Re: Nuomones apie zirgelius
Baisiai grazus padarai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nuomones apie zirgelius
Baisiai grazus padarai
Jo baisiai baisiai grazus padarai
megstu zirgus tik gaila nekarto neteko pajodinet ;o/
megstu zirgus tik gaila nekarto neteko pajodinet ;o/
neprasidek su arkliais jie zala dar o :X
bijant vilko i miska neisi.. tas pats galima pritaikyt britvininkams
Patikek myliu juos... Pirma karta atsisedau ir negalejau nulipti
izvelgiau dviprasmybe... negerai.... reiks miegot eit... o siaip nu arklys kaip arklys.. vienintelis dalykas kuris man patinka tai svelni nosis... ir dar faktas kad nuvedus arkli i diskoteka reiktu ji is ten tempt negyva....
o kam ji vest i diskoteka? kiek zinau tai arkliai sokt nemoka, tik piestu gerai stoja
kodel moka... maciau... labai grazu
per koky filma cia taip rode? ;D ;D ;D
prie ko cia filmai? siaip maciau kaip atlikinejo kazkokia tai programa
prie ko cia filmai? siaip maciau kaip atlikinejo kazkokia tai programa
nu cia geras ;D ;D ;D
Na jeigu tu manai kad zirgai soka diskotekose ir soka go go tai atsiprasau (patylesiu)
zirgai-tai patys nuostabiausi sutverimai zemeje jie gali buti geriausi draugai, moka isklausyti ir niekada tau nepriekaistaus ir pan.:) zirgai-tai mano svajone...;)
Na va pasirodo ne as viena juos garbinu
eee as nesakiau kad diskane ;op
Na o kur tada? Nu jeigu dar pasakysi kad holiwude vaidina Cameron Diaz nu tai tada mane i renimacija vezkit
kur kur pasidomek suzinosi
Nu ir kas nuo to bus geriau kad pasidomesiu? Jeigu taip galvoji tai galvok ir toliau ...............
Tu gal kalbi apie isjodinejima, as jame nelabai nusimanau, bet ten buna ivairiu triuku
Na as negaliu gyventi be ju (zirgu), tai butu idomu paklausyti ir jusu nuomone apie juos
Justai daug nerasik leisk ir kitiems pasireikst:)o apie zirgus ti grai arba isvis nieko ir dar man labai jau labai patenk tos plaukuotos pabiedos... turi viena arkli ir benzinas ira sienas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nuomones apie zirgelius