirdejau tokio... sakai istvirke melages vaje kaip skamba...
as irgi juokiuosi... ;D gerai taip nuskamba,,,, istvirkusios melages... pirma karta girdziu
bln kaip man db gera.. na ir kas gali nemegt alkoholio? meskit i mane akmeni!
bln kaip man db gera.. na ir kas gali nemegt alkoholio? meskit i mane akmeni!
paragavus ir as taip manau...
as irgi juokiuosi... ;D gerai taip nuskamba,,,, istvirkusios melages... pirma karta girdziu
ohoho kokia velyva...nesimiega?
Ve ir Nylke baige moxlus.. jau man nebedrasu tarp dvieju merginu darosi.. ka darysma? :]
palauk... dar daugiau alaus ir nesigedysi...
jo, kaip uzpulsim, bus bedos
na ka papasakosit.. ko ten visos apie sexa mirce kalba? galvojau kad baxuru pareiga tokias temas gvildent.. o as taip norejau apie masinas ten su jom padiskutuot ;]]
na ka cia Nijole gazdini viena vyra turim ir tas pabegs...
PRASYCIAU! as berniukas
masinyte tu, as pvz, skiriu tik spalva masinoj ir zinau, kaip ja nuplaut, daugiau nieko
o apie taaaaaaaaasss temukes mes, mergytes, tarpusavy pasikalbam.. oi, pasakiau ;D
PRASYCIAU! as berniukas
padarysim VYRA .... he he he
na ka cia Nijole gazdini viena vyra turim ir tas pabegs...
jau blogo mes jam niekaip nepadarysim, viskas tik i GERA, i GERA
Страницы Назад 1 … 219 220 221 222 223 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~